Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnes, stala deklaracja?

tak keks, a nie kleks :) keks przrobione z Ksiedza. w schronie on figuruje, jako ksiadz, bo od ksiedza pochodzi. tak go tam rozpoznaja. a niewiele psow ma tam imie jakies. sporadycznie. jakos wybietnie sie musi wyrozniac.

keks od takiego ksiedza jest naszego... cala dzielnica go wyzywa i nie lubi. taki byl... kontrowersyjny

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek.
nie pisalam?

dziewczyna mieszka sama z rotka z TOZu wroclawskiego na pdt, mieszka w domu mamy, blizniak, z 2 ogrodkami, od przodu i od tylu. studiuje zaocznie, wiec zazwyczaj jest w domu, nie pracuje.

Posted

bela51 napisał(a):
Podniose chociaz slicznego keksa.
A co, nie chciał do mszy słuzyc, ze księzulo sie go pozbył ? Piekny przyklad dla wiernych.:shake:

Raczej trzeba było z tacy kupic coś Keksowi do jedzenia

Posted

ja tez robie bazar na kksa, niedlugo bedzie gotowy.
tylko taka dziwna sytuacja, bo jakas pani elwira mailowala ze mna na temat keksa. pisalam tutaj o tym. pani doszukala na dogomanii, ze to schron w walbrzychu i stwierdzila, ze pojedzie sobie go obejrzec. mimo,ze pisalasm, ze najpierw wizyta. pani nie wiedziaal, czym jest wizyta. odpisalam, by zadzwonila do mnie to latwiej bedzie sie porozumiewac, bo tak mailowac to mozna przez 2 tygodnie, znaim sie dojdzie do konsensusu. minal juz prawie tydzien, a pani milczy. ani nie odpisuje, ani nie dzwoni.
bardzo to dziwne.

Posted (edited)

A co do duszy, to o ile pamietam, papież Jan Paweł II napisal, że zwierzęta mają duszę. Kościół polski tak go wielbi, to mógłby przynajmniej czytac i stosować jego nauki...

Edited by beta ata
Posted

[quote name='beataczl']kora jaki koszt mny dt i z karma czy bez..a transport daleko czy blisko bedzie
zajrze na bazarek

dt z wyzywieniem za miesiac to koszt 300zl plus zapomoga na zywienie, ryz, itp
ale mam worek 15kg suchego ProPlana, wiec jesli suche i gotowane mieszane to mu ten worek na 3 mce starczy. wtedy za gotowane 30zl doplaty za zywienie, a tak to za sam pobyt. jesli na samym tym suchym naszym, czyli za sama dobe bez wyzywienia to cena podstawowa dla Keksa 20kilowego to ... pogubilam sie...
mam tak na pm:
cytuje: " ...Niech będzie, że jubileuszowe 300 zł jako że to mój potencjalnie pierwszy PDT by był , ale wtedy o zapomogę na karmę też poproszę, albo na ryż i pasztet albo na co chcecie, żebym dawała mu do jedzenia. A w ramach tego obiecuje pomoc w ogłaszaniu."

transport taniutki, to niedaleko naszej miejscowosci, z 30-50km w 1str.

Posted

W poniedziałek dostanę zdjęcia od ewu to najpóźniej we wtorek zrobię bazarek z jej fantów.
A ponieważ papierowa wiklina ma wzięcie,nasze dzieciaki coś tam plotą - pomaluję i będzie następny bazarro.
Cholercia,żeby chociaż polowa DT była z deklaracji - resztę nadgoniłoby się bazarkami

Posted

tylko, jakby bazarki stanly to bylby dlug. tak nie mozna. pelno jest watkow z dlugami za hotele i leczenie. ja nigdy nie mialam psa z dlugami. zawsze bylo kasy w zanadrzu.
choc 200zl stalych plus z jednorazowych jakas pula uzbierana. wtedy mozna go wyciagac.

musze porozsylac znow watek, nie robilam tego juz dawno.

Posted

[quote name='kora78']oto bazar na Keksa, pomozcie podnosic, lub kupujcie, bizuteria, kosmetyki i apaszki

http://www.dogomania.pl/forum/threads/234429-Kosmetyki-apaszki-biżuteria-KOBIECY-BAZAR-na-Keksa-do-17-11

Jakos nie idzie ta zbiorka deklaracji dla Keksa, obawiam sie, ze niewiele zdzialamy w jego sprawie :( dt wiecznie czekac nie bedzie.

ja tworzę swój bazarek, jak będzie gotowy to podam tu linka do podrzucania

kora, a możesz podać ile kasy ma teraz Keks z wpłat, dużo nam jeszcze brakuje?

Posted

jak w 1 poscie:

Finanse Keksa:

20zl jednorazowo agnes74
40zl jednorazowo Figunia- doszlo

dzis wieczorem bede na konto zagladac, ale chyba nikt juz konta nie chcial do wplaty ;/
bazarek pomozemy podrzucac, prawie zawodowo juz:)

Posted

[quote name='kora78']jak w 1 poscie:

Finanse Keksa:

20zl jednorazowo agnes74
40zl jednorazowo Figunia- doszlo

dzis wieczorem bede na konto zagladac, ale chyba nikt juz konta nie chcial do wplaty ;/
bazarek pomozemy podrzucac, prawie zawodowo juz:)

chyba jeszcze ktoś prosił o konto, sprawdź

skończyłam swój bazar, oto link, podrzucajcie a najlepiej kupujcie fanty bazarkowe:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/234819-Ciuchy-i-nie-tylko-dla-pa%C5%84-i-dzieci-kup-teraz-na-pdt-keksa-do-15-11-12-godz-21-00?p=19912387#post19912387

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kora78, mysle, ze musisz zrobic wydarzenie na FB, tam moze jakies nowe, niezdeklarowane osoby zagladna i wplaca na Keksika.
W mieleckim schronie, gdzie jestem wolontariuszem, jest prawie identyczny pies, z ktorym chodze na spacery. Dajcie konto to wplace na Keksika. Niech chlopak idzie do tego DT.

to chyba agnes o ta dekl wplaty chodzilo...moze konto nie wyslalas