Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Mati :( :( :( Był taki szczęśliwy, pewnie sądził, że to już jego dom, a teraz znowu stracił swój raj :( Pies nie rozumie. co się stało, nie wie, że jest tylko "na tymczasie", on sie przywiązuje, kocha, i nagle to traci, tęskni. Siedzę i płaczę... Ja bym nie potrafiła być DT...

Posted

jutro jest kontrola ;) Pani zadeklarowała się przyjechać po dziewczyne która będzie przeprowadzać adopcje żeby nie musiała tłuc się komuniakacją miejską ;) dobrze to świadczy o tej rodzinie ;) mam nadzieje że wszystko jutro okaże się ok ;) z tego co sie dowiedziałam to Państwo mieszkają w bloku, ale mają działke rekreacyjną ;) ja trzymam mocno kciuki oby wreszcie to był ostatni przystanek w życiu Matiego ;)

Posted

korzystaliśmy z jej pomocy ;) tylko niewiem czy właściciele zgodzą się pokryć taki koszt transportu bo to troche wyjdzie... Mati nadaje sie do transportu pociągiem i tu koszt wyszedł by niecałe 60 zł razem w dwie strony jaqk by student jechał

Posted

roma_121 napisał(a):
korzystaliśmy z jej pomocy ;) tylko niewiem czy właściciele zgodzą się pokryć taki koszt transportu bo to troche wyjdzie... Mati nadaje sie do transportu pociągiem i tu koszt wyszedł by niecałe 60 zł razem w dwie strony jaqk by student jechał

Ja mialam do wyboru wlasnie cos kolo tego, moze troche wiecej pociagiem ale wybralam transport z patrycja, 750 zlotych bo wiedzialam ze moga sie zatrzymac isc na spacer i bedzie miec milej. koszt w polsce jej dojazdu byl taki sam jak moja podroz promem do polski i spowrotem :diabloti: wiem ze cos zostalo z jej uzbieranych pieniedzy ale ja sama placilam i bylam na to gotowa. Ale wiem ze czasami transport moze wyjsc drogo, trzymamy kciuki!