magenka1 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 to może temat wątku zmienić na bardziej optymistyczny? Quote
anetek100 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 ok napiszę, że benio już szczęsliwy w nowym domu Quote
Anula Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 A Benek dzisiaj miał być kastrowany,no chyba,że coś pomyliłam. Quote
anetek100 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 kastarcja będzie na pewno, ale później, Panstwo wezmą na siebie koszty zabiegu Quote
anetek100 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ania - roszponka przekazała mi, że lekarz stwierdził, iz Benio/Muflonik nie widzi w ogóle, zero...ale Państwo nie zrezygnowali rzecz jasna, po prostu w czasie wizyty u weta wyszło, nowy domek zakochany w Beniutku także chłopak ma szczęście:) Quote
magenka1 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 jestem w szoku, że my tego nie zauważyłyśmy może teraz mu się pogorszyło ale miał szczeście,że ludzie go pokochali Quote
roszponka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ZARAZ WYSYŁAM Anetce zdjęcie " portretu" Muflonka :) Quote
roszponka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 i dupcia blada :/ ni ma zdjęć :( a powalają.. daję słowo... wykapany Benioto-Mufflon ;) Quote
anetek100 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 (edited) mam mam fotki niedlugo wstawie mam za duzo roboty przy bazarkach by na bieżąco wstawiac wszystko, chwilunia..a nieldugo moze jak uda sie podskoczyc do benia porobimy mu jakieś fajne foteczki Edited February 21, 2012 by anetek100 Quote
roszponka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Muflonkowi od paru dni porządnie leci krew z noska :( od kilku dni ma też zastrzyki z wit K zasugerowałam zasugerowanie weterynarzowi podanie cyklonaminy.. planuję też ok wtorku podjechać z Muflonkiem i Jego Państwem do weta ( właściciel rozbił samochód ;) i nie mają ) Może wtedy, Anetko, umówimy się na zdjęcia? normalnie, Ludzie kochani, PADNIECIE!!!!! Quote
Anula Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Zaglądam do Muflonka,skąd ta krew z nosa.To chyba jest rzadkość,jeszcze tego brakowało.No a portret super! Quote
anetek100 Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 o kurcze to niefajne wieści:( dobrze,że wet to zobaczył, we wtorek to chyba najgrzej bede miec bo od 10 do 13 mnie nie ma, a potem jade z moją tymczasowa psina na kontrole serduszka Quote
roszponka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 no oni xhodzą z nim do swojego wet, ale ja zaproponowałam, żeby iśc do mojej pani dr ( Marzenki) bo widziala go jako pierwsza, po wyciągnięciu ze schronu.. no i prowadziła antybiotykoterapię.. a krew zauważyli właściciele pieska.. to ich oczko w głowie.. z resztą Muflonek też zachwycony i zakochany :) wieczorami robi obchody w mieszkaniu i sprawdza obecność wszystkich członkow swojego stada Quote
Anula Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 To jest kochany pies,zresztą te psy w typie tej rasy są cudowne mają wspaniałe charaktery są takie opiekuńcze jednym słowem fajne.Oby zdrówko Muflonkowi dopisywało to będzie miał do końca szczęśliwe życie. Quote
roszponka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='zuzlikowa']Wyrzuć z allegro info o "kaukaski"... (..) nie ma podstaw, by twierdzić, że Benek jest kaukazem.[/QUOTE] jest owczarkiem środkowoazjatyckim :) państwo byli z nim w związku kynogolicznym pani potwierdziła ;) Quote
magenka1 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 hehhe no to ładnie mieliśmy okazję poznać owczarka środkowoazjatyckiego a jak on się czuje? Quote
anetek100 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 a ja odwiedziłam Muflonka:) jest baaardzo kochany przez swoją rodzine dbają o niego, rozmawiają z nim, to ich oczko w głowie,naprawdę:) krew z noska nie leci, brał witaminke K, witaminki na stawy także jets naprawde sczzęśliwy:) a tu kilka fotek:) Quote
magenka1 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 jejku jaki on biały jakby był wyprany, ale mu się poszczęściło to dzięki Ani ona go przygarnęła i znalazła dla nie go taki domek Quote
anetek100 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 a za ściana mieszka wolontariuszka z Olsztyna, rozsądna, pomaga im, doradza także ma super opiekę:) nieługo jedzie na wycieczke na domek, gdzie sa pola, łąki, będzie miał troche więcej przestrzeni:) Quote
Recommended Posts