Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

• rasa: mieszaniec
  • boks: 39A
  • numer: 680/11
  • sterylizacja/kastracja: nie
  • szczepienia: tak
  • odrobaczenie: nie

Ten piesek trafił do schroniska na początku wakacji (lipiec) bieżącego roku. Trafił jako bezpański do kwarantanny w Gminie Police, po czym trafił do schroniska. Według schroniskowych weterynarzy pies ma około 4 lata. Ma chyba w sobie coś z husky, bądź innych szpiców. Został zauważony przeze mnie, ponieważ jest bardzo podobny do Abiego. http://www.dogomania.pl/threads/188064-Abi-prosi-o-deklaracje-nie-mamy-na-hotel!-Szukamy-DS
Biedaka pewnie nikt nie wypatrzy w schronisku więc trzeba mu w tym pomóc. Z tego co mówią weci w schronisku jest młody, a do tego piękny, więc z naszą pomocą może najeść wspaniały domek :)

Na ta chwile nie wiem praktycznie nic na jego temat, ale wkrótce (możliwe ze w weekend) pojadę do schroniska zrobić mu zdjęcia i dowiedzieć się coś więcej o przystojniaku.

Edited by kamilqax95x
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam nawet nad roboczym imieniem dla niego by nie był "Pies", "On" itp. I tak się przyszło mi do głowy kilka propozycji: Ahorn niem. Klon czyli klon Abisia ;), Similar ang. podobny czyli podobny do Abiego :) no i kilka takich bez znaczenia chyba: Ibis, Marcel, Ariel i Bajkał. Może ktoś z Was też ma jakiś pomysł? :)

Posted

Napiszę jeszcze raz, że myślałam nawet nad roboczym imieniem dla niego by nie był "ten pies", "On" itp. I tak się przyszło mi do głowy kilka propozycji: Ahorn niem. Klon czyli klon Abisia ;-), Similar ang. podobny czyli podobny do Abiego :smile: no i kilka takich bez znaczenia chyba: Ibis, Marcel, Ariel i Bajkał. Któreś Wam się podoba? Może ktoś z Was ma jakieś inne imię? :smile:

Posted

kamilqax95x napisał(a):
Oczywiście ;) Tylko teraz muszę pojechać do schroniska w weekend i coś sie dowiedzieć i porobić zdjęcia. Tylko nie wiem czy w ten dam rade :(

spokojnie jak nie w ten to w przyszły najważniejsze że dałaś znać i założyłaś wątek:)

• 1 month later...
Posted

Okazało sie ze Bajkał to Bajkałka :evil_lol:

Suczka przebywa w schronisku w boksie nr 54 i prosi o swoja szansę! Widać, że schronisko to nie jest miejsce dla tej 4-letniej suczki. Widać to po jej wymownym spojrzeniu, ułożeniu uszu, podkulonym ogonie, wychudzonym ciałku. Każda jej część wola o pomoc, o szansę... Pies to nie ZABAWKA! Decyzja o adopcji powinna być przemyślana. Pies przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Szczecinie (boks nr 59), al. Wojska Polskiego 247, tel. 91 487 02 81. Opłata za psa, wg cennika usług schroniska. Pies do adopcji oddawany z książeczką zdrowia.
Miejsce pobytu: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie
Uwagi: oferta Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Szczecinie, dodano 14.12.2011
Kontakt: 500 364 182 ADRES E-MAIL: lilianakustrzycka@o2.pl

Posted

Boziu- to ja ją 5 dni temu widziałam, i nie małam pojęcia , że to ona;(
Siedzi sunia obok naszego Czarusia (boks 53).

Faktycznie- sunia potrzebuje swojego ludzia, a to jej spojrzenie: "weź mnie do domu" mam cały czas przed oczami;(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...