Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KAŚKA napisał(a):
Brutal i egoista. :mad: :mad: :mad:
Mam nadzieję, że taki sposób wyganiania z łóżka niepożądanych osób w krew Ci nie wejdzie.:evil_lol:

no nie chcialabym uslyszec takich slow od meza :evil_lol::evil_lol:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie jest tak,ze w nocy Era i Sharon spia ze mna i kazda zawsze na swoim miejscu czyli pierwsza przy poduszce a druga zawsze kladzie sie przy stopach, a w dzien ich spanie wyglada tak,ze Era idzie do kuchni i spi na krzesle bo ma tam poduszke, a Sharon zawsze u mnie pokoju na kanapie na kocu;) gdy mialy swoje poslanka szybko skonczyly w strzepach. A Delta spi w domu zawsze na noc i zawsze na rozlozonym swoim kocyku tam gdzie kocyk tam Delta;)

Posted

olekg18 napisał(a):
No brutal brutal :D
Najpierw trzeba by było znalesc kandydatke na żoną :D Któr awytrzyma ze mną :D

Oj ciezko Olek będzie,ciezko;) :evil_lol:

Posted

moja psica tez spi ze mna w lozku wtedy kiedy ja chce, tzn. jak powiem idz na miejsce to pojdzie tam spac,ale czesto potem i tak wskakuje gdy juz spie i nic nie wiem co sie dzieje dookola:lol: ona tylko czeka az zasne:diabloti:

Posted

uchmanek napisał(a):
a jaka rasa? bo jak golden to wystraczy poklepac luzko reka :)

o moja pytasz? sznaucer mini;) ale tez jej wystarczy powiedziec, zeby przyszla do lozka i od razu wskakuje

Posted

olekg18 napisał(a):
No brutal brutal :D
Najpierw trzeba by było znalesc kandydatke na żoną :D Któr awytrzyma ze mną :D

Może ogłoś się na allegro?:hmmmm:

Posted

A tak śpi moja sunia:

Moje miejsce jest pod ścianą i trochę mało go czasem mam ;) . Ale psiulicy z łóżka nie wyganiam tylko czasem muszę ją przesunąć, bo zajmuje 2 poduszki a ja nie mam na czym spać. Ale nie wyobrażam sobie spania bez niej.
(zdjęcia robione rano jak wstałam, a niuńka nawet nie raczyła główki podnieść)

Posted

Dla mnie jest oczywiste - w łóżku ... i dlatego mam wyrko o szerokości 160 cm...w końcu gdzieś te sześć cockerów musi się zmieścić (no i ja...),siódma psica śpi zawsze z moja córcią (bo to Jej psica),a dziadziunio śpi na parterze (nie chodzi po schodach),na jednym z legowsk "meduza",które uwielbia.

Posted

cockermanka napisał(a):
Dla mnie jest oczywiste - w łóżku ... i dlatego mam wyrko o szerokości 160 cm...w końcu gdzieś te sześć cockerów musi się zmieścić (no i ja...),siódma psica śpi zawsze z moja córcią (bo to Jej psica),a dziadziunio śpi na parterze (nie chodzi po schodach),na jednym z legowsk "meduza",które uwielbia.

o Bozie spac z 6 psami:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Crazy Lab napisał(a):
6 psów w łóżku nieźle:crazyeye: . Musi Ci być cieplutko:p

Przyznam,że są z nich niezłe grzejniczki :cool3: - każdy ma swoje ulubione miejsce,więc zazwyczaj mam po trzy z obu stron :evil_lol:

Posted

A moje psisko śpi tak: na kołdrę po lewej stronie moich nóg:cool3: kładę legowisko tuż przy ścianie i ona tam śpi, czasem się rozpycha i chrapie że muszę ją szturchnąć bo nie mogę spać:evil_lol: .

Posted

ja nie mam problemu gdzie ma spa moja Psina :) po prostu w lozku jest jej za cieplo ze wzgledu na bujna siersc... :) ale sadze ze spanie z psem w lozku to nic zlego pod warunkiem ze pies wie kto rzadzi(oczywiscie nie on;) )