Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

czy Keks ma wykupione teraz jakieś ogłoszenia? jeśli nie to mogę mu zafundować jakiś pakiecik :) np. u catangel czy kogos z bazarku tylko co z tekstem i ewentualnymi zdjęciami?

Posted

fotek kks ma mase, on sie nie zmienia, wiec swiezych robic nie ma sensu. ma tak duzo, ze jest w czym wybierac. inne psy nie maja 10tej czesci tego, co on ma :)
ogloszen nie ma od dawna, wiec bardzo sie pakiecik przyda, wiec bardzo prosze o wykupienie :) i przy okazji o wstawienie go tam, bo ja tu bardzo rzadko jestem ostatnio i do ogloszen w ogole nie mam juz weny.
tekst do ogloszen jest w 1 poscie, a nawet chyba ze 2. dawno nie byl odswiezany ,to nie powinno wchodzic, ze dubel. tylko tytul sobie jakis wymysl wpadajacy w oko.

• 2 weeks later...
Posted

Catangel zrobiła piękny pakiecik dla Keksa za co Jej bardzo dziękuję. Mam nadzieję że ktoś odpowie na ogłoszenia i jeszcze przed zimą uda się znaleźć Keksowi domek:thumbs:

Posted

nikt :(

u nas teraz 3 psy wyszly. 2 na bdt i trzeci tez idzie, mirek. tak wiec nastepny w koejce jest keks. jak dla mnie. nie popuszcze mu. tylko z tamtymi niech sie pouklada, niech sie porozchodza troche, to i za kekssia sie wezme. za deklaracje i hotel, jak dt nie bedzie.

tamte teraz tak nagle ruszyly z kopyta, to jakby jeszcze keksowi sie udalo to bym chyba padla.

Posted

[quote name='kora78']nikt :(

u nas teraz 3 psy wyszly. 2 na bdt i trzeci tez idzie, mirek. tak wiec nastepny w koejce jest keks. jak dla mnie. nie popuszcze mu. tylko z tamtymi niech sie pouklada, niech sie porozchodza troche, to i za kekssia sie wezme. za deklaracje i hotel, jak dt nie bedzie.

tamte teraz tak nagle ruszyly z kopyta, to jakby jeszcze keksowi sie udalo to bym chyba padla.[/QUOTE]

mi się wydaje, że watek Keksa trzeba by trochę pchnąć do przodu, tu niestety mało kto zagląda:-( może tytuł jakiś bardziej "łapiący za serce" dać, powysyłać zaproszenia na wątek - ja niestety nie umiem tego zrobić

u Mirka i szczególnie u Franka dużo się na wątku działo i dzięki temu udało im się pomóc, a u Keksa nic się nie dzieje i trzeba coś z tym zrobić

Posted

masz racje.
czekaj, w czw mirek ma jechac. bede miala wolna glowe dla kolejnego.
tytul zaraz zmienie.

u mirka tez cisza byla. tylko stala ekipa zagladala.
u frania kizi duzo spamowala, rozsylala. stad ludzie. no i ponaciagala,ze on zagryzany. ja u keksa naciagac nie chce i nie mam czym.

Posted

[quote name='kora78']masz racje.
czekaj, w czw mirek ma jechac. bede miala wolna glowe dla kolejnego.
tytul zaraz zmienie.

[/QUOTE]

przeczytałam na wątku Mirka że już jedzie chłopak na DT :multi: czyli teraz zabieramy się za Keksa,ok?

Posted

no, niech mirek pokaze, jaki jest, czy w dt na bank zostanie.
bo ja mialam cichy plan, ze jakby mirka juz nie bylo, to keksa tam wsadzimy :)
moze on bedzie nastoeny, jak mirek szybko ds znajdzie?

do tej pory i tak mu poszukamy.
mamy skarpete, tam jest troche kaski.
tylko kizi pisala, ze dla niej kolejny jest simon. dla mnie keks. jak skarpete na te 2 dzielic to juz malo kasy bedzie.

mamy wiec teraz 4 psy w dt. troche duzo. tylko z 4, fruzia jest pelnoplatna. ale ona ma swoje zaskorniaki.
wiec jakby skarpeta jest cala dla kolejnego psa. na mirka grosze na weta, itp.

Posted

u mirka ok, nim sie martwic nie trzeba.
ale franek teraz bardzo chory. moze koszty generowac i skarpeta je moze bedzie musisla wspomoc, wiec dla keksa nie bedzie. musimy czekac, co z frankiem. jesli przezyje nagle pogorszenie zdrowia.

Posted

no to sluchajcie... agnes sie ucieszy :)

zglosila sie do mnie na pm dziewczyna, z okolic, ze 30km od Wcha. oferuje pdt dla Keksa. koszta najawazniejsze, wiec napsize najpierw. 300zl plus troche na karme. na ryz, czy cuś. do omowienia dokladnego.
dziewczyna ma rotke stara sunie z TOZu, od pol roku na dt/ds. toz placi. widze na FB, ze Pawel z Tozu, moj znajomy tam rotke dal, wiec zaufanie do dziewczyny od razu mam, jesli ma je Pawel. wiec matrix tez pewnie wszystko zna.
warunki- 2 mce dom u mamy, pol domu, blizniaka. 2 ogrodki, przod i tyl domu, ogrodzony. parterowy.
dziewczyna studiuje we Wrocku zaocznie chyba Chów Zwierzat, wiec pojecie o behawiorze ma i bedzie miala coraz wieksze. wekendy wiec wyjezdza na pare godz, wtedy psy same. mieszka sama i sidzi w domu z psami. spacery po lesie, itp, ale tez wyjazdy do wrocka, na socjalizacje w miescie, tramwaju, itp. weci sa, jakby co jezdzi do wrocka do dobrego weta.
pomaga w ogloszeniach.

dla mnie to zyc, nie umierac.

dowoz bedzie koszt minimalny, bo niedaleko. w odwiedziny moge zawsze podjechac.
mamy worek 15kg karmy, jak dla Keksa, wiec pierwsze 2 mce sadze, ze cena bedzie nizsza, jak te karme damy. to karma od Klauzunki, na bank sie zgodzi. to Pro Plan.

zima idzie, trzeba chudzine wyciagac, bo ani siersci nie ma, ani tluszczu, coby go grzalo cokolwiek.

troche deklaracji uzbierac, troche dolozymy ze Skarpety. fajnie by bylo 150zl stalych uzbierac. najlpiej 200zl. damy rade :) ja sie wezme. Mirek za free ma ds, to Keks moze miec platny.

co Wy na to?

Posted

kora78 napisał(a):
no to sluchajcie... agnes sie ucieszy :)

zglosila sie do mnie na pm dziewczyna, z okolic, ze 30km od Wcha. oferuje pdt dla Keksa. koszta najawazniejsze, wiec napsize najpierw. 300zl plus troche na karme. na ryz, czy cuś. do omowienia dokladnego.
dziewczyna ma rotke stara sunie z TOZu, od pol roku na dt/ds. toz placi. widze na FB, ze Pawel z Tozu, moj znajomy tam rotke dal, wiec zaufanie do dziewczyny od razu mam, jesli ma je Pawel. wiec matrix tez pewnie wszystko zna.
warunki- 2 mce dom u mamy, pol domu, blizniaka. 2 ogrodki, przod i tyl domu, ogrodzony. parterowy.
dziewczyna studiuje we Wrocku zaocznie chyba Chów Zwierzat, wiec pojecie o behawiorze ma i bedzie miala coraz wieksze. wekendy wiec wyjezdza na pare godz, wtedy psy same. mieszka sama i sidzi w domu z psami. spacery po lesie, itp, ale tez wyjazdy do wrocka, na socjalizacje w miescie, tramwaju, itp. weci sa, jakby co jezdzi do wrocka do dobrego weta.
pomaga w ogloszeniach.

dla mnie to zyc, nie umierac.

dowoz bedzie koszt minimalny, bo niedaleko. w odwiedziny moge zawsze podjechac.
mamy worek 15kg karmy, jak dla Keksa, wiec pierwsze 2 mce sadze, ze cena bedzie nizsza, jak te karme damy. to karma od Klauzunki, na bank sie zgodzi. to Pro Plan.

zima idzie, trzeba chudzine wyciagac, bo ani siersci nie ma, ani tluszczu, coby go grzalo cokolwiek.

troche deklaracji uzbierac, troche dolozymy ze Skarpety. fajnie by bylo 150zl stalych uzbierac. najlpiej 200zl. damy rade :) ja sie wezme. Mirek za free ma ds, to Keks moze miec platny.

co Wy na to?

ciesze się BARDZO:multi: ta dziewczyna przez ogłoszenia Keksa do Ciebie trafiła czy jakoś inaczej??
oczywiście jestem za tym PDT, warunki wydają się być bardzo ok
mam nadzieję, że damy radę z deklaracjami choć wg mnie trzeba bedzie rozreklamować wątek bardziej bo sama widzisz kora, że mało kto tu zagląda, może przy okazji innych wątków gdzie się udzielasz - Mirka, Dustiego, Fruzi - napiszesz o Keksie, że zapraszamy na wątek, zbieramy deklaracje itp.
ja wstępnie deklaruje 20 zł jednorazowo dla Keksa