wariusek Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 A co z Bajeczka sie dzieje?Mam nadzieje,ze sie nia ktos zajmuje?Piekna jest,taka biala. Quote
some Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 dzis bylsymy w schronie z Bajula i Joanna k, oj dzialo sie dzialo. Bajka to Bajkał. to jest pies!!! Kamilka skad wzielas to ze to suczka? pies jest przekochany, skradl mi serce:loveu: bawil sie ze mna kosteczka zabawka, skakal,energia go rozpiera. jest naprawde bardzo pozytywnie nastawiony do czlowieka. musimy sie nim zajac Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 some napisał(a):dzis bylsymy w schronie z Bajula i Joanna k, oj dzialo sie dzialo. Bajka to Bajkał. to jest pies!!! Kamilka skad wzielas to ze to suczka? pies jest przekochany, skradl mi serce:loveu: bawil sie ze mna kosteczka zabawka, skakal,energia go rozpiera. jest naprawde bardzo pozytywnie nastawiony do czlowieka. musimy sie nim zajac Piesek WSPANIAŁY:loveu:, mam fotki, jak nie naumiem:oops: to wrzucę, taki radosny, sympatyczny, pragnący czułości i zabawy, aż się dziwię, że jeszcze NIKT go nie zabrał, TRZEBA koniecznie go poogłaszać, ja się tym zajmę, tylko za jakiś niedługi czas i trzeba go w schronisku ludziom pokazywać, oj, żeby wszystkie dni były takie wspaniałe jak dzisiejszy....:loveu: Kamilka, jak wejdziesz na wątek, zmień proszę tytuł wątku na BAJKAŁ szuka ludzia...;) Quote
Joanna K. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 To chłopczyk. Razem zaglądałyśmy mu pod ogon :D Quote
kamilqax95x Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Któraś z cioteczek mówiła że to ONA ;) a poza tym założyli mu czerwoną obroże więc no :eviltong: Już zmieniam tytuł :lol: Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 kamilqax95x napisał(a):Któraś z cioteczek mówiła że to ONA ;) a poza tym założyli mu czerwoną obroże więc no :eviltong: Już zmieniam tytuł :lol: Założyli mu czerwoną, żeby go nie zauroczyć, a zresztą do blondu pasuje czerwień, zaraz wrzucę fotki:evil_lol: Quote
BajUla Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kamilqax95x Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Jaki on jest piękny :crazyeye: :loveu: Quote
BajUla Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Bajkał teraz sąsiaduje boksem z Sybirem:p Quote
BajUla Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 kamilqax95x napisał(a):Jaki on jest piękny :crazyeye: :loveu: I powiem Ci, że bardzo radosny, widać, że jeszcze nie stracił nadziei i schronisko go nie stłamsiło. Fakt, boks ma nie za wielki, ale za to jest sam, już sama nie wiem, czy to gorzej, czy lepiej, tzn bez bezpośredniego towarzystwa... Quote
some Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ula robimy ogloszenia dla Bajkała? oplace Quote
Joanna K. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kamila Proc napisał(a):troche przycichlo na watku Może i tak ale cały czas o nim pamiętamy. ;) Quote
Joanna K. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 http://schronisko.szczecin.pl/zwierzeta/pokaz/282 Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Bajkał do góry! W sobotę będziesz miał gości:lol: i nowe ładne fotki i do domu szybko, koniec siedzenia!!! Quote
BajUla Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Dziewczyny moje kochane!!!!I jak tam dzisiaj? Czekam na Was z niecierpliwością!!! Quote
some Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Bajkalek kochany dzis zostal wyciagniety z boksu do zdjec.. trwalo to niestety tylko 3 minuty a chlopak ma tyle energii w sobie ze zrobic mu dobre ujecie to nielatwe zadanie.. takze wybaczcie za jakosc... zaraz Ula albo Asia wstawia nowe fotki! on jest przekochany!! Quote
BajUla Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 25, 2012 by BajUla Quote
BajUla Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 I jeszcze z 3 minutowej wolności:-( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
some Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 pozdrawiam Pana Andrzeja! nic dla niego nie jest problemem! bardzo chetnie pomaga we wszystkim! Quote
BajUla Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='some']pozdrawiam Pana Andrzeja! nic dla niego nie jest problemem! bardzo chetnie pomaga we wszystkim![/QUOTE] Ja też gorąco pozdrawiam Pana Andrzeja i Pana Ryszarda, dla niego też nic nie było problemem tydzień temu:lol: Quote
Recommended Posts