Pipi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Tez potrzebuje klatki. Kochane Ciotki, gdzie ona jest, kto ją ma? paulina02, odezwij sie, bo chyba klatka jest u Ciebie??? Quote
luka1 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Pipi, dzięki za info - tą firmę znam. Miałam nadzieję, że jest jakiś krajowy producent i kupię taniej. Quote
Pipi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Raczej chyba taniej na duzego psa sie nie znajdzie. Ponawiam pytanie. . . .gdzie, u kogo jest klatka. Potrzebujemy ją bardzo. Quote
__Lara Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Pipi napisał(a):Raczej chyba taniej na duzego psa sie nie znajdzie. Ponawiam pytanie. . . .gdzie, u kogo jest klatka. Potrzebujemy ją bardzo. Ona jest teraz u pauliny02. Quote
Pipi Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Paulina, co sie dzieje? zlapalyscie szczeniaka? jak nie to klatka b. potrzebna, mnie i teraz prosi o nią borysow Quote
borysow Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Już Paulina odpisała, także potwierdzam pożyczenie klatki Quote
Pipi Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 borysow napisał(a):Już Paulina odpisała, także potwierdzam pożyczenie klatki Co słychać? zlapalyscie psa? Ja juz raczej nie powinnam dluzej czekac. Odezwijcie sie. Quote
Vicky62 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Bardzo potrzebna jest do soboty klatka łapka, kto ja teraz posiada proszę koniecznie odezwać się. Pilne Quote
Pipi Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 paulina02, czy ja sie doczekam tej klatki, czy jak? ponoc cena wyslania klatki kurierem Cie przeraza(?), ale przeciez taka byla umowa, tak? klatke wysyla ten u kogo aktualnie sie znajduje. Ja za kuriera placilam 30 zl i za dojazd do Bialegostoku 50 zł. Nie mialam pieniedzy to zaczelam szukac i znalazlam. Randa dala pieniadze i klatka pojechala. Prosze Cie, wyslij klatke. Nie uzywasz jej, a tu jest bardzo potrzebna. Quote
Randa Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 to co trzeba już umowy o wypożyczenie klatki robić czy co??? paulina czy nie można normalnie klatki zwrócić? Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Pipi napisał(a):paulina02, czy ja sie doczekam tej klatki, czy jak? ponoc cena wyslania klatki kurierem Cie przeraza(?), ale przeciez taka byla umowa, tak? klatke wysyla ten u kogo aktualnie sie znajduje. Ja za kuriera placilam 30 zl i za dojazd do Bialegostoku 50 zł. Nie mialam pieniedzy to zaczelam szukac i znalazlam. Randa dala pieniadze i klatka pojechala. Prosze Cie, wyslij klatke. Nie uzywasz jej, a tu jest bardzo potrzebna. Myślę, że trzeba na spokojnie to wyjaśnić. Możliwe, że paulina02 nie ma na to kasy - możemy się jakoś złożyć. Quote
Pipi Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 __Lara napisał(a):Myślę, że trzeba na spokojnie to wyjaśnić. Możliwe, że paulina02 nie ma na to kasy - możemy się jakoś złożyć. To przeciez zrozumiale, ze moze nie miec kasy, ale nie mozna sie nie odZywac, nie reagowac, kiedy klatka potrzebna, tak? Przez to, ze klatka juz tyle czasu nie moze do mnie trafic, dwie suki urodzily szczeniaki, a trzecia w ciazy jest. Co ja mam teraz robic? Na taka gromade tez potrzeba kasy, ale paulina02 ma raczej to glęboko. . . . Proszę o klatkę, tym bardziej, ze nie jest ona tam potrzebna. Ponioslo mnie, przepraszam. Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Pipi napisał(a):To przeciez zrozumiale, ze moze nie miec kasy, ale nie mozna sie nie odZywac, nie reagowac, kiedy klatka potrzebna, tak? Przez to, ze klatka juz tyle czasu nie moze do mnie trafic, dwie suki urodzily szczeniaki, a trzecia w ciazy jest. Co ja mam teraz robic? Na taka gromade tez potrzeba kasy, ale paulina02 ma raczej to glęboko. . . . Proszę o klatkę, tym bardziej, ze nie jest ona tam potrzebna. Ponioslo mnie, przepraszam. To rzeczywiście nie wesoło :( :( :( :( :( :( nie wiedziałam, że sytuacja jest tak dramatyczna :( Quote
KingaW Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Witam, czy klatka się odnalazła? Ewentualnie, czy wiecie gdzie i od kogo w okolicach W-wy można taką klatkę wypożyczyć? Mamy niewesołą sutyację, pies z wnykiem na łapie i kagańcem na pysku... Biega tak już od kilku dni. :( Quote
Vicky62 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Klatka została odesłana do Pipi. Teraz ona jest chora to na pewno nie bedzie łapać suk. Ma tel. kom. w podpisie proponuję zadzwonić i sama powie co i jak z klatką. No nie ciekawie macie z tym psem, czas tu nagli... Quote
Maia Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 czyli klatka jest w woj. podlaskim? Super by było bo byc może będzie brdzo potrzebna. Proszę o info gdzie jest klatka. Quote
Pipi Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='Vicky62']Z tego co mi wiadomo jest u Pipi[/QUOTE] Tak jest u mnie. Quote
Ulka18 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Cioteczki, czy ta klatka nadawalaby sie do zlapania wolnozyjacych kotow? Mamy kilka zagrozonych kotow w Mielcu. Quote
Pipi Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Ulka18 napisał(a):Cioteczki, czy ta klatka nadawalaby sie do zlapania wolnozyjacych kotow? Mamy kilka zagrozonych kotow w Mielcu. Trudno powiedziec, bo jest duza i nie wiadomo czy zapadka by sie zapadla, bo kot jest lekki i jakby stanął na to podwyzszenie, za sprawa ktorego klatka sie zamyka, to moze nie byc reakcji. Mysle, ze na kota powinna byc klatka mniejsza. Jak klatka wroci do mnie to sprawdze. Na razie jest w Bialymstoku. Quote
Ulka18 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Pipi, dziekuje za odpowiedz :D Bedziemy kombinowac, moze klatke ktos na miau.pl by pozyczyl. Quote
Anuuu Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Witam ! Czy jest możliwość jak najszybszego wypożyczenia klatki pułapki? Sytuacja jest bardzo pilna. Proszę o kontakt: 665 696 159 Quote
Pipi Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Anuuu, widze, ze dopiero sie zalogowałas(?) czy ktos z dogomanii moze potwierdzic, ze potrzebujesz tej klatki i ze wroci ona do nas? Przepraszam, ze tak pisze, ale nic o Tobie nie wiemy. Jesli bys mogla to zadzwon do mnie 789084913 (klatka obecnie jest w Białymstoku u dziewczyn) Quote
jolab Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Witam.Mamy problem z pewnym bezdomnym psem.Pies zamieszkuje sobie na rondzie w Płocku.Jest tam od kilku miesięcy.Chcemy mu pomóc.Znalazły się również osoby,które wybudują u mnie na podwórku kojec.Jest niezbędny ze względu na moją sukę.Ale niestety nie możemy go złapać.Próbował również facet ze schroniska strzelając środkiem usypiającym,pies zwiał,a jak go znaleziono to już się obudził.Pies na odległość 5 m zmyka.Mamy wątek na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.417230358375618.1073741835.100002659732352&type=1Jedynym rozwiązaniem byłaby klatka łapka.Jest możliwość wypożyczenia? Quote
Recommended Posts