Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania - roszponka przekazała mi, że lekarz stwierdził, iz Benio/Muflonik nie widzi w ogóle, zero...ale Państwo nie zrezygnowali rzecz jasna, po prostu w czasie wizyty u weta wyszło, nowy domek zakochany w Beniutku także chłopak ma szczęście:)

Posted (edited)

mam mam fotki niedlugo wstawie mam za duzo roboty przy bazarkach by na bieżąco wstawiac wszystko, chwilunia..a nieldugo moze jak uda sie podskoczyc do benia porobimy mu jakieś fajne foteczki

Edited by anetek100
Posted

Muflonkowi od paru dni porządnie leci krew z noska :(

od kilku dni ma też zastrzyki z wit K
zasugerowałam zasugerowanie weterynarzowi podanie cyklonaminy..

planuję też ok wtorku podjechać z Muflonkiem i Jego Państwem do weta ( właściciel rozbił samochód ;) i nie mają )
Może wtedy, Anetko, umówimy się na zdjęcia?

normalnie, Ludzie kochani, PADNIECIE!!!!!

Posted

no oni xhodzą z nim do swojego wet, ale ja zaproponowałam, żeby iśc do mojej pani dr ( Marzenki) bo widziala go jako pierwsza, po wyciągnięciu ze schronu.. no i prowadziła antybiotykoterapię..
a krew zauważyli właściciele pieska..
to ich oczko w głowie..
z resztą Muflonek też zachwycony i zakochany :)
wieczorami robi obchody w mieszkaniu i sprawdza obecność wszystkich członkow swojego stada

Posted

To jest kochany pies,zresztą te psy w typie tej rasy są cudowne mają wspaniałe charaktery są takie opiekuńcze jednym słowem fajne.Oby zdrówko Muflonkowi dopisywało to będzie miał do końca szczęśliwe życie.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Wyrzuć z allegro info o "kaukaski"... (..) nie ma podstaw, by twierdzić, że Benek jest kaukazem.[/QUOTE]

jest owczarkiem środkowoazjatyckim :) państwo byli z nim w związku kynogolicznym
pani potwierdziła ;)

• 2 weeks later...
Posted

a ja odwiedziłam Muflonka:) jest baaardzo kochany przez swoją rodzine dbają o niego, rozmawiają z nim, to ich oczko w głowie,naprawdę:) krew z noska nie leci, brał witaminke K, witaminki na stawy także jets naprawde sczzęśliwy:) a tu kilka fotek:)

Posted

a za ściana mieszka wolontariuszka z Olsztyna, rozsądna, pomaga im, doradza także ma super opiekę:) nieługo jedzie na wycieczke na domek, gdzie sa pola, łąki, będzie miał troche więcej przestrzeni:)