justysiek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 DuDziaczek napisał(a):To co konczymy cieczkować - arrakis :evil_lol: I umawiamy sie we 4 na spacerek :cool3:?? Tylko jakie rejony Wam odpowiadają,wlasciwie tylko ja jestem z Kielc :evil_lol: A no i uwiniemy sie do września czy nie bardzo? :cool3: Bo chcialabym ładnie zaczac ten rok bez nieobecności:diabloti: :eviltong:o a mozecie wpasc do mnie tu na bilcze?:roll:bo ja z Fuksem nie jezdzilam autobusem i nie wiem jak to bedzie,i mam nadzieje ze sie psy zgodza:p Quote
Martinee Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja wpadne jak będzie jakieś swięto albo kilka dni wolnych np Pazdziernik dam wam znać wtedy :) Quote
arrakis Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 DuDziaczek napisał(a):To co konczymy cieczkować - arrakis :evil_lol: I umawiamy sie we 4 na spacerek :cool3:?? Za 1,5 tygodnia to się może skończymy:cool1:. DuDziaczek napisał(a): Tylko jakie rejony Wam odpowiadają,wlasciwie tylko ja jestem z Kielc :evil_lol: A no i uwiniemy sie do września czy nie bardzo? :cool3: Bo chcialabym ładnie zaczac ten rok bez nieobecności:diabloti: Ja to zawsze chciałam "Wietrznie" zwiedzić, ale może być też Telegraf albo Kadzielnia - bo tam chyba wszystkim byłoby bliżej i łatwiej trafić Quote
Martinee Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kadzielnia coś pięknego musze iśc bo az mi przykro ,że nie przyjechałam w wakacje :( Quote
justysiek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :diabloti:do mnie na bilcze mozecie wpadac:evil_lol:ja mam wielki sad:p Quote
justysiek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Martinee napisał(a):ja tez hehehe :D:D:D :loveu::loveu::loveu: Quote
*Samba* Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 justysiek :loveu: zgadzasz się zostać autorką zdjęć do naszej stronki www?Może skusiła byś się w wrześniowy weekend na przyjazd do mnie proponuje długaśny spacer z moim faflaczkiem przyjadę do Kielc po Ciebie:cool3: a z tond uprowadzę:diabloti: busem na miejsce.Co ty na to?Najlepiej było by przyjechać z rana a potem co ok 1,5 godzinki masz busa do Kielc:loveu: Przemyśl;) Quote
justysiek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 amoretta napisał(a):justysiek :loveu: zgadzasz się zostać autorką zdjęć do naszej stronki www?Może skusiła byś się w wrześniowy weekend na przyjazd do mnie proponuje długaśny spacer z moim faflaczkiem przyjadę do Kielc po Ciebie:cool3: a z tond uprowadzę:diabloti: busem na miejsce.Co ty na to?Najlepiej było by przyjechać z rana a potem co ok 1,5 godzinki masz busa do Kielc:loveu: Przemyśl;) :loveu:ja zapraszam do mnie:multi:bo mam mame po operacji i musze tu byc na oku, a skad jestes???:eviltong: Quote
justysiek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Martinee napisał(a):jestesmy my hehe :shake:ale nikt nic nie pisze:mad: Quote
EveL_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Martinee napisał(a):Kadzielnia coś pięknego musze iśc bo az mi przykro ,że nie przyjechałam w wakacje :( nie byłaś jednak? szkoda:-( Quote
DuDziaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 A skończyłaś cieczkować? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
arrakis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Skończyłam :p P.S. Evel, czy ty masz berneńczyka? Quote
DuDziaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ooo no to teraz tylko gdzie i kiedy :diabloti: Dla mnie tylko weedend... W tygodniu szkola :angryy: i schron...:loveu: Quote
arrakis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Mnie też weekend odpowiada , tylko muszę sobie " urobić " transport:cool3: Jest może jeszcze ktoś chętny na spacerek? Quote
justysiek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 DuDziaczek napisał(a):Justysiek, amoretta, jak z Wami :) :phmm, mi by bardziej na tygodniu pasowalo, ale jakos moze dam rade w wekend, tylko gdzie? Quote
justysiek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 arrakis napisał(a):No i gdzie reszta chętnych?:mad: ja jestem:eviltong: Quote
EveL_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 arrakis napisał(a):P.S. Evel, czy ty masz berneńczyka? Jeszcze nie ;) Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Quote
Recommended Posts