Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BajUla']A teraz moje ulubione, specjalnie dla Oli:loveu: i Asi:loveu:, niestety nie mogły mi dzisiaj towarzyszyć:placz:

Uploaded with ImageShack.us

Kocham takie wspaniałe zakończenia.:loveu: Dziękujemy za fotorelację. Nie wiedziałam że będziesz w schronisku.

A Nasza Ola chce w przyszłym tygodniu odwiedzić Bajkała w nowym domku. ;)

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem w pracy! ale dorwalam sie do netu ;) mam chwilke bo ciezko na targach nieruchomsoci cokolwiek tu napisac. ja jak wczoraj dostalam telefon to mnie sparalizowalo normalnie! jedyna mysl, boze co to za dom, co to za ludzie i mnie tam nie ma a oni zabieraja mojego Bajkalka!! lzy mi naplynely do oczu, tak pokochalam tego wariata. i tu w tym miejsce musze podziekowac pani Marii ze schroniska, ktora kazala dziewczynom do mnie dzwonic jak Panstwo chcieli zabrac Bajkala. byla taka adnotacja na jego karcie , dziekuje! oczywiscie zadzwonilam do nowego domku Bajkala i tak jak mnie Ula zapewniala Bajkal trafil do naprawde fajnych ludzi. porozmawialysmy sobie z nowa pancia... w przyszlym tygodniu jade odwiedzic urwisa. chlopak ma do dyzspozycji duuuuzy ogrod! poprosilam wczoraj o ugotowanie mu ryzyku z kurczaczkiem i marchewka, zeby mu sie jelita uspokoily i pani bez dyskusji powiedziala ze zaraz mu nagotuje i przynajmniej przez 2 tygodnie bedzie Bajkal to dostawal, zeby wszystko wrocilo do normy. oczywiscie biegunka jest, wymioty w czasie jazdy byly, siersc sypie mu sie strasznie :( ale pod taka opieka mam nadzieje ze raz dwa dojdzie do siebie. pani opowiadala ze jest wesoly, byli na dlugim spacerku i bawi sie juz nawet pileczka :p

Posted

[quote name='Joanna K.']Kocham takie wspaniałe zakończenia.:loveu: Dziękujemy za fotorelację. Nie wiedziałam że będziesz w schronisku.

[/QUOTE]

Pisałam na wątku;), tyle Ci trułam w zeszłym tygodniu:oops:, że nie miałam już odwagi i sumienia truć o sobotę:evil_lol:

Posted

[quote name='some']jestem w pracy! ale dorwalam sie do netu ;) mam chwilke bo ciezko na targach nieruchomsoci cokolwiek tu napisac. ja jak wczoraj dostalam telefon to mnie sparalizowalo normalnie! jedyna mysl, boze co to za dom, co to za ludzie i mnie tam nie ma a oni zabieraja mojego Bajkalka!! lzy mi naplynely do oczu, tak pokochalam tego wariata. i tu w tym miejsce musze podziekowac pani Marii ze schroniska, ktora kazala dziewczynom do mnie dzwonic jak Panstwo chcieli zabrac Bajkala. byla taka adnotacja na jego karcie , dziekuje! oczywiscie zadzwonilam do nowego domku Bajkala i tak jak mnie Ula zapewniala Bajkal trafil do naprawde fajnych ludzi. porozmawialysmy sobie z nowa pancia... w przyszlym tygodniu jade odwiedzic urwisa. chlopak ma do dyzspozycji duuuuzy ogrod! poprosilam wczoraj o ugotowanie mu ryzyku z kurczaczkiem i marchewka, zeby mu sie jelita uspokoily i pani bez dyskusji powiedziala ze zaraz mu nagotuje i przynajmniej przez 2 tygodnie bedzie Bajkal to dostawal, zeby wszystko wrocilo do normy. oczywiscie biegunka jest, wymioty w czasie jazdy byly, siersc sypie mu sie strasznie :( ale pod taka opieka mam nadzieje ze raz dwa dojdzie do siebie. pani opowiadala ze jest wesoly, byli na dlugim spacerku i bawi sie juz nawet pileczka :p[/QUOTE]

No nie, bez dzwonienia do Ciebie by się nie obeszło:lol:, bałabym się potem z Tobą spotkać:evil_lol:

Posted

dzwonilam dzis do nowego domku Bajkalka. Pani odbierajac telefon smiala sie mowiac,ze dopiero rozmawialy z corka ze wypadaloby zadzwonic do mnie i zdac relacje ;) wszystko jest w najlepszym porzadku!!! Bajkalek jest grzeczny i kochany.. no i oczywiscie nie je juz nic innego oprocz ryzyku kurczaczka i marchewki :diabloti: na suche nawet nie spojrzy :evil_lol: jest juz po kapieli, bronil sie ale nie wykazal zadnej agresji, po prostu chlopak nie lubi wody i juz :p gdy widzi swoich wlascicieli to skacze wyzej niz wyrosli :crazyeye: jestem spokojna o chlopaka , czekam na zdjecia i jak tylko otrzymam to od razu wkleje. zuch chlopak!!

Posted

Zobaczcie na naszego Bajkałka kochanego, miał chłopak niesamowite szczęście....znowu się popłakałam normalnie...ze szczęścia...Wklejam info z nowego domu:loveu:

Przesyłam zdjęcia Bajkała, po tygodniowym pobycie w nowym domu:)
> Pomimo nowego otoczenia nadal zachowuje się łagodnie, jedyne co się
> zmieniło to fakt, że ma jeszczee więcej energii, a po kąpieli jeszcze
> bardziej przypomina miśka:)

Uploaded with ImageShack.us[/U[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/11/dscn1267ld.jpg/]

Uploaded with ImageShack.usRL]

Posted

kamilqax95x napisał(a):
Świetne zdjęcia :loveu: widać, że szczęśliwy :)

Też nie mogę się napatrzeć, jak na Bassa i chłopaki są sąsiadami:lol:, z jednego miasta:lol:

Posted

Cioteczki mam prośbę!!!
w programie "GOT TO DANCE- TYLKO TANIEC" jest grupa TOP TOY'S, która przekaże pieniądze na koszalińskie zwierzęta. Zagłosujcie proszę! Dziennie można oddać 10 głosów! Za każdy procent, który maja jest 100 zł narazie maja 21% czyli 2100zł Głosowanie trwa do piatku. POMÓŻCIE im pomagać! https://apps.facebook.com/tylko-taniec/v/4f59e0e697e8b80001000010?code=AQCQ7OHOIDsh6Y6PdIzVK2T41d_M7PyIJm5Y7YUq4zE7NI4QqDEIF5u_o2bhN6St1POcpAd2Y0bjSOLTfqRWAq-e36i9f2IfhMP5eU0aQeJ55ggCH51iLmLe5u7yQ9TArABVGCKND3jmsf6fkSPNsEbvyFpRR7CV5ra9g4u2MakM4Bi3i0P-YVXN-cKNOW5VnhQ&_=

na faceboku jest wpis:

fecobook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001297128437