MARCHEWA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='anetek100']tu jest karma Brit http://allegro.pl/brit-adult-large-breed-15kg-15-gratisow-i2011287098.html wysyłka gratis dla duzych psow i troche droższa bosch http://allegro.pl/bosch-adult-maxi-15kg-dostawa-gratis-i2001490731.html tez kurier gratis Ten Brit jest o.k moje psy taki właśnie wcinają i są zadowolone,cena także atrakcyjna.Może zamówcie ją na którąś z was,bo bez sensu ma jechać do mnie a potem znowu do Olsztyna.Po opłaceniu rzeczy dla Benia niewiele zostanie w naszej skarpecie,dlatego już zbieram fanty na kolejny bazarek. Anula,bardzo dziękujemy za smycz.Ja ostatnio kupiłam na bazarku kilka smyczy dla schroniskowców ale to są na małe psiaki,takie cieniutkie i dla tego kolosa się nie nadają. Quote
anetek100 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 a ja niedługo sie biore za bazarek, bo póki co kończę jeden dla boksi:(karmę zamówię ja albo magenka1 ustalimy między sobą Quote
Anula Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wysłałam priorytetem smycz.Sama zadecydujesz czy się będzie nadawała,jak nie to trzeba będzie kupić inną.Wydaje mi się karabińczyk trochę mikry,no ale zobaczysz jak nie to którymś psiakom się na pewno przyda.Cieszę się,że chociaż w minimalnym stopniu mogę pomóc.Ta odległość powala! Quote
anetek100 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Aniu bardzo pomagasz, w naszje skarpecie szczytnowksiej jets nieduzo, więc kazdy grosik sie przyda na inne pieski, karmę dla niego chociaz Quote
magenka1 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 jedzonko zamówione , Benkek już ma co jeść Quote
MARCHEWA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Chyba smycz doszła,jutro podjadę to odbiorę przesyłkę;) Mam nadzieję,że transport dla Benka będzie zaraz po nowym roku. Quote
MARCHEWA Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Benio w przyszłym tygodniu jedzie do dt w Olsztynie;)trzymajcie kciuki,aby wszystko się powiodło;) Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 MARCHEWA napisał(a):Benio w przyszłym tygodniu jedzie do dt w Olsztynie;)trzymajcie kciuki,aby wszystko się powiodło;) Trzymamy i nad pomocą finansową już kombinujemy ... tak się cieszę,że go zabieracie!!!! Quote
MARCHEWA Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 zuzlikowa napisał(a):Trzymamy i nad pomocą finansową już kombinujemy ... tak się cieszę,że go zabieracie!!!! Dziękuję za obecność;) Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 MARCHEWA napisał(a):Dziękuję za obecność;) Inaczej być nie mogło :)... wróciłam, mam siły, to choć kombinuję i rzucam wysoko. Quote
magenka1 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 czekamy teraz na transport dla Benka , już nie mogę się doczekać jak będzie w Olsztynie Quote
MARCHEWA Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Dzisiaj przekazałam do dt wyprawkę dla Benia tzn.smycz,obrożę i fripex ;) Quote
magenka1 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 to już wyprawka Benka w Olsztynie tylko brakuje jego :) Quote
anetek100 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 tak troche wyprawki jeszcze u mnie w piwnicy czeka Quote
roszponka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Cześć Wam :) dotarła dziś do mnie przesyłka z rzeczami dla Benka. Bardzo Wam dziękuję.. a co do trzymania kciuków, żeby wszystko było dobrze, to myślę że to niepotrzebne.. no chyba, żeby zaczął być agresywny w stosunku do kanarków i szczurzastych, ale póki co, ani Misiek, ani Rex nie był.. poza tym, miałam tu jeszcze i inną nowofundlandkę i labradora i mieszańca i jakoś każdy zwierzaczek tymczasowy nie stawrzał większych problemów - one wyjątkowo doceniają ciepły kąt.. no i jeszcze moją suczkę z Ciapkowa - i też była pozytywnie nastawiona do członków zróżnicowanego stada.. ja tam jestem dobrej myśli.. od 2 stycznia czekamy na Benka :) p.s. Anulko, smyczka faktycznie ma marny zaczep.. więc mogę Wam go odsać dla innego, mniejszego pieska.. nie nędę ryzykować zerwania.. ostatnio miałam dla Rexa dużo większy karabinczyk a i tak się zerwał.. a Rex, to taki owczarek niemiecki był.. ------------- znajoma z Przasnysza szuka pieska rasy beagle.. jeśli coś macie, to biorę :) pozdrawiam i uszy do góry - Ania Edited January 7, 2012 by roszponka Quote
anetek100 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Witaj Aniu:) w poście 4091 jest Mailo na tymczasie zerknj jak chcesz: http://www.dogomania.pl/threads/113543-Schronisko-w-Olsztyni******-koty-do-adopcji-wątki-zdj.-ze-spacerów...?p=18343714#post18343714 a co do Benka u mnie jest jeszcze karma:) kciuki zawsze trzymamy, nawte jak pieske idzie do super domu czy sprawdzonego dt nawet:):) Quote
roszponka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 tak troche o mnie.. zebyscie byli spokojni.. to jeden z moich wątków http://www.forum.**********/showthread.php?t=16099 Quote
anetek100 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 nie otwiera się link, w miejsce kropeczek co trzeba wpisać??? aco do Ciebie Aniu, no co jak co, ale Ciebie znamy z tej lepszej strony:) i dziękujemy z apomoc:) Quote
magenka1 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 witam Cię Aniu ciepło na wątku Benka, bardzo się cieszę, że jesteś z nami tutaj :) to co trzeba będzie kupić smycz?? Quote
anetek100 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 dokladnie, mamy w pogotwiu kasowym pieniązki, teraz bazarek jna ten cel leci więc jak najbardziej smycz kupimy:) tylko powiedz jaka najlepiej:) Quote
roszponka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 jeśli mogę prosić to przede wszystkim pieniążki na kastrację - rachunek oczywiście przedstawię. no i nowa smyczka.. a tamtą oddam Marzence w poniedziałek.. na pewno Wam się przyda. no i koniecznie ze 3 dni wcześniej muszę wiedzieć - żeby umówić się na jego strzyżenie... tamten wątek to na ********** Quote
roszponka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 molosy pl w sekcji nowofundlandów.. mój nick to anne Quote
roszponka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 a co z bazarkiem?? jestem ciekawa jak pójdą ikonki ;) Quote
Anula Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Też myślałam,że karabińczyk trochę mały ale jak znam jednego Benia to takie ciele,że szkoda gadać.Oczywiście nie wiem jak nasz Benio będzie zachowywał się na smyczy jak on taki słaby.A smycz niech zostanie dla jakiejś bidulki,może się przyda. Beniutku już tak bym chciała abyś znalazł się u roszponki,ta pogoda taka fatalna jest a ty chyba utytrany w błocie po pachy. Quote
roszponka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ukocham go jak tylko potrafię.. a co do smyczki.. hmm.. ja to jestem zwolenniczką flexi :P ale generalnie chodzi o duży karabińczyk.. Anulko, uwierz.. jestem mistrzynią w - systematycznym - utuczaniu zwierzaków ;) ba, 2 tyg u mnie i będzie psem kanapowym ;) jak każdy - póki co :P -------- a duże psy, molosy, to ja po prostu uwielbiam :D :D :D Quote
Recommended Posts