kora78 Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Keks zmienil kojec, nie wiem dlaczego. teraz mieszka z Mirkiem i Biszkoptem. jakos sie dogaduja, jest ok. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 1,5 mca tu cisza a to taki moj faworyt na maxa. jakbym tylko mogla psa na dt, to Keks bylby pierwszy. Quote
beataczl Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 fajny ten Keksik-jakby troche przytyl, czy zmeznial ... znalazlam watek na dogo-darmowe ogloszenia -zaraz wkleje link trzeba Keksika oglaszac dalej... [h=1]Robienie ogłoszeń by Mani2000:)[/h] Quote
kora78 Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 keks, mirek i simon, te 3 psy musze wyciagnac jeszcze. pozniej, niech sie dzieje, co chce. musze jechac w odwiedziny wreszcie do schronu. Quote
kora78 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 zapraszam do Keksa!!!! wciaz jest w schronie :( wiem to z telefonu do schronu Quote
agnes74 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 czy Keks ma wykupione teraz jakieś ogłoszenia? jeśli nie to mogę mu zafundować jakiś pakiecik :) np. u catangel czy kogos z bazarku tylko co z tekstem i ewentualnymi zdjęciami? Quote
kora78 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 fotek kks ma mase, on sie nie zmienia, wiec swiezych robic nie ma sensu. ma tak duzo, ze jest w czym wybierac. inne psy nie maja 10tej czesci tego, co on ma :) ogloszen nie ma od dawna, wiec bardzo sie pakiecik przyda, wiec bardzo prosze o wykupienie :) i przy okazji o wstawienie go tam, bo ja tu bardzo rzadko jestem ostatnio i do ogloszen w ogole nie mam juz weny. tekst do ogloszen jest w 1 poscie, a nawet chyba ze 2. dawno nie byl odswiezany ,to nie powinno wchodzic, ze dubel. tylko tytul sobie jakis wymysl wpadajacy w oko. Quote
agnes74 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) napisałam do CatAngel w sprawie pakietu dla Keksa, czekam na odpowiedź edit: Keks będzie miał nowe ogłoszenia :) Edited September 13, 2012 by agnes74 Quote
agnes74 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Catangel zrobiła piękny pakiecik dla Keksa za co Jej bardzo dziękuję. Mam nadzieję że ktoś odpowie na ogłoszenia i jeszcze przed zimą uda się znaleźć Keksowi domek:thumbs: Quote
kora78 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 tak, aktywowalam, pieknie dziekuje agnes!!!! Quote
agnes74 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='beta ata']Fajny psiak i ładny pychol ma! :-)[/QUOTE] no właśnie, dlatego tak bym chciała żeby mu się domek jakiś fajny trafił Quote
kora78 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 nikt :( u nas teraz 3 psy wyszly. 2 na bdt i trzeci tez idzie, mirek. tak wiec nastepny w koejce jest keks. jak dla mnie. nie popuszcze mu. tylko z tamtymi niech sie pouklada, niech sie porozchodza troche, to i za kekssia sie wezme. za deklaracje i hotel, jak dt nie bedzie. tamte teraz tak nagle ruszyly z kopyta, to jakby jeszcze keksowi sie udalo to bym chyba padla. Quote
beta ata Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Agnes74, Ty jestes z Jeleniej??! I my sie nie znamy? :-) Quote
agnes74 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='beta ata']Agnes74, Ty jestes z Jeleniej??! I my sie nie znamy? :-)[/QUOTE] jak najbardziej z Jeleniej, mieszkam na Zabobrzu :) Quote
agnes74 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='kora78']nikt :( u nas teraz 3 psy wyszly. 2 na bdt i trzeci tez idzie, mirek. tak wiec nastepny w koejce jest keks. jak dla mnie. nie popuszcze mu. tylko z tamtymi niech sie pouklada, niech sie porozchodza troche, to i za kekssia sie wezme. za deklaracje i hotel, jak dt nie bedzie. tamte teraz tak nagle ruszyly z kopyta, to jakby jeszcze keksowi sie udalo to bym chyba padla.[/QUOTE] mi się wydaje, że watek Keksa trzeba by trochę pchnąć do przodu, tu niestety mało kto zagląda:-( może tytuł jakiś bardziej "łapiący za serce" dać, powysyłać zaproszenia na wątek - ja niestety nie umiem tego zrobić u Mirka i szczególnie u Franka dużo się na wątku działo i dzięki temu udało im się pomóc, a u Keksa nic się nie dzieje i trzeba coś z tym zrobić Quote
kora78 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 masz racje. czekaj, w czw mirek ma jechac. bede miala wolna glowe dla kolejnego. tytul zaraz zmienie. u mirka tez cisza byla. tylko stala ekipa zagladala. u frania kizi duzo spamowala, rozsylala. stad ludzie. no i ponaciagala,ze on zagryzany. ja u keksa naciagac nie chce i nie mam czym. Quote
agnes74 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='kora78']masz racje. czekaj, w czw mirek ma jechac. bede miala wolna glowe dla kolejnego. tytul zaraz zmienie. [/QUOTE] przeczytałam na wątku Mirka że już jedzie chłopak na DT :multi: czyli teraz zabieramy się za Keksa,ok? Quote
kora78 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 no, niech mirek pokaze, jaki jest, czy w dt na bank zostanie. bo ja mialam cichy plan, ze jakby mirka juz nie bylo, to keksa tam wsadzimy :) moze on bedzie nastoeny, jak mirek szybko ds znajdzie? do tej pory i tak mu poszukamy. mamy skarpete, tam jest troche kaski. tylko kizi pisala, ze dla niej kolejny jest simon. dla mnie keks. jak skarpete na te 2 dzielic to juz malo kasy bedzie. mamy wiec teraz 4 psy w dt. troche duzo. tylko z 4, fruzia jest pelnoplatna. ale ona ma swoje zaskorniaki. wiec jakby skarpeta jest cala dla kolejnego psa. na mirka grosze na weta, itp. Quote
kora78 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 u mirka ok, nim sie martwic nie trzeba. ale franek teraz bardzo chory. moze koszty generowac i skarpeta je moze bedzie musisla wspomoc, wiec dla keksa nie bedzie. musimy czekac, co z frankiem. jesli przezyje nagle pogorszenie zdrowia. Quote
kora78 Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 no to sluchajcie... agnes sie ucieszy :) zglosila sie do mnie na pm dziewczyna, z okolic, ze 30km od Wcha. oferuje pdt dla Keksa. koszta najawazniejsze, wiec napsize najpierw. 300zl plus troche na karme. na ryz, czy cuś. do omowienia dokladnego. dziewczyna ma rotke stara sunie z TOZu, od pol roku na dt/ds. toz placi. widze na FB, ze Pawel z Tozu, moj znajomy tam rotke dal, wiec zaufanie do dziewczyny od razu mam, jesli ma je Pawel. wiec matrix tez pewnie wszystko zna. warunki- 2 mce dom u mamy, pol domu, blizniaka. 2 ogrodki, przod i tyl domu, ogrodzony. parterowy. dziewczyna studiuje we Wrocku zaocznie chyba Chów Zwierzat, wiec pojecie o behawiorze ma i bedzie miala coraz wieksze. wekendy wiec wyjezdza na pare godz, wtedy psy same. mieszka sama i sidzi w domu z psami. spacery po lesie, itp, ale tez wyjazdy do wrocka, na socjalizacje w miescie, tramwaju, itp. weci sa, jakby co jezdzi do wrocka do dobrego weta. pomaga w ogloszeniach. dla mnie to zyc, nie umierac. dowoz bedzie koszt minimalny, bo niedaleko. w odwiedziny moge zawsze podjechac. mamy worek 15kg karmy, jak dla Keksa, wiec pierwsze 2 mce sadze, ze cena bedzie nizsza, jak te karme damy. to karma od Klauzunki, na bank sie zgodzi. to Pro Plan. zima idzie, trzeba chudzine wyciagac, bo ani siersci nie ma, ani tluszczu, coby go grzalo cokolwiek. troche deklaracji uzbierac, troche dolozymy ze Skarpety. fajnie by bylo 150zl stalych uzbierac. najlpiej 200zl. damy rade :) ja sie wezme. Mirek za free ma ds, to Keks moze miec platny. co Wy na to? Quote
agnes74 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 kora78 napisał(a):no to sluchajcie... agnes sie ucieszy :) zglosila sie do mnie na pm dziewczyna, z okolic, ze 30km od Wcha. oferuje pdt dla Keksa. koszta najawazniejsze, wiec napsize najpierw. 300zl plus troche na karme. na ryz, czy cuś. do omowienia dokladnego. dziewczyna ma rotke stara sunie z TOZu, od pol roku na dt/ds. toz placi. widze na FB, ze Pawel z Tozu, moj znajomy tam rotke dal, wiec zaufanie do dziewczyny od razu mam, jesli ma je Pawel. wiec matrix tez pewnie wszystko zna. warunki- 2 mce dom u mamy, pol domu, blizniaka. 2 ogrodki, przod i tyl domu, ogrodzony. parterowy. dziewczyna studiuje we Wrocku zaocznie chyba Chów Zwierzat, wiec pojecie o behawiorze ma i bedzie miala coraz wieksze. wekendy wiec wyjezdza na pare godz, wtedy psy same. mieszka sama i sidzi w domu z psami. spacery po lesie, itp, ale tez wyjazdy do wrocka, na socjalizacje w miescie, tramwaju, itp. weci sa, jakby co jezdzi do wrocka do dobrego weta. pomaga w ogloszeniach. dla mnie to zyc, nie umierac. dowoz bedzie koszt minimalny, bo niedaleko. w odwiedziny moge zawsze podjechac. mamy worek 15kg karmy, jak dla Keksa, wiec pierwsze 2 mce sadze, ze cena bedzie nizsza, jak te karme damy. to karma od Klauzunki, na bank sie zgodzi. to Pro Plan. zima idzie, trzeba chudzine wyciagac, bo ani siersci nie ma, ani tluszczu, coby go grzalo cokolwiek. troche deklaracji uzbierac, troche dolozymy ze Skarpety. fajnie by bylo 150zl stalych uzbierac. najlpiej 200zl. damy rade :) ja sie wezme. Mirek za free ma ds, to Keks moze miec platny. co Wy na to? ciesze się BARDZO:multi: ta dziewczyna przez ogłoszenia Keksa do Ciebie trafiła czy jakoś inaczej?? oczywiście jestem za tym PDT, warunki wydają się być bardzo ok mam nadzieję, że damy radę z deklaracjami choć wg mnie trzeba bedzie rozreklamować wątek bardziej bo sama widzisz kora, że mało kto tu zagląda, może przy okazji innych wątków gdzie się udzielasz - Mirka, Dustiego, Fruzi - napiszesz o Keksie, że zapraszamy na wątek, zbieramy deklaracje itp. ja wstępnie deklaruje 20 zł jednorazowo dla Keksa Quote
beataczl Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 jak nie ma nic innego na oku to trzeba placic niestety za dt..ale moze Keks oglaszany szybko domek znajdzie to wtedy warto go wyciagnac przed zima .. a bezdie w domu spal tak? Quote
Recommended Posts