kora78 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 najlepiej na bandę ludziów :) z patykami :) nie do bicia. hehe Quote
kora78 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 jak juz sie ds znajdzie, i beda jechac do schronu po keksa, to ja zastrzege, ze musza... najpierw do lasu pojechac, lasy polskie oszabrowac i przywiezc caly gnat. keks tylko ich zobaczy, to od razu pokocha miloscia dozgonna :) na chwilke ide omleta usmazyc. nie ma to, jak solidna dawka tluszczu na noc :D Quote
Panna Marple Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 kora78 napisał(a):jak juz sie ds znajdzie, i beda jechac do schronu po keksa, to ja zastrzege, ze musza... najpierw do lasu pojechac, lasy polskie oszabrowac i przywiezc caly gnat. keks tylko ich zobaczy, to od razu pokocha miloscia dozgonna :) na chwilke ide omleta usmazyc. nie ma to, jak solidna dawka tluszczu na noc :D A ludzie mówią, że to niezdrowo jeść na noc... Może i niezdrowo, ale za to przyjemnie:lol:. Nie dałoby się wcześniej Keksia ze schronu wyciągnąć? Quote
kora78 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 wlasnie o tym mysle. o wyciagnieciu. juz pm poszlo. ojj, przyjemnie, to fakt :) Quote
ewu Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 kora78 napisał(a):wlasnie o tym mysle. o wyciagnieciu. juz pm poszlo. ojj, przyjemnie, to fakt :) Mniam , ja też lubię jeść wieczorem, najlepiej w wannie i czytać. Wszystko niedozwolone ale bardzo przyjemne:) Quote
kora78 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 ja czytam tylko w wannie. a woda u mnie expresowo stygnie, mam zimna lazienke. wiec napuszczam wode o temp 53stopnie :) kto da wiecej??? kto jest twardszy? Quote
ewu Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 kora78 napisał(a):ja czytam tylko w wannie. a woda u mnie expresowo stygnie, mam zimna lazienke. wiec napuszczam wode o temp 53stopnie :) kto da wiecej??? kto jest twardszy? Też się lubię gotować:) i wszystkie gazety i książki mam mokre:placz: Quote
kora78 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 hahaha ja sie gotuje chwile, a pozniej marzne. okropnosc!! a ksiazki nie moj, biblioteczne. doprawiam im "duszę" :P przygodami w kapieli :D gazety to pikuś, ale za ksiazka mozna sie poplakac... Quote
winter7 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ale on piękny. Tylko dlaczego z plebanii? Sorki, ale nie dam rady przejść przez zały wątek. Jakie macie plany z nim związane? Quote
kora78 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 bo kiedys ksiadz go adoptowal ze schronu, pozniej go oddal, jak ksiedza przenosili na inna parafie mam domowe dt, platne 300zl miesiecznie. dom, 1 pani, 1 pies. to nie hotel :) Quote
ewu Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 kora78 napisał(a):hahaha ja sie gotuje chwile, a pozniej marzne. okropnosc!! a ksiazki nie moj, biblioteczne. doprawiam im "duszę" :P przygodami w kapieli :D gazety to pikuś, ale za ksiazka mozna sie poplakac... Kup sobie dmuchawę. Ja kupiłam za 19 zł :), mam już z 10 lat i jest super. Łazienka też niedogrzana, włączam dmuchawę na czas kąpieli i jest cieplutko. Wcale nie żre dużo prądu. Polecam:) Quote
ewu Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Oby Keksik też już grzał doopkę. Kurcze, jak patrzę na niego ,to widzę Pączka. Pączek właśnie chrapie na kanapie a biedny Keks siedzi w schronie:( Już niedługo Keksiku będzie kanapa:) Quote
cancer43 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Keks,mam nadzieję,mi wybaczy ale może któraś z was ma jakiś pomysł ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/235355-Chudy-szczeniak-w-Okonku Quote
ewu Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='cancer43']Keks,mam nadzieję,mi wybaczy ale może któraś z was ma jakiś pomysł ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/235355-Chudy-szczeniak-w-Okonku Zapraszam na wątek. Trzeba ogłaszać maluszka , FB zrobić. Quote
monika083 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 sliczny psiur,podobny do mojego Brusia,nawet ogon ma tez taki niedorobiony;),kurcze finansowo leze,moge dac 10 zl przez 6 msc poki co. Quote
Figunia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Panna Marple']Uprzejmie donoszę, że stawiam się na zaproszenie i deklaruję dla Keksia (aczkolwiek keks to jedno z niewielu ciast, którego nie lubię:lol:) 30zł miesięcznie. Jak dostanę numer konta, to wpłacę od razu za dwa miesiące. No i coś dorzucę jednorazowo:lol:- bez szaleństw, ale zawsze coś. Niestety, deklaracji w cholerę (za chwilę będę sobie tabelkę w excellu musiała zrobić, bo już się gubię..:crazyeye:). Strasznie dobrze Keksiowi z pysia patrzy... Bo moze ksiadz nie pokochal Keksa, moze i nie dbal, jak nalezy, ale ewentualnego diabla na pewno przepedzil...:diabloti: Tylko gdzie (w kim) ten diabel teraz hula, to ja nie wiem...:shake: Panno Marple tak sie szalenie ciesze, ze Cie tu widze!!!:crazyeye: :loveu: Keksiku, wiem, ze bedzie juz dobrze, Kochana Ciotka jest z Toba!!!:multi::lol: Quote
Satrina Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 DZiewczyny ja mam dla Keksa na bazarek duzo odswiezaczy i plynow do zmywarek Finish. Jeden kosztuje kolo 20 pln, wiec mozemy ustalic duza nizsza cene i wystawic. To sa takie produkty: http://dodomku.pl/produkt/32770/3141360054405/Calgonit_Finish_Odswiezacz_do_zmywarek_cytryna_i_limonka.html http://www.superkoszyk.pl/product-pol-3061-FINISH-Plyn-do-Czyszczenia-Zmywarek-Lemon-250-ml.html tylko ktos musiałby poprowadzic bazarek, bo ja mało bywam. Dajcie znać co sądzicie. Quote
Figunia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ewu napisał(a):Oby Keksik też już grzał doopkę. Kurcze, jak patrzę na niego ,to widzę Pączka. Pączek właśnie chrapie na kanapie a biedny Keks siedzi w schronie:( Już niedługo Keksiku będzie kanapa:) Oby byly to slowa prorocze!!!:lol: I zeby jak najszybciej Keksia ktos pokochal... Quote
agnes74 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ale tu się ruch zrobił :multi::multi: Quote
Figunia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Wasza wczesniejsza praca procentuje...:lol: Quote
kora78 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 monika, dziekuje :)))) satria, zrobimy. czekaj chwile. Quote
beataczl Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 banerek od fochu: brrr az mi sie zimno zrobilo... Quote
Recommended Posts