Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fiona, oczywiście :cool3:
Na poprzedniej stronie jest proponowana data i miejsce spotkania, napisz czy ci odpowiada.
Napisz coś o sobie i swoim piesku ;)

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EveL']Fiona, oczywiście :cool3:
Na poprzedniej stronie jest proponowana data i miejsce spotkania, napisz czy ci odpowiada.
Napisz coś o sobie i swoim piesku ;)

Data, godzina i miejsce jak najbardziej mi pasują.
O mnie ....... to ja może napisze o psach. Mieszkam z trzema psiakami ale na spacer idzie tylko jeden. Największy ale za to najbardziej towarzyski z
moich psiaków. To taka duża czarna kundelka troche pod labka podchodzi szczególnie pod względem charakteru. Czasami lubi nastraszyć nowych warczeniem ale tylko po to żeby ktoś przypadkiem jej krzywdy nie zrobił :cool3:
Drugie psisko ma trochę psychike nie bardzo i rzuca się na wszystko co jest większe od niego. Odkąd jest u mnie zrobił już ogromne postepy, ma nawet kilku psich kolegów ale na taki psi spacer to dla niego jeszcze za wcześnie. Ma ogromne braki w socjalizacji ale mam nadzieje że kiedyś nadejdzie ta chwila i spotka kolegów z dogomanii.
Jest jeszcze taki maluch ale on ma chore serce więc o spacerze nawet nie ma mowy :roll:

Posted

Kto jeszcze chętny na jutrzejsze spotkanie?
Wysłałam powiadomienie o spacerku na PW do innych osób, które się udzielały w tym wątku, a nie napisały czy pasuje im jutro. W końcu im nas więcej tym lepiej :)
Ustalmy godzinę. Mnie pasuje koło 13.00 i koło 18.30.
Na spacer przyszłabym raczej z sunią znajomych, Pati. Ale RACZEJ, bo nie wiem jak z jej cieczką.
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

No to ja już z góry deklaruję, że mnie nie będzie, w sobote jestem poza miastem.
Ale trzymam kciuki za tym razem udany spacerek ! I będę czekać na następne.

Posted

Hmm... Jakoś nam dzisiaj nie wyszło... może nie do końca precyzyjnie okreśłone było miejsce spotkania lub po prostu nie opisałyśmy siebie i naszych psów (moja Nala to taka czarna wyżłica - lubi wodę, ale bardzo boi się huku wystrzałów). No cóż... może innym razem. Tylko kiedy???!!!!!!!!!

Posted

Szczerze? Tak to czytałam i też się dziwiłam jak się odnajdziecie skoro nie ustalone było dokładne miejsce i wasze opisy :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Evel chyba same będziemy spacerowały :lol: Pisałaś chyba kiedys, że na spacer przyjdziesz z psiakiem sąsiadki. W razie co ja mam więcej zwierzaków, więc z chęcią się z toba podziele :cool3: