Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziona suczka-bokserka pręgowana, 31 grudnia ok. godz. 22.

W tej chwili na tymczasie u Dharmy. Sunia super słodka dla ludzi, ale pilnie potrzebny dom tymczasowy BEZ PSÓW, bo z psami się nie dogaduje. :-(

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
:shake:

no oby jakaś sylwestrowa zguba :shake: wrzucę na boksery.

Na dogo na bokserach już jest, przydałoby się na forum bokserów - to miałaś na myśli?

Posted

Iza, niestety nic nowego nie słyszałam, więc sądzę, że nie. Zdjęcia też jeszcze do mnie nie doszły. Ale spróbuję się czegoś więcej dzisiaj dowiedzieć.

Posted

Awaryjnie u mnie. O ile jest mila bo nie mam mozliwosci izolacji psow. Tyle ze koncze prace o 20. Jesli do tego czasu gdzies przeczeka to moze przyjechac do mnie. Nie mam tez transportu, ktos musialby ja przywiezc.

Posted

Dharma napisał(a):
Awaryjnie u mnie. O ile jest mila bo nie mam mozliwosci izolacji psow. Tyle ze koncze prace o 20.

Dharma, raz dwa dawaj tel. do siebie. Do 20 jakoś ją przetrzymam, ale muszę mieć PEWNOŚĆ, że potem u Ciebie...

Posted

Dziewczyny i chlopaki
Sunieczka jest slodka mila kochana i sliczna .. dla ludzi. Psiakow nie lubi. Ustawia nawet chlopakow. Stefanek moj malenki wskakuje Panci na kolanka jak tylko babina łypnie na niego okiem.
Niestey psiaki sie nie dogadaja i szybciutku potrzebny jest dom. BEZ PSÓW. Sunia jest taka dominantka ze usiluje na Stefanosie wykonywac ruchy kopulacyjne.
Dzis na porannym spacerku grzeczniutka. Nie ciagnie ani odrobinki. Nie atakuje psow, nawet takich ktore sie do niej wyrywaja, ale nie zyczy sobie nadkontaktu Usiluje wąchajacych ja chlopakow zamordowac, takze domek bez psiakow potrzebny
Dla ludzi calusna i kochana, jak to boksio

Sunia rodzila, ma na listwach mlecznych guzy, bedzie operowana a przy okazji zrobimy sterylke. Ma tez uszkodzony zab, tak ze na wierzchu sa nerwy i trzeba go usunac.

Zostaje w klatce bo zjadlaby mi moje aniolki Nie ma mowy o wspolnym spacerowaniu po domu niestety.
Zatem poszukiwania domku czas zaczac.
No i nie ma imienia. Wymyslcie cos :)

Hania, wstawisz foto? Bo ja bez aparatu.