caryca26 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Sunia oaza spokoju zaprasza na bazarek dla kumpla wariata , z którym ostatnio miała przyjemność ( albo i nie:) ) spacerować http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19028521 Quote
wollygator Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Sunia nadal czeka na swojego człowieka, z którym mogłaby podróżować :) Quote
wollygator Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Przypominam o Suni... pięknej, cudownej, radosnej i bardziej odważnej :) Quote
buuu98 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Sunię pierwszy raz wyprowadziłam ok. rok temu wraz z koleżnką, która wzieła Szamana. Wtedy była bardzo płochliwa.. każdy gwałtowny ruch ją płoszył, bała się obcych, więc postanowiłam ją wyprowadzać i oswajać. Było trudno ale się opłacało.. Później już brałam ich sama i spuszczałam ze smyczy. Suńka to naprawdę wspaniała, kochana i baardzo posłuszna tak jak i jej współlokator Szaman! :D Zmieniła się niesamowicie ! Teraz chętniej wychodzi na spacery, biega jak szalona, przychodzi na każde zwołanie i domaga się pieszczot:) Chętnie bym ją już dawno wzieła tylko rodzice nie bardzo zgadzają się na jakiego kolwiek psa.. :( Ale przekonywania wciąż trwają ;) Quote
caryca26 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Sunia dzisiaj dostała ode mnie parówy , chociaż trudno jej dać bo jej chłopak Szaman wszystko chce zgarnąć dla siebie:) A tymczasem zapraszam na bazar kumpla Suni ze schroniska : http://www.dogomania.pl/forum/threads/228094-Gad%C5%BCety-i-bibeloty-do-zakup%C3%B3w-nie-tra%C4%87-ochoty-dla-Bazyla-OTWARTE-do-24-06-2012-20-00 Quote
sharka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 caryca26 napisał(a):Sunia dzisiaj dostała ode mnie parówy , chociaż trudno jej dać bo jej chłopak Szaman wszystko chce zgarnąć dla siebie:) chyba powinna zmienić chłopaka skoro ten taki nieokrzesany ;) czyli mała wróciła od wollygator do schronu? Quote
wollygator Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Tak, Sunia jest w schronisku. Takie rozwiązanie było najlepsze. Sunia wróciła do miejsca, które zna i czeka na nowy dom. Tym razem, JAK JEJ SIĘ PRZYTRAFI NOWY DOMEK, będzie jej łatwiej :) Sunia potrafi odnaleźć w domu spokój i się zrelaksować, a przejażdżki samochodem to dla niej wielka przyjemność. I Sunia to typ psiaka, któremu potrzeba mało czasu do przyzwyczajenia się do nowych osób - jest przecudowna. Quote
sharka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 przynajmniej wiadomo że potrafi zachować się w domku :] cenna rzecz, dzięki wolly :loveu: Quote
Sara2011 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Przeczytałam cały wątek .Płakać się chce. Jak można z takich powodów oddać sunię z powrotem do schronu???? Gdyby była agresywna, demolowała mieszkanie to jeszcze mogę zrozumieć taki powód ale to że jest trochę wycofana a poza tym grzeczna, załatwia swoje potrzeby poza domem-to sunia ideał. Ludzie są okrutni i bez serca... Quote
wollygator Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Podrzucę naszego Konika :) (gdy teraz wychodzi z boksu wpada z kłusssssss..... :)) Quote
sharka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 I to znowu ja :) zastanawiam się czy mają sens takie moje bezsilne odwiedzinki wirtualne :/ zobaczę czy mała ma ogłoszenia :) Quote
sharka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 ma dziewczynka wyróżnioną tablicę, dzięki cioteczki :] Quote
wollygator Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 sharka napisał(a):I to znowu ja :) zastanawiam się czy mają sens takie moje bezsilne odwiedzinki wirtualne :/ zobaczę czy mała ma ogłoszenia :) mają, mają... za każdym razem przypominasz mi że trzeba oprócz wizyty u Suni jeszcze zadbać o jej rozgłos w internecie... niestety po powrocie do domu czasu mało.. ;( ale się zmobilizuje :) teraz po wakacjach może będzie więcej zapytań... :) Quote
zakonna Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 to może ja ją hopsnę? Nikt tu nie zagląda :( a to takie fajne zwierzę. Ja niestety tylko podnieść mogę Quote
Recommended Posts