kamilqax95x Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 (edited) płeć: pies wiek: 4 lata rasa: mieszaniec boks: 39A numer: 680/11 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie Ten piesek trafił do schroniska na początku wakacji (lipiec) bieżącego roku. Trafił jako bezpański do kwarantanny w Gminie Police, po czym trafił do schroniska. Według schroniskowych weterynarzy pies ma około 4 lata. Ma chyba w sobie coś z husky, bądź innych szpiców. Został zauważony przeze mnie, ponieważ jest bardzo podobny do Abiego. http://www.dogomania.pl/threads/188064-Abi-prosi-o-deklaracje-nie-mamy-na-hotel!-Szukamy-DS Biedaka pewnie nikt nie wypatrzy w schronisku więc trzeba mu w tym pomóc. Z tego co mówią weci w schronisku jest młody, a do tego piękny, więc z naszą pomocą może najeść wspaniały domek :) Na ta chwile nie wiem praktycznie nic na jego temat, ale wkrótce (możliwe ze w weekend) pojadę do schroniska zrobić mu zdjęcia i dowiedzieć się coś więcej o przystojniaku. Edited March 11, 2012 by kamilqax95x Quote
Igiełka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Kamila dobrze że założyłaś ten wątek:) naprawdę duże podobieństwo psiaka do Abisia:) Quote
kamilqax95x Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Myślałam nawet nad roboczym imieniem dla niego by nie był "Pies", "On" itp. I tak się przyszło mi do głowy kilka propozycji: Ahorn niem. Klon czyli klon Abisia ;), Similar ang. podobny czyli podobny do Abiego :) no i kilka takich bez znaczenia chyba: Ibis, Marcel, Ariel i Bajkał. Może ktoś z Was też ma jakiś pomysł? :) Quote
kamilqax95x Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Dziękuje, ze jesteście. :) Quote
kamilqax95x Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 No podobny, podobny ;) Tylko mam nadzieje ze nie będzie podobnie jak Abi długo czekał na dom :( Quote
kamilqax95x Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Napiszę jeszcze raz, że myślałam nawet nad roboczym imieniem dla niego by nie był "ten pies", "On" itp. I tak się przyszło mi do głowy kilka propozycji: Ahorn niem. Klon czyli klon Abisia ;-), Similar ang. podobny czyli podobny do Abiego :smile: no i kilka takich bez znaczenia chyba: Ibis, Marcel, Ariel i Bajkał. Któreś Wam się podoba? Może ktoś z Was ma jakieś inne imię? :smile: Quote
ares-ka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Śliczny psiaczek :) Mnie się podoba Bajkał :) Łatwe do zapamiętania i przyjemnie brzmi :) Quote
kamilqax95x Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 A reszcie jak się podoba Bajkał?:razz: Quote
kamilqax95x Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 No to ochrzcimy go roboczym imieniem BAJKAŁ :) Quote
kamilqax95x Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Oczywiście ;) Tylko teraz muszę pojechać do schroniska w weekend i coś sie dowiedzieć i porobić zdjęcia. Tylko nie wiem czy w ten dam rade :( Quote
AresekSE Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jaki zabiedzony drugi Abis - Bajkal!!! renata Quote
Igiełka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kamilqax95x napisał(a):Oczywiście ;) Tylko teraz muszę pojechać do schroniska w weekend i coś sie dowiedzieć i porobić zdjęcia. Tylko nie wiem czy w ten dam rade :( spokojnie jak nie w ten to w przyszły najważniejsze że dałaś znać i założyłaś wątek:) Quote
kamilqax95x Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Okazało sie ze Bajkał to Bajkałka :evil_lol: Suczka przebywa w schronisku w boksie nr 54 i prosi o swoja szansę! Widać, że schronisko to nie jest miejsce dla tej 4-letniej suczki. Widać to po jej wymownym spojrzeniu, ułożeniu uszu, podkulonym ogonie, wychudzonym ciałku. Każda jej część wola o pomoc, o szansę... Pies to nie ZABAWKA! Decyzja o adopcji powinna być przemyślana. Pies przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Szczecinie (boks nr 59), al. Wojska Polskiego 247, tel. 91 487 02 81. Opłata za psa, wg cennika usług schroniska. Pies do adopcji oddawany z książeczką zdrowia. Miejsce pobytu: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie Uwagi: oferta Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Szczecinie, dodano 14.12.2011 Kontakt: 500 364 182 ADRES E-MAIL: lilianakustrzycka@o2.pl Quote
mama blanki Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Boziu- to ja ją 5 dni temu widziałam, i nie małam pojęcia , że to ona;( Siedzi sunia obok naszego Czarusia (boks 53). Faktycznie- sunia potrzebuje swojego ludzia, a to jej spojrzenie: "weź mnie do domu" mam cały czas przed oczami;( Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK :) do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
Recommended Posts