Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evanescence napisał(a):

Evel a mi chodziło : jak sunia wyżełka to problemu pewnie nie będzie

sprawa jest taka, iż Spaiki nie zawsze miło i przyjaźnie reaguje na psy zwłaszcza większe od niego i reaguje warczeniem no niestety :(
ale skoro wyżlica jest suczką (większa zapewne od niego) to mysle ze się zaprzyjaźnia :cool3: nie ma innej możliwości ..
więc teraz tylko termin ustalić i dać ludziom znać :)
Evel a ty gdzie mieszkasz w kielcach??
chyba już oto pytałam ale moja skleroza ...

Posted

saga_86 napisał(a):
Oo doczytałam,że Nani ni chodzi na łaki przy Masłowie, ja też:cool3: Ale chybaa te PONki twoje to kobitki same hm?

A pokazałabyś mi las w Dąbrowie? :razz: Ten Masłowski niestety mam niedopracowany - najczęściej muszę się ratować na przełaj...
Moje PONki to pies i suczka, ale suczka kompletnie ignorująca inne psy i suki (ciężkie uzależnienie od piłki :shake: ). To jak? :razz:

Posted

Moja też totalnie uzależniona od piłecki, ale na suczki niestety zwraca uwagę:roll: Na Dąbrowie daleko się nie zapuszczam i chodzę raczej rzadko, wolę chodzić na łąko las za Stokiem w kierunku Masłowa, bo psiaków mniej i bezpieczniej jakoś. Może tam się umówimy jednak? Tereny piekne... Na Dąbrowie trzeba mieć oczy naokoło głowy, śmieci są wszędzie, psisków dużo.

Posted

[quote name='Ka-ka']saga....ja chodzę na Dąbrowę, albo na łąki za Realem....jestem ze Słonecznego ;)
tylko mój, to taki terrorysta do wiecznej resocjalizacji :lol: zwłaszcza w towarzystwie samców :roll:

Ja z Uroczyska. Z tym że mój głuptasek, jeśli obcy pies nawarczy na niego w obecności jego suki, to się odwarknie i spróbuje delikwentowi położyć łapę na karku (najczęściej dostaje za to od delikwenta natychmiast po tyłku). Jeśli inny pies jest za to do nniego nastawiony przyjacielsko, to zabawa do upadłego.

Posted

saga_86 napisał(a):
Moja też totalnie uzależniona od piłecki, ale na suczki niestety zwraca uwagę:roll: Na Dąbrowie daleko się nie zapuszczam i chodzę raczej rzadko, wolę chodzić na łąko las za Stokiem w kierunku Masłowa, bo psiaków mniej i bezpieczniej jakoś. Może tam się umówimy jednak? Tereny piekne... Na Dąbrowie trzeba mieć oczy naokoło głowy, śmieci są wszędzie, psisków dużo.

Tam za Realem?

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Evel a ty gdzie mieszkasz w kielcach??
chyba już oto pytałam ale moja skleroza ...

Tak, pytałaś :cool3: :lol: Czarnów, koło Karczówki, Szpitala Wojewódzkiego :)

Posted

nani ni napisał(a):
Ja z Uroczyska. Z tym że mój głuptasek, jeśli obcy pies nawarczy na niego w obecności jego suki, to się odwarknie i spróbuje delikwentowi położyć łapę na karku (najczęściej dostaje za to od delikwenta natychmiast po tyłku). Jeśli inny pies jest za to do nniego nastawiony przyjacielsko, to zabawa do upadłego.

no mojemu raczej by nie dał rady położyć... :p
najwyżej podskoczę kiedyś na psi spacer...bez psa :evil_lol:

Posted

Kaka oplułam komuter prawie:lol: To ja proponuje ten weekend w lasku (ja na to mówię Świnia Góra;) ) za Stokiem a przed realem, będę ja i Misiek coś przebąkiwał o wpólnym spacerku. Gosiu przybądz i napisz kiedy ci pasuje.

Posted

saga...nie pluj na komputer...potem jest dużo sprzątania :evil_lol:
jest tylko mały problem....ja będę w Kielcach dopiero na Wielkanoc...a czy z psiakiem będę ryzykowała, to sie okaże...być może będę go odjajczać zaraz po przyjeździe do Kielc... :evil_lol:

a Świnia Góra fajna jest.....przez działki się tam idzie (zawsze się zastanawiam, kiedy znajdzie się ktoś, kto pomacha taką kasą, że nam te działki zabiorą :shake: ).....tyyyyyle lat już tam nie byłam :roll:

Posted

Zarzucę termin, żeby rozruszać temat :cool3:
Najbliższy wtorek- 10.04, godzina do negocjacji, Karczówka (to takie pierwsze spotkanie, żeby się poznać, więc chyba Karczówka może być, później szukalibyśmy lepszych miejsc)
Komu pasuje?

Posted

EveL napisał(a):
Zarzucę termin, żeby rozruszać temat :cool3:
Najbliższy wtorek- 10.04, godzina do negocjacji, Karczówka (to takie pierwsze spotkanie, żeby się poznać, więc chyba Karczówka może być, później szukalibyśmy lepszych miejsc)
Komu pasuje?

nie ma problemu my postaramy się jakoś dotrzeć tylko gdzie reszta :evil_lol: