Ka-ka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kielce są...i mają się dobrze...ale w moim przypadku w grę wchodzą tylko wakacje (a i to...może...) i raczej bez psa ;)ale zgłaszam się, żeby nie było, że tak mało tu Kielczan ;) Quote
ewelinka_m Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Misiek2003 napisał(a):Chętnie się dołączę - jestem z KSM oo jaka ulica :cool3: ale nie na każdego psa Spaiki warczy a napewno nie na takie śliczne bestie :cool3: Quote
Martinee Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja jestem chetna ale dopiero wakacje albo jak pojade wczesniej to dam znać Quote
saga_86 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ja z chęcią pójdę na spacerki ale z psiakami- samcami lub bez psiaka:lol: No chyba że ktoś byłby chętny na spacerki z psiakami z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, z Misiek2003 już trochę z nimi zwiedzilyśmy Kielc i było super:lol: To kto chętny w długie wakacyjne dni? Poznajmy się bliżej a przy okazji psiakom pomożemy cio? Bo one takie bidulki same siedzą całe dnie.. A ja z moją terrorystką chodzę na spacerki do lasu koło Dąbrowy i na łąki na Stoku, może jest ktoś z tych okolic? Quote
an-na4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 jestem... tylko ostatnio trochę zalatana:(( Bardzo się cieszę, że Kielczan coraz więcej;) Ja jestem w rejonach 16.30 - 18.00 codziennie na Kadzielni ... Jak kupię samochodzik to będę bardziej mobilna... Quote
ewelinka_m Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 saga_86 napisał(a):ja z chęcią pójdę na spacerki ale z psiakami- samcami lub bez psiaka:lol: No chyba że ktoś byłby chętny na spacerki z psiakami z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, z Misiek2003 już trochę z nimi zwiedzilyśmy Kielc i było super:lol: To kto chętny w długie wakacyjne dni? Poznajmy się bliżej a przy okazji psiakom pomożemy cio? Bo one takie bidulki same siedzą całe dnie.. A ja z moją terrorystką chodzę na spacerki do lasu koło Dąbrowy i na łąki na Stoku, może jest ktoś z tych okolic? z psiakami mogę chętnie polatać z toz będzie to dla mnie przyjemność tym bardziej że chciałam na wakacje być wolontariuszką ii pomóc w schronisku nieco Quote
Martinee Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wiec ja w wakacje napewno zjade do Kielc i moze uda mi sie wziąść Tekilke ale nie wiem bo to 5 godzin jazdy ale raczej z nią pojade bo wybieramy sie na marsz jamników dla tego bede mogła z wami pospacerowac ;p;p;p Quote
saga_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Oo doczytałam,że Nani ni chodzi na łaki przy Masłowie, ja też:cool3: Ale chybaa te PONki twoje to kobitki same hm? Quote
Ka-ka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 saga....ja chodzę na Dąbrowę, albo na łąki za Realem....jestem ze Słonecznego ;) tylko mój, to taki terrorysta do wiecznej resocjalizacji :lol: zwłaszcza w towarzystwie samców :roll: Quote
saga_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ka ka ja mam sunieczkę ale terierkę:diabloti: Ze Real też chodzę często tylko bardziej na łąki w stronę Stoku, kiedyś tam nawet widziałam rotka- amanta jakiegoś chodził za nami i pani go nie mogła przywołać. Quote
Ka-ka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 amant??? to nie mój :diabloti: chyba, że ze 3 lata temu, jak był jeszcze młody :evil_lol: co do terierki...hmmm..nooo..mój to taki belg w skórze rottka, więc mogły by się dogadać...pewnie na odległość :p Quote
Martinee Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A czy wasze pieski lubią sie z innymi bo jak beda duże psy to ja odpadam bo moje słoneczko strasznie sie dużych psów boi a ja nie chce ja narazac na stres bo i tak bedzie zestresowana nowym miejscem Quote
an-na4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Moja jest generalnie ostrożna i czasami lęlkiwa (po prostu ucieka;(( Ale to zależy od pieska i od sytuacji, bo casem bardzo fajnie się bawi... Na pewno nie jest agresywna Quote
Martinee Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A jakiej rasy to psiak bo ja bede z jamniczka Quote
an-na4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Nara - to sunia czarnego wyżła niemieckiego Quote
Martinee Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nie to jeszcze jakosc da rade bo nie bedzie to bardzo duży pies a ona sie boi psów obrzymich a mamy w domu collie i sie bardzo lubia wiec z wyzlica nie powinno być kłopotu Quote
EveL_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Czy przeszkadzało by wam, gdybym na dogomaniackie spacery czasem przychodziła sama? Aktualnie narazie nie mam psa, a nie zawsze mogłabym pożyczyć jakiegoś od znajomych. Quote
ewelinka_m Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 jak sunia wyżełka to problemu pewnie nie będzie :) Evel dla mnie to żaden problem jeszcze się kiedyś z twoim przyszłym szczeniolem przejdziemy a moja imienniczka naturalnie że z nami pójdzie nie ma innej możliwości :eviltong: Quote
Martinee Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ewelinka_m napisał(a):jak sunia wyżełka to problemu pewnie nie będzie :) Evel dla mnie to żaden problem jeszcze się kiedyś z twoim przyszłym szczeniolem przejdziemy a moja imienniczka naturalnie że z nami pójdzie nie ma innej możliwości :eviltong: A czemu miał by być problem ja mowiłam tak bo Tekiś sie boi dużych psów a mojej imienniczki nie ma ??? Czy ktoz z was ma na imie Martyna ?? Quote
EveL_ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 evanescence, druga część postu Ewelinki_m była skierowana do mnie :) Nie ma problemu ;-) Spox pewnie zaparamy wszystkich Evel dla mnie to żaden problem jeszcze się kiedyś z twoim przyszłym szczeniolem przejdziemy a moja imienniczka naturalnie że z nami pójdzie nie ma innej możliwości :eviltong: :calus: Quote
saga_86 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dajcie znać kiedy będzie spotkanie, nie wiem czy będę akurat w Kielcach. Quote
Recommended Posts