Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam przed chwilą u Kasi, Pako i Przema ;-) ! - Przemko jest FANTASTYCZNY - taki wesolutki i na dodatek śliczny jak laleczka ;-)
Zdjęcia zrobione, muszę tylko pozmniejszać.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szeleczki mogą poczekac do grudnia bo nawet nie mam kiedy po nie wspaść, biegam tylko od jednej do drugiej uczelni :)

czekam na fotki, Hania specjalnie wpadła na sesję do Przemysława - dzięki!

Posted

zrobiłam mu kilka ogłoszeń, poprosiłam też Asię.. w weekend ma odrobinę czasu to może się uda!
dziś w pestce rozmawiając z chetnymi na adopcję - polecałam Pshema, 2 osoby były bardzo zainteresowane - zobaczymy!

Posted

nikt nie dzwonił...
Gosia dała tylko namiary na Pana chętnego na małego pieska, skontaktowałam się z nim, przesłałam zdjęcia jak żonie się spodoba to odeśle mi ankietę
dziś byliśmy na długim spacerku w WPN-ie z Pakiem i znajoma beauceronką, oczywiście Przemko jako 100% facet był w niej zakochany po uszy, nawet kolorkami do siebie pasowali tylko gabaryt cóż nie ten ;p

aha i mały jest sprawdzony na dzieci, na małe dzieci bo córka kuzynki ma 2 latka, Przemko zaczepiał mała do zabawy

Posted

Wybaczcie dziewczyny , ale to pilne :

[SIZE="5"]PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU OSÓB MOGĄCYCH POMÓC W WYPROWADZANIU DUSI ZAADOPTOWANEJ Z NASZEGO SCHRONISKA . POMOC BYŁABY POTRZEBNA PRZEZ OKOŁO 3-4 TYGODNI . PANI NIE MOŻE WYPROWADZAĆ SAMA PSA, A JEJ SYN WYJEŻDŻA .
[SIZE="5"]POZNAN : ULICA NOWOWIEJSKIEGO ( OKOLICE SOLNEJ )

Proszę o info na pw

Posted

relacje Przemkowe nie są za częste ale to przez mój brak czasu, chłopak zachowuje się rewelacyjnie, raz się zdarzyło że nasikał, nie zaznaczył teren a normalnie nie wytrzymał i był potop ale to jednorazowe zdarzenie :)

bojowy jest z niego chłopak, wyskoczył na pana spisującego liczniki od prądu :)