Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 7 months later...
Posted

Wrzucam od kolezanki z dzialu agility:

justysiek napisał(a):
Czesc, jestem z okolic kielc , chcialam z moimi psem zaczac cwiczyc agillity, ale kompletnie nie wiem jak go do tego zachecic?wogole nie mam w tym doswiadczenia, a na kurs narazie nie mam co liczyc:-( bo rodzice nie dadza mi na to pieniedzy, prosze o wszelkie rady osoby ktore sie na tym znaja, bede bardzo wdzieczna:loveu:

Posted

jestem ja justysiek :diabloti: Z moim obiecanym spacerem :evil_lol::evil_lol:
No i jeszcze arrakis podejzewam bedzie chetna jak sie jej sunia skończy cieczkować:evil_lol::evil_lol:

ADIT: o arrakis w tym samym momecie :o :o :o

Posted

DuDziaczek napisał(a):
jestem ja justysiek :diabloti: Z moim obiecanym spacerem :evil_lol::evil_lol:
No i jeszcze arrakis podejzewam bedzie chetna jak sie jej sunia skończy cieczkować:evil_lol::evil_lol:

ADIT: o arrakis w tym samym momecie :o :o :o

w koncu:multi::multi::multi:no to czekam a koniec cieczki:lol:

Posted

Cześć:)a może we wrześniu coś zorganizujemy jakieś mini wagarki:cool3:z dogami naszymi co?Jest ktoś chętny żeby popstrykać mojej paskudzie na spacerku fotki?Bo mam zapotrzebowanie;)do stronki www ale aparatu nie posiadam:shake:Była bym niezmiernie wdzięczna!!!:loveu:Ile kochani/kochane macie latek?

Posted

amoretta napisał(a):
Cześć:)a może we wrześniu coś zorganizujemy jakieś mini wagarki:cool3:z dogami naszymi co?Jest ktoś chętny żeby popstrykać mojej paskudzie na spacerku fotki?Bo mam zapotrzebowanie;)do stronki www ale aparatu nie posiadam:shake:Była bym niezmiernie wdzięczna!!!:loveu:Ile kochani/kochane macie latek?

:loveu:jestem chetna , ja mam wrzesien jeszcze wolny:pstudia zaczynam od pazdziernika:multi:i mam 20 lat, a ty???

Posted

To ja taka góffniara:) prawie 18:p mam boksie.A masz aparacik?To byśmy popstrykały fotki:cool3:nie jestem z samych Kielc tak więc musiała bym tatuśka:loveu: namówić na podwiezienie mnie z psiakiem bo busem to nie da rady:shake:

Posted

amoretta napisał(a):
To ja taka góffniara:) prawie 18:p mam boksie.A masz aparacik?To byśmy popstrykały fotki:cool3:nie jestem z samych Kielc tak więc musiała bym tatuśka:loveu: namówić na podwiezienie mnie z psiakiem bo busem to nie da rady:shake:

nie uwazam ze jak masz 18 to jestes guwniara:eviltong:takze jak masz ochote to sie umowimy, mam aparat:p

Posted

justysiek napisał(a):
a ty kolezanko juz ile mi spacer obiecujesz???:mad:hmmm:evil_lol:

To co konczymy cieczkować - arrakis :evil_lol:
I umawiamy sie we 4 na spacerek :cool3:??

Tylko jakie rejony Wam odpowiadają,wlasciwie tylko ja jestem z Kielc :evil_lol:
A no i uwiniemy sie do września czy nie bardzo? :cool3: Bo chcialabym ładnie zaczac ten rok bez nieobecności:diabloti: