Fiona.22 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Może jest ktoś chętny, zeby przyłączyc się do ogólnopolskiej akcji "zerwijmy łańcuchy" Potrzebujemy wolontariuszy, którzy przywiążą się do budy w ramach protestu. Akcja bedzie połączona z coroczna psia paradą. Impreaza odbedzie się w parku miejskim w kielcach 05.10 od godz 10-14 Quote
justysiek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 poddaje sie chyba nikt tu i tak nie zaglada, pisze sama do siebie:mad: Quote
an-na4 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ja tu też zaglądam, ale jakoś nie potrafimy się spotkać;(( Quote
justysiek Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 an-na4 napisał(a):Ja tu też zaglądam, ale jakoś nie potrafimy się spotkać;(( rozmawialam z Dudziaczkiem i mila zorganizowac reszte ludzi i wpasc do bilczy, ale nie wyszlo:shake: Quote
arrakis Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 justysiek napisał(a):rozmawialam z Dudziaczkiem i mila zorganizowac reszte ludzi i wpasc do bilczy, ale nie wyszlo:shake: Teraz to chyba tym bardziej nic z tego - pogoda kiepska i pieski by musiały brudy z podłogi autobusowej pupkami wycierać. Quote
justysiek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 czas odswiezyc watek:roll:dogomaniacy z Kielc i okolic jestescie?:diabloti: Quote
Aga & Castor Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć Wszystkim Dogomaniakom! :) jestem tutaj nowa na tym forum i dopiero sie wczytuje! :) ale trafilam przez prypadek na ten dzial i bardzo sie ucieszylam! :) jestem z kielc a tutaj ciezko o to zeby moj psiak pobawil sie z innymi psiakami bo albo (przynajmniej u mnie na osiedlu) psy sa grozne albo ich wlasciciele i nie pozwalaja sie pobawic z moim miskiem! :( ja bardzo chetnie wybralabym sie na spacerek z innymi psiakami zeby sie pobawily! :D uwielbisie patrzec jak sie psiaki ganiaja! :loveu: :) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!! :) Quote
justysiek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 zapraszam do Bilczy:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga & Castor Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 tylko ze ja nie mam prawka ale dla mnie autobus nie jest straszny!!! :cool3: i bardzo chetnie bym przyjechala zeby psiaki sie wybawily tylko pogoda musi sie troszke poprawic bo w autobusie bedzie caly uflogany :-( (a ma dluga siersc) a tam 45 jezdzi tak? Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a wszystkich tych, którzy mają wolny czas i chcą pospacerować z psiakami (niekoniecznie swoimi) zapraszam do wyprowadzania naszych bezdomnych zwierzaków :razz: dla nich taki spacer to ogromna radość! Quote
justysiek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Aga & Castor']tylko ze ja nie mam prawka ale dla mnie autobus nie jest straszny!!! :cool3: i bardzo chetnie bym przyjechala zeby psiaki sie wybawily tylko pogoda musi sie troszke poprawic bo w autobusie bedzie caly uflogany :-( (a ma dluga siersc) a tam 45 jezdzi tak?[/quote] w sumie 45 tez jezdzi ale to bys musiala kawalek isc, a ja przyjedziesz 29 to bedziesz prawie na miejscu:lol: Quote
Aga & Castor Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 to poczekajmy az sie pogoda poprawi tzn albo bedzie sucho albo mrozno i nie ma sprawy!!! :):):) na pewno misiek sie ucieszy! :) Quote
justysiek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Aga & Castor']to poczekajmy az sie pogoda poprawi tzn albo bedzie sucho albo mrozno i nie ma sprawy!!! :):):) na pewno misiek sie ucieszy! :)[/quote] jakiego masz psiula?:loveu:moj taki jak na banerku:evil_lol: Quote
Aga & Castor Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 moj pies wabi sie Castor i jest psiakiem Border Collie i niedlugo konczy roczek!!! :) Quote
justysiek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Aga & Castor']moj pies wabi sie Castor i jest psiakiem Border Collie i niedlugo konczy roczek!!! :)[/quote] wow:multi:moj Tz jest zakochany w tej rasie:diabloti: mam nadzieje ze wpadniesz jak najszybciej:evil_lol: i ze psiaki sie polubia, moj zazwyczaj jesli inny pies jest pokojowo nastawiony uwielbia sie ganiac:evil_lol: Quote
Aga & Castor Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 moj jest tylko pokojowo nastawiony!!! :) zabawa w ganianego jest dlaniego najlepsza zabawa z psiakami!!! czasem ze mna chce sie tak bawic!!! :lol: Quote
justysiek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Aga & Castor']moj jest tylko pokojowo nastawiony!!! :) zabawa w ganianego jest dlaniego najlepsza zabawa z psiakami!!! czasem ze mna chce sie tak bawic!!! :lol:[/quote] mam nadzieje ze bedzie sie umial zachowac w razie spotkania ( chodzi mi o mojego ):evil_lol: Quote
Aga & Castor Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 moj to lobuziak i uwielbia zaczepiac i brudzic sie!!! :) Quote
Aga & Castor Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 czy tutaj to naprawde nikt nie zaglada z kielceckich bordermaniakow?! Quote
McDzik Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dziś w Kielcach w hotelu EXBUD o godzinie 17" odbywa się prezentacja FLAVONU - suplementu - coś dla ludzi chcących być zdrowym jak i zarobić trochę kasy :lol: Od września produkt wchodzi także dla zwierzątek, więc warto przyjść dziś i posłuchać - przybycie nic nie kosztuje, a wynieść można wiele ! Zapraszam :lol: Quote
Aga & Castor Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 cieplutko sie zrobilo i pieknie na dworze moze jednak ktos sie skusi na spacerek z psiakami w kielcach!!! Quote
Recommended Posts