an-na4 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witam! Szukam dogomaniaków z Kielc:multi: Quote
an-na4 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Gdzie lubisz chodzić na spacery :)) Quote
an-na4 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Ja też. A w których godzinach, bo może pospacerowałybyśmy razem :) Quote
EveL_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No to może napisz coś o sobie i swoim piesku, napisz też dokładniej jakie okolice no i może jeszcze ktoś się zgłosi, poczekamy trochę :evil_lol: Hop, hop, nie ma tu już żadnych Kielczan? ;) Quote
an-na4 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Mam nadzieję, ze można jeszcze powiedzieć, że jestem w średnim wieku ;)) Mam 33 lata. Mam adoptowanego wyżła niemieckiego - 2 letnią Nalę. Dokładniej okolice trudno mi określić, bo "włuczymy" się po różnych miejscach.... No własnie... może są tu jeszcze jacyś Kielczanie? A Ty masz jakiego psa? Quote
EveL_ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hoop, hop, Kielczanie :shake: Zgłaszać się na spacerek! ;) Quote
an-na4 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 No właśnie... gdzie są dogomaniacy z Kielc??? ;(( Quote
EveL_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Podnosze :roll: Może znajdzie się ktoś chętny na spacerek w Kielcach. Quote
Martinee Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ja jestem poł krwi Kielczanin a druga połowa to Poznanin ale ja to tylko spacerek w wakacje jak pojade do Dziadków wiec moze umowmy sie na wakacje bo coś nas mało Ja kocham chodzić na Kadzielnie tam jesy super Quote
EveL_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 super! :sweetCyb: no mało nas, mało... ale do wakacji może zdąży zebrać się większa grupka :) kto jeszcze chętny? :lol: Quote
an-na4 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Właśnie wróciłyśmy z Nalą ze spaceru po Kadzielni.... Faktycznie super... Poza tym czuć już wiosnę:) Quote
Martinee Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kocham Kielce , uwielkiam moj Klub Piłkarski Korporter Korona Kielce Poprostu Kielce sa cudowne Quote
EveL_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A ja podniosę temat, może wypatrzy go ktoś z Kielc :cool3: Quote
nani ni Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Zglaszam sie rowniez ja :p Chetnie poznalabym wiecej psiarzy z Kielc, bo wloczyc sie samej, nawet z dwoma psami, jest troche nudno na dluzsza mete - a chodze z nimi bardzo duzo. Odkrywam tez dopiero co dogodne tereny- najczesciej (prawie codziennie) jestem na stadionie ok. 16:30 - trasa z wyjatkiem weekendow taka sama: wydrapanie sie na Pierscienice i potem grzbietem do G. Ostrej i znowu w dol. Pieknie chodzi sie tez w Maslowie- start przy wodociagach a z drugiej strony gory sa piekne laki, gdzie psy doslownie zachlystuja sie przestrzenia. Kadzielnia dla mnie jest troche za mala, ale jeszcze mam zamiar obejrzec Wietrznie pod katem spacerow. Niestety zawiedziona jestem podejsciem wlascicieli psow w Kielcach do psow wlasnie- panuje tu chyba poglad, ze psy nie powinny miec ze soba zadnego kontaktu, nie wolno im sie bawic- sa natychmiast brane na smycz i ciagniete w przeciwna strone. I to tez tylko te, ktore maja w ogole szczescie wyjsc na spacer :shake: Tak wiec moje PONy nie maja zadnych przyjaciol :roll: Quote
ewelinka_m Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 kielce wypatrzyły temacik i się zgłąszają z gotowościa na spacerki :multi: Quote
ewelinka_m Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nani ni napisał(a): Kadzielnia dla mnie jest troche za mala, ale jeszcze mam zamiar obejrzec Wietrznie pod katem spacerow. Niestety zawiedziona jestem podejsciem wlascicieli psow w Kielcach do psow wlasnie- panuje tu chyba poglad, ze psy nie powinny miec ze soba zadnego kontaktu, nie wolno im sie bawic- sa natychmiast brane na smycz i ciagniete w przeciwna strone. I to tez tylko te, ktore maja w ogole szczescie wyjsc na spacer :shake: Tak wiec moje PONy nie maja zadnych przyjaciol :roll: zapraszamy na wietrznie mam jakieś 5 minutek drogi do wietrzni :) tylko na jakim osiedlu bo jak się okazało podobno są 2 :( w różnych miejscach a samemu nam nudno spacerować Quote
EveL_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja na takim zadoopiu mieszkam, ode mnie wszędzie daleko :shake: :evil_lol: A może Karczówka? Tam też są ładne tereny :) Quote
ewelinka_m Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 na karczówkę mam spory kawałek ale od czego autobusy są a kochani na jakich osiedlach mieszkacie? :cool3: tylko jest jeden problem Spaiki jest czasem agresywny w stosunku do większych psiaków :roll: Quote
EveL_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 na karczówkę mam spory kawałek A ja znowu mam spory kawałek tam gdzie ty masz 5 minut drogi :cool3: ale nigdy nie dogodzi się wszystkim w 100%, musimy po prostu wybrać miejsce, pamiętając od czego autobusy są :cool3: kochani na jakich osiedlach mieszkacie? :cool3: Czarnów, koło szpitala wojewódzkiego tylko jest jeden problem Spaiki jest czasem agresywny w stosunku do większych psiaków :roll: Większych tzn.? Jak duży jest Spaiki? Quote
ewelinka_m Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Spaiki to westie, a warczy na większe np dobermany etc co nie zawsze się dla nas dobzre kończy... ja wrazie czego moge zawsze podjechać autobusem gdzie tam będzie trzeba... a my mieszkamy na ksm a dokładniej na ul.Karłowicza Quote
nani ni Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ja jestem zmotoryzowana, wiec i Karczówka możliwa, aczkolwiek zupełnie niewygodna, bo w okolicy Karczówki pracuję a mieszkam po drugiej stronie Kielc, musiałabym więc jeździć tam i z powrotem jak kot ściśnięty potrzebą. Mój pies jest co prawda duży (w porównaniu z Westie), ale omija warczące beste ( ;) ) z daleka, jedyne, co może zrobić, to warczeniem bronić swojej suki. Quote
nani ni Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A gdzie się podziała an-na4? Jesteśmy w tym samym przedziale wiekowym ;) Quote
Recommended Posts