kora78 Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 tak, w domu :) agnes dzieki za deklaracje :) Quote
agnes74 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 kora78 napisał(a):tak, w domu :) agnes dzieki za deklaracje :) dałam dobry przykład innym;) a zapytam raz jeszcze: ta dziewczyna przez ogłoszenia do Ciebie trafiła czy jakoś inaczej? Quote
kora78 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 z dogo. jest zalogowana i tak sobie buszuje. Quote
agnes74 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 nikt nie zagląda na wątek:-( ja niestety nie wiem jak się rozsyła zaproszenia do innych, może Ty kora umiesz? myślę nad jakimś bazarkiem dla Keksa bo coś cienko widzę te deklaracje.. Quote
kora78 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 jeszcze nie rozsylalam nic. troche galimatias mam. ale damy rade, pomalu. niech sie ogarnę. Quote
kora78 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 no i gdzie ta kizi? ide sie upomniec o uwagę. Quote
kizimizi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 jestem jestem, sorry ale mam mlyn w pracy troche. Oki musze doczytac gdzie keks mialby isc czekajcie Quote
kizimizi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 nie no jasne, bierzmy ale moze jakies deklaracje pierw zbierzemy? Sluchajcie, ja po dziadku Przecinku dostalam moralnego kaca, kopa nie wiem co. Dobila mnei ta sytuacja, jestem i zla na los, i zla na ta cholerna klinike ze nie operowali od razu i na OS ze zaczela jakies brudy wyciagac kiedy trzeba bylo rozmawiac o eutanazji .......... nie spotkalo mnie jeszcze cos takiego, normalnie po raz pierwszy w zyciu dogo mi sie odechcialo ! Quote
kora78 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 widzisz, mnie sie tez odechciewalo wczesniej, po jakis smrodach takich. ale jednak jestem. jakby czlowiek byl miętki i sie takimi rzeczami zalamywal, to by nie siedzial tyle lat na dogo. i ile psow by stracilo nasza pomoc, a co za tym idzie- DOMY? nie wolno sie poddawac. odpocznij, jak chcesz, ale wracaj. nigdy wiecej z fundacjami po prostu i tyle. nie zawsz sie udaje psu pomoc. oborniki Cie nie zalamaly, a teraz sprawa z Frankiem. oborniki byly gorsze. 2 psy poszly tam. u Fr. kwas, jak nie wiem, takiego czegos jeszcze nie mialysmy. ale co nas nie zabije, to nas wzmocni. Keks czeka na pomoc. kizi dobrze żebracze pm rozsylasz, to podzialaj cos :) Quote
agnes74 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 odwiedzam Keksika, w sobotę popracują nad jakimś bazarkiem dla niego Quote
kizimizi Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 wiesz Oborniki byly takie, ze nikt nic nie wiedzial wiec nie czulam sie az tak winna, a tu wydaje mi sie ze trzeba bylo czytac miedzy wierszami -obwiniam sie jzu o swoja glupote! Po prostu nie spotkalam sie jeszcze na dogo -forum gdzie pomaga sie zwierzętom ponoć- jakiejs bezsensownej interesownosci ze strony organizacji. Do tej pory nie wiem o co chodzilo im. Beznadzieja Bede miala wolne to pospamuje, spoko! Quote
Figunia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Kora, podeślij mi dane do przelewu, to Keksika wspomogę. Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie! Quote
kora78 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 (edited) dziekuje bardzo, juz posylam :) pozdrawiamy rowniez :) bede rozsylac cos takiego: To wiadomość żebracza. Jesli nie chcesz przyjmowac takich wiadomosci, z gory przepraszam. Ale cale dzialanie na dogomanii, na pomoc psom opiera sie wlasnie na zebraniu o pomoc dla nich. Ja prosze o deklaracje dla Keksa. Psa w srednim wieku, o przecietnym, nieco dobkowatym wygladzie. Jego zycie nie bylo takie przecietne. Adoptowany ze schroniska przez ksiedza, zyl u tej osoby, ktora Biblia uczy, ze zwierze to rzecz sluzaca czlowiekowi, zyl oczywiscie na lancuchu. Pozniej ksiedza oddelegowano, a ten psa oddal tam, skad wzial- do schroniska. Mimo to Keks cieszy sie kazda chwila w zyciu, juz 3 lata spedzil w schronie. Poki nie jest stary, chcemy go wyciagnac na domowy, kameralny tymczas. Potrzeba 300zl miesiecznie. Przylaczysz sie do pomocy? Edited October 19, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 doszlo od Figunia dla Keksa az 40zl. dziekujemy!!!!!! :) Quote
bela51 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Zapisuje na razie Keksa. Nie wiem, czy zdołam sie przylączyc do pomocy, ale bede pamietac. Quote
kora78 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 dziekuje serdecznie za przybycie :))))))) trafilo sie domowe dt, to grzech nie skorzystac. Keks to moj ulubieniec, juz tyle lat siedzi za kratami. a ma krotka siersc i nie wiem, ile lat tak jeszcze wytrzyma. my jestesmy w gorach, tutaj jest o wiele zimniej, niz np we wroclawiu :( Quote
Figunia Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 obiecuję pamiętać o Keksiku, zaglądac, wspomagać, ale na razie stałej deklaracji nie mogę obiecać... Śliczny ten Twoj ulubieniec Kora i zaprawdę, czas najwyższy, by pożegnał już schronisko, zwł. przez zimą... Quote
Ulka18 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Kora78, mysle, ze musisz zrobic wydarzenie na FB, tam moze jakies nowe, niezdeklarowane osoby zagladna i wplaca na Keksika. W mieleckim schronie, gdzie jestem wolontariuszem, jest prawie identyczny pies, z ktorym chodze na spacery. Dajcie konto to wplace na Keksika. Niech chlopak idzie do tego DT. Quote
kora78 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 dzieki dziewczyny :))))) ja do FB przekonania nie mam, mnie tam niewiele sie udalo zdzialac. ale sprobujemy, to racja. Quote
kora78 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 (edited) mam pytanko mailowe o keksa. pani pracuje po 8 godz na 5 zmian, jak sadze mieszka sama i ma fretke. pani duzo pyta, o jego halasliwosc i zachowanie czystosci. ale potrzymac kciuki mozna :) Edited October 24, 2012 by kora78 Quote
cancer43 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Zapisuję sobie Kleksa,jestem na zaproszenie ,strasznie tu pusto u niego.Stałej deklaracji nie wydolę,przynajmniej w tej chwili.Mam dwa psy w BDT,jeden wymaga leczenia,próbuję na to nazbierać bazarkami. Jak chcecie,do następnego bazarku włączę Kleksa. Quote
kora78 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 pewnie, ze chcemy :) dzieki za przybycie :) Quote
cancer43 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Coś mi sie z imieniem pomyliło to jest Keks a nie Kleks !!! Quote
agnes74 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 mój bazarek dla Keksa powstanie dopiero za kilka dni, teraz nie dam rady - choroba mnie powaliła:( ale cały czas podczytuję wątek i cieszę się że jest nas tu coraz więcej moja deklaracja 20 zł jak najbardziej aktualna, podeślę z ewentualną kasą bazarkową chyba że sytuacja z DT na tyle się wyklaruje że będzie potrzebna szybciej Quote
Recommended Posts