eduso Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Byłam przed chwilą u Kasi, Pako i Przema ;-) ! - Przemko jest FANTASTYCZNY - taki wesolutki i na dodatek śliczny jak laleczka ;-) Zdjęcia zrobione, muszę tylko pozmniejszać. Quote
snuszak Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 szeleczki mogą poczekac do grudnia bo nawet nie mam kiedy po nie wspaść, biegam tylko od jednej do drugiej uczelni :) czekam na fotki, Hania specjalnie wpadła na sesję do Przemysława - dzięki! Quote
eduso Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ten mały jest tak słodki i fotogeniczny, że fotek jest całkiem sporo ;-) : https://picasaweb.google.com/HaniaEdi/PrzemkoPsiakDoAdopcji# Quote
snuszak Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 i widac jaki wariat :) śliczne fotki :) portreciki są najlepsze :)dzięki Quote
What May NN Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 zrobiłam mu kilka ogłoszeń, poprosiłam też Asię.. w weekend ma odrobinę czasu to może się uda! dziś w pestce rozmawiając z chetnymi na adopcję - polecałam Pshema, 2 osoby były bardzo zainteresowane - zobaczymy! Quote
AiP Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Przemuś jest cały do schrupania! :) A jaki ma uśmiechnięty pysio :loveu: Na zdjęciu nr 21 z albumu po prostu wymiata... Quote
Ajula Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 jaki piękny kochany skarbulek :loveu: fotki superanckie! a ta jaka bajerancka :) Quote
snuszak Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 łapki odciśnięte perfekcyjnie, a teraz pomyślcie że w domu też takie zostawia :) Quote
What May NN Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 snuszkak napisał(a):łapki odciśnięte perfekcyjnie, a teraz pomyślcie że w domu też takie zostawia :) aż przyjemnie sprzątać :-) Quote
What May NN Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 snuszkak napisał(a):to wpadnij na sprzątanie :cool3: oj zamieniłabym sprzątanie po Poisonie na sprzątanie po Pshemq :-) nikt nie dzwoni o małego ?? Quote
snuszak Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 nikt nie dzwonił... Gosia dała tylko namiary na Pana chętnego na małego pieska, skontaktowałam się z nim, przesłałam zdjęcia jak żonie się spodoba to odeśle mi ankietę dziś byliśmy na długim spacerku w WPN-ie z Pakiem i znajoma beauceronką, oczywiście Przemko jako 100% facet był w niej zakochany po uszy, nawet kolorkami do siebie pasowali tylko gabaryt cóż nie ten ;p aha i mały jest sprawdzony na dzieci, na małe dzieci bo córka kuzynki ma 2 latka, Przemko zaczepiał mała do zabawy Quote
snuszak Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 trzeba by zrobić jakieś nowe wydarzenie małemu na stronie facebooka animalii z tymi fotkami Quote
Boogie Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dziś też parę osób sie zainteresowało Pzremko w Pestce, może akurat ktoś się odezwie. Quote
piesia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Wybaczcie dziewczyny , ale to pilne : [SIZE="5"]PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU OSÓB MOGĄCYCH POMÓC W WYPROWADZANIU DUSI ZAADOPTOWANEJ Z NASZEGO SCHRONISKA . POMOC BYŁABY POTRZEBNA PRZEZ OKOŁO 3-4 TYGODNI . PANI NIE MOŻE WYPROWADZAĆ SAMA PSA, A JEJ SYN WYJEŻDŻA . [SIZE="5"]POZNAN : ULICA NOWOWIEJSKIEGO ( OKOLICE SOLNEJ ) Proszę o info na pw Quote
AiP Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Najważniejsze, że dzieciaki lubi - jak mój mały Ciapo :D Trzymam mocno kciuki za domek dla kudłacza! :kciuki: Quote
snuszak Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 nom jest to bardzo duży plus u psiaków :) Quote
snuszak Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Mały jest po szczepieniu, cały czas czeka na ten jedyny domek Quote
Boogie Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Domku coś nie widać, taki piekny psiak Quote
snuszak Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 relacje Przemkowe nie są za częste ale to przez mój brak czasu, chłopak zachowuje się rewelacyjnie, raz się zdarzyło że nasikał, nie zaznaczył teren a normalnie nie wytrzymał i był potop ale to jednorazowe zdarzenie :) bojowy jest z niego chłopak, wyskoczył na pana spisującego liczniki od prądu :) Quote
Boogie Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 To trzeba w ogłoszeniu koniecznie wpsiać że nadaje sie na psa stróżująco-obronnego ;) Quote
Recommended Posts