Jump to content
Dogomania

KLATKA ŁAPKA DLA PSOW - wejdz, pomoz.

Recommended Posts

Posted

Tez potrzebuje klatki.

Kochane Ciotki, gdzie ona jest, kto ją ma? paulina02, odezwij sie, bo chyba klatka jest u Ciebie???

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej chyba taniej na duzego psa sie nie znajdzie.

Ponawiam pytanie. . . .gdzie, u kogo jest klatka. Potrzebujemy ją bardzo.

Posted

Pipi napisał(a):
Raczej chyba taniej na duzego psa sie nie znajdzie.

Ponawiam pytanie. . . .gdzie, u kogo jest klatka. Potrzebujemy ją bardzo.

Ona jest teraz u pauliny02.

• 4 weeks later...
Posted

Paulina, co sie dzieje? zlapalyscie szczeniaka? jak nie to klatka b. potrzebna, mnie i teraz prosi o nią borysow

• 2 weeks later...
Posted

borysow napisał(a):
Już Paulina odpisała, także potwierdzam pożyczenie klatki

Co słychać? zlapalyscie psa? Ja juz raczej nie powinnam dluzej czekac.
Odezwijcie sie.

Posted

paulina02, czy ja sie doczekam tej klatki, czy jak?
ponoc cena wyslania klatki kurierem Cie przeraza(?), ale przeciez taka byla umowa, tak? klatke wysyla ten u kogo aktualnie sie znajduje.
Ja za kuriera placilam 30 zl i za dojazd do Bialegostoku 50 zł. Nie mialam pieniedzy to zaczelam szukac i znalazlam. Randa dala pieniadze i klatka pojechala.
Prosze Cie, wyslij klatke. Nie uzywasz jej, a tu jest bardzo potrzebna.

Posted

Pipi napisał(a):
paulina02, czy ja sie doczekam tej klatki, czy jak?
ponoc cena wyslania klatki kurierem Cie przeraza(?), ale przeciez taka byla umowa, tak? klatke wysyla ten u kogo aktualnie sie znajduje.
Ja za kuriera placilam 30 zl i za dojazd do Bialegostoku 50 zł. Nie mialam pieniedzy to zaczelam szukac i znalazlam. Randa dala pieniadze i klatka pojechala.
Prosze Cie, wyslij klatke. Nie uzywasz jej, a tu jest bardzo potrzebna.

Myślę, że trzeba na spokojnie to wyjaśnić. Możliwe, że paulina02 nie ma na to kasy - możemy się jakoś złożyć.

Posted

__Lara napisał(a):
Myślę, że trzeba na spokojnie to wyjaśnić. Możliwe, że paulina02 nie ma na to kasy - możemy się jakoś złożyć.

To przeciez zrozumiale, ze moze nie miec kasy, ale nie mozna sie nie odZywac, nie reagowac, kiedy klatka potrzebna, tak? Przez to, ze klatka juz tyle czasu nie moze do mnie trafic, dwie suki urodzily szczeniaki, a trzecia w ciazy jest. Co ja mam teraz robic? Na taka gromade tez potrzeba kasy, ale paulina02 ma raczej to glęboko. . . .
Proszę o klatkę, tym bardziej, ze nie jest ona tam potrzebna.
Ponioslo mnie, przepraszam.

Posted

Pipi napisał(a):
To przeciez zrozumiale, ze moze nie miec kasy, ale nie mozna sie nie odZywac, nie reagowac, kiedy klatka potrzebna, tak? Przez to, ze klatka juz tyle czasu nie moze do mnie trafic, dwie suki urodzily szczeniaki, a trzecia w ciazy jest. Co ja mam teraz robic? Na taka gromade tez potrzeba kasy, ale paulina02 ma raczej to glęboko. . . .
Proszę o klatkę, tym bardziej, ze nie jest ona tam potrzebna.
Ponioslo mnie, przepraszam.

To rzeczywiście nie wesoło :( :( :( :( :( :( nie wiedziałam, że sytuacja jest tak dramatyczna :(

• 3 weeks later...
Posted

Witam,
czy klatka się odnalazła?
Ewentualnie, czy wiecie gdzie i od kogo w okolicach W-wy można taką klatkę wypożyczyć?
Mamy niewesołą sutyację, pies z wnykiem na łapie i kagańcem na pysku...
Biega tak już od kilku dni. :(

Posted

Klatka została odesłana do Pipi.
Teraz ona jest chora to na pewno nie bedzie łapać suk.
Ma tel. kom. w podpisie proponuję zadzwonić i sama powie co i jak z klatką.
No nie ciekawie macie z tym psem, czas tu nagli...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
Cioteczki, czy ta klatka nadawalaby sie do zlapania wolnozyjacych kotow? Mamy kilka zagrozonych kotow w Mielcu.
Trudno powiedziec, bo jest duza i nie wiadomo czy zapadka by sie zapadla, bo kot jest lekki i jakby stanął na to podwyzszenie, za sprawa ktorego klatka sie zamyka, to moze nie byc reakcji.
Mysle, ze na kota powinna byc klatka mniejsza.
Jak klatka wroci do mnie to sprawdze. Na razie jest w Bialymstoku.

• 1 month later...
Posted

Witam !

Czy jest możliwość jak najszybszego wypożyczenia klatki pułapki? Sytuacja jest bardzo pilna.

Proszę o kontakt: 665 696 159

Posted

Anuuu, widze, ze dopiero sie zalogowałas(?) czy ktos z dogomanii moze potwierdzic, ze potrzebujesz tej klatki i ze wroci ona do nas? Przepraszam, ze tak pisze, ale nic o Tobie nie wiemy.
Jesli bys mogla to zadzwon do mnie 789084913
(klatka obecnie jest w Białymstoku u dziewczyn)

• 2 weeks later...
Posted

Witam.Mamy problem z pewnym bezdomnym psem.Pies zamieszkuje sobie na rondzie w Płocku.Jest tam od kilku miesięcy.Chcemy mu pomóc.Znalazły się również osoby,które wybudują u mnie na podwórku kojec.Jest niezbędny ze względu na moją sukę.Ale niestety nie możemy go złapać.Próbował również facet ze schroniska strzelając środkiem usypiającym,pies zwiał,a jak go znaleziono to już się obudził.Pies na odległość 5 m zmyka.Mamy wątek na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.417230358375618.1073741835.100002659732352&type=1Jedynym rozwiązaniem byłaby klatka łapka.Jest możliwość wypożyczenia?