Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetek100']tu jest karma Brit http://allegro.pl/brit-adult-large-breed-15kg-15-gratisow-i2011287098.html wysyłka gratis dla duzych psow i troche droższa bosch http://allegro.pl/bosch-adult-maxi-15kg-dostawa-gratis-i2001490731.html tez kurier gratis

Ten Brit jest o.k moje psy taki właśnie wcinają i są zadowolone,cena także atrakcyjna.Może zamówcie ją na którąś z was,bo bez sensu ma jechać do mnie a potem znowu do Olsztyna.Po opłaceniu rzeczy dla Benia niewiele zostanie w naszej skarpecie,dlatego już zbieram fanty na kolejny bazarek.

Anula,bardzo dziękujemy za smycz.Ja ostatnio kupiłam na bazarku kilka smyczy dla schroniskowców ale to są na małe psiaki,takie cieniutkie i dla tego kolosa się nie nadają.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam priorytetem smycz.Sama zadecydujesz czy się będzie nadawała,jak nie to trzeba będzie kupić inną.Wydaje mi się karabińczyk trochę mikry,no ale zobaczysz jak nie to którymś psiakom się na pewno przyda.Cieszę się,że chociaż w minimalnym stopniu mogę pomóc.Ta odległość powala!

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Benio w przyszłym tygodniu jedzie do dt w Olsztynie;)trzymajcie kciuki,aby wszystko się powiodło;)

Trzymamy i nad pomocą finansową już kombinujemy ... tak się cieszę,że go zabieracie!!!!

Posted (edited)

Cześć Wam :)

dotarła dziś do mnie przesyłka z rzeczami dla Benka.
Bardzo Wam dziękuję..
a co do trzymania kciuków, żeby wszystko było dobrze, to myślę że to niepotrzebne..
no chyba, żeby zaczął być agresywny w stosunku do kanarków i szczurzastych, ale póki co, ani Misiek, ani Rex nie był..
poza tym, miałam tu jeszcze i inną nowofundlandkę i labradora i mieszańca i jakoś każdy zwierzaczek tymczasowy nie stawrzał większych problemów - one wyjątkowo doceniają ciepły kąt.. no i jeszcze moją suczkę z Ciapkowa - i też była pozytywnie nastawiona do członków zróżnicowanego stada..
ja tam jestem dobrej myśli..
od 2 stycznia czekamy na Benka :)

p.s.

Anulko, smyczka faktycznie ma marny zaczep.. więc mogę Wam go odsać dla innego, mniejszego pieska..
nie nędę ryzykować zerwania..
ostatnio miałam dla Rexa dużo większy karabinczyk a i tak się zerwał..
a Rex, to taki owczarek niemiecki był..

-------------

znajoma z Przasnysza szuka pieska rasy beagle.. jeśli coś macie, to biorę :)

pozdrawiam i uszy do góry - Ania

Edited by roszponka
Posted

jeśli mogę prosić to przede wszystkim pieniążki na kastrację - rachunek oczywiście przedstawię.
no i nowa smyczka..
a tamtą oddam Marzence w poniedziałek.. na pewno Wam się przyda.

no i koniecznie ze 3 dni wcześniej muszę wiedzieć - żeby umówić się na jego strzyżenie...

tamten wątek to na **********

Posted

Też myślałam,że karabińczyk trochę mały ale jak znam jednego Benia to takie ciele,że szkoda gadać.Oczywiście nie wiem jak nasz Benio będzie zachowywał się na smyczy jak on taki słaby.A smycz niech zostanie dla jakiejś bidulki,może się przyda.
Beniutku już tak bym chciała abyś znalazł się u roszponki,ta pogoda taka fatalna jest a ty chyba utytrany w błocie po pachy.

Posted

ukocham go jak tylko potrafię..
a co do smyczki.. hmm..
ja to jestem zwolenniczką flexi :P
ale generalnie chodzi o duży karabińczyk..

Anulko, uwierz.. jestem mistrzynią w - systematycznym - utuczaniu zwierzaków ;)
ba, 2 tyg u mnie i będzie psem kanapowym ;) jak każdy - póki co :P
--------

a duże psy, molosy, to ja po prostu uwielbiam :D :D :D