Rinuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 KAŚKA napisał(a):Brutal i egoista. :mad: :mad: :mad: Mam nadzieję, że taki sposób wyganiania z łóżka niepożądanych osób w krew Ci nie wejdzie.:evil_lol: no nie chcialabym uslyszec takich slow od meza :evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 U mnie jest tak,ze w nocy Era i Sharon spia ze mna i kazda zawsze na swoim miejscu czyli pierwsza przy poduszce a druga zawsze kladzie sie przy stopach, a w dzien ich spanie wyglada tak,ze Era idzie do kuchni i spi na krzesle bo ma tam poduszke, a Sharon zawsze u mnie pokoju na kanapie na kocu;) gdy mialy swoje poslanka szybko skonczyly w strzepach. A Delta spi w domu zawsze na noc i zawsze na rozlozonym swoim kocyku tam gdzie kocyk tam Delta;) Quote
olekg89 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No brutal brutal :D Najpierw trzeba by było znalesc kandydatke na żoną :D Któr awytrzyma ze mną :D Quote
KaRa_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 olekg18 napisał(a):No brutal brutal :D Najpierw trzeba by było znalesc kandydatke na żoną :D Któr awytrzyma ze mną :D Oj ciezko Olek będzie,ciezko;) :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 moja psica tez spi ze mna w lozku wtedy kiedy ja chce, tzn. jak powiem idz na miejsce to pojdzie tam spac,ale czesto potem i tak wskakuje gdy juz spie i nic nie wiem co sie dzieje dookola:lol: ona tylko czeka az zasne:diabloti: Quote
uchmanek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 a jaka rasa? bo jak golden to wystraczy poklepac luzko reka :) Quote
LeCoyotte Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 uchmanek napisał(a):a jaka rasa? bo jak golden to wystraczy poklepac luzko reka :) o moja pytasz? sznaucer mini;) ale tez jej wystarczy powiedziec, zeby przyszla do lozka i od razu wskakuje Quote
KAŚKA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 olekg18 napisał(a):No brutal brutal :D Najpierw trzeba by było znalesc kandydatke na żoną :D Któr awytrzyma ze mną :D Może ogłoś się na allegro?:hmmmm: Quote
Marta i Wika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A u mnie jest zupełne "zaburzenie hierarchii", bo ja śpię na materacu na podłodze, a Wika na miękkiej kanapie obok :lol: Po prostu nie lubię spać na miękkim. A ona tak :-) Quote
*Monia* Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A tak śpi moja sunia: Moje miejsce jest pod ścianą i trochę mało go czasem mam ;) . Ale psiulicy z łóżka nie wyganiam tylko czasem muszę ją przesunąć, bo zajmuje 2 poduszki a ja nie mam na czym spać. Ale nie wyobrażam sobie spania bez niej. (zdjęcia robione rano jak wstałam, a niuńka nawet nie raczyła główki podnieść) Quote
cockermanka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dla mnie jest oczywiste - w łóżku ... i dlatego mam wyrko o szerokości 160 cm...w końcu gdzieś te sześć cockerów musi się zmieścić (no i ja...),siódma psica śpi zawsze z moja córcią (bo to Jej psica),a dziadziunio śpi na parterze (nie chodzi po schodach),na jednym z legowsk "meduza",które uwielbia. Quote
Rinuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cockermanka napisał(a):Dla mnie jest oczywiste - w łóżku ... i dlatego mam wyrko o szerokości 160 cm...w końcu gdzieś te sześć cockerów musi się zmieścić (no i ja...),siódma psica śpi zawsze z moja córcią (bo to Jej psica),a dziadziunio śpi na parterze (nie chodzi po schodach),na jednym z legowsk "meduza",które uwielbia. o Bozie spac z 6 psami:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Crazy Lab Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 6 psów w łóżku nieźle:crazyeye: . Musi Ci być cieplutko:p Quote
gordonka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ;-);-)...nasze seterki oczywiście mają swoje legowisko ,ale śpią z nami w łóżku....jak robi sie za ciasno to same rezygnują i idą na swoje miejsce spać...:lol: Quote
cockermanka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Crazy Lab napisał(a):6 psów w łóżku nieźle:crazyeye: . Musi Ci być cieplutko:p Przyznam,że są z nich niezłe grzejniczki :cool3: - każdy ma swoje ulubione miejsce,więc zazwyczaj mam po trzy z obu stron :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cockermanka napisał(a):Przyznam,że są z nich niezłe grzejniczki :cool3: - każdy ma swoje ulubione miejsce,więc zazwyczaj mam po trzy z obu stron :evil_lol: Chciałabym to zobaczyć :loveu: Quote
cockermanka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Chciałabym to zobaczyć :loveu: ooo..to nie takie proste,bo całe towarzystwo pakuje się pod kołdrę:evil_lol: Quote
Dark Lord Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A moje psisko śpi tak: na kołdrę po lewej stronie moich nóg:cool3: kładę legowisko tuż przy ścianie i ona tam śpi, czasem się rozpycha i chrapie że muszę ją szturchnąć bo nie mogę spać:evil_lol: . Quote
cockermanka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Moja ekipa już gotowa... ;-) dobranoc...:cool3: Quote
Macho Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ja nie mam problemu gdzie ma spa moja Psina :) po prostu w lozku jest jej za cieplo ze wzgledu na bujna siersc... :) ale sadze ze spanie z psem w lozku to nic zlego pod warunkiem ze pies wie kto rzadzi(oczywiscie nie on;) ) Quote
Recommended Posts