Aga & Castor Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 poza kielcami tez bardzo chetnie :) wiesz co chyba tu nikt kompletnie nie zaglada oprocz nas ;/ jesli chodzi o kielce i w sumie okolice to lipa starszna jest jesli chodzi o spacer, ale my musimy sie umowic znowu na spotkanko:) Quote
arrakis Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Aga & Castor napisał(a):poza kielcami tez bardzo chetnie :) wiesz co chyba tu nikt kompletnie nie zaglada oprocz nas ;/ jesli chodzi o kielce i w sumie okolice to lipa starszna jest jesli chodzi o spacer Jeśli chodzi o Kielce, to my się czasem snujemy po Kadzielni i stadionie leśnym w popołudniowych godzinach piątkowych zazwyczaj:cool3:. Quote
justysiek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Aga & Castor napisał(a):poza kielcami tez bardzo chetnie :) wiesz co chyba tu nikt kompletnie nie zaglada oprocz nas ;/ jesli chodzi o kielce i w sumie okolice to lipa starszna jest jesli chodzi o spacer, ale my musimy sie umowic znowu na spotkanko:) raczej niktprocz nas nie zaglada tu to fakt:evil_lol: no pewnie ze muimy, mam nadzieje ze moj Fuks tym razem bedzie bardziej goscinny:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 zagląda, zagląda ;) tylko czasu na cokolwiek brak ;) Quote
justysiek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ewelinka_m napisał(a):zagląda, zagląda ;) tylko czasu na cokolwiek brak ;) :lol: u mnie tez z czasem cienko:cool1: ale fajnie by bylo na spacerek sie wybrac:eviltong: Quote
sator_k_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Miłośnicy agility Po usilnych staranich rozkręcenia tego sportu w Kielcach nareszcie coś ruszyło! Razem z Kasią (Kashdog) szukamy chętnych na PIERWSZE KIELECKIE SEMIANRIUM AGILITY Z AGNIESZKĄ NIEDZIAŁEK!!!! Jeśli ktoś jeszcze nie kojarzy Agnieszki to występowała ona w programie "Mam talent" z borderem Tajem. Dodaje filmiki gdzie można zobaczyć ich w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=VdPZweDxJbY http://www.youtube.com/watch?v=8WYtiKGx7JA Koszt dwudniowych zajęć jeśli uzbieramy 8-12 os. grupę to 50zł + 10 zł dla właścicielki placu na którym zjęcia będą się odbywały od pary (człowiek + pies ;)). Planowany termin zajęć to 16-17.10 lub 23-24.10. Jeśli ktos chce uzyskać jakieś dodatkowe informacje proszę pisać na pw. Zapraszamy wszystkich obojetnie czy mieli doczynienia z agility (jest to kurs dla mocno początkujących :D) i obojętnie jakiego psa posiadacie. Dla ośmielenia dodam, że ja mam owczarka niemieckiego, a Kasia małą zmixowaną tereirkowatą sunie, także rozpiętość w rasach i wielkościach jest bardzo duża. To może być jedyna szansa na ruszenie agility w świętokrzyskim, więc zabierajcie psy i do roboty! UWAGA! AGILITY WCIĄGA! UWAGA! ZAPRASZAMY! :) Quote
Buńka Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Zapisuję sobie :) Chociaż widzę że tu straszna cisza :D Quote
szmig Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Odnawiamy temat :) To co, znajdę tu jakieś towarzystwo dla mojej czworonożnej na spacer? :) Quote
Buńka Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ja się piszę na spacerek :D Ale dopiero po maturach :( No i zależy w której części Kielc albo innej miejscowości :D Quote
szmig Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Hah no ja też dopiero po maturach ;) miałem zamiar dzisiaj jechać na stadion leśny, ale zdałem sobie sprawę z tego że mam spore braki w matmie jeszcze i zostałem w domu :D a co do miejsca, to mi pasuje praktycznie każde miejsce w CK, byle by moja mogła w końcu mieć jakiś kontakt z psami, ale równie dobrze pasuje mi Cedzyna i ogólnie rejony pod Kielcami od strony Cedzyny/Woli Kopcowej/ Mójczy. Ciesze się, że jest jakiś odzew ^^ Quote
Buńka Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Co do matmy to możemy sobie podać ręce :D Ja nie jestem z Kielc tylko z okolic w stronę Buska więc za bardzo nie wiem gdzie w CK są fajne miejsca spacerowe ;) Ale tak w mojej okolicy brakuje mi psiarzy, że jestem już nawet gotowa dojechać do Kielc :D Quote
Buńka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Hallo hallo :) Jest ktoś chętny na spacerek ? Quote
Recommended Posts