matinestka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 "leniwa, wykropkowana niedziela."...... ...Od czasu do czasu podnosiłem łeptynke i sprawdzałem czy być może,wokół nie dzieje się nic fascynującego.............. a moja siostrzyczka... Gratka... olaboga!!!!!! ciagle tylko spała i spała....... swoim "susłowatym snem " .... poza tym ja- jako super ekstra braciszek - stoję na straży " totalnie wgłębionego snu" Gartki.... no ćóz... trzeba utrzymać miano najlepszego brata pod słońcem :) a nóz czasem ... :eviltong: ......Gratka... a TY ciagle spisz i spisz...... ech ... .........zaczynam się nudzić... więc ....... wybacz Gartko :eviltong: ... : TE FARCIK!!!!!!! TY NIE BąDź TAKI "HOP DO PRZODU "!!!!! TY STRóZU NIBY "SUSłOWATEGO SNU GARTKI" JEDEN!!!! (A POTEM WSKOCZY NA DOGOMANIEI TAKIE CUDASY PISZE LUDZIOM JAKI ON TO NIE JEST :eviltong:) PROSZę BARDZO OTO SUPER EKSTRA BRACISZEK KTóRY TAK WłASNIE PILNUJE SWOJE SPIąCEJ SIOSTRZYCZKI : ..... iście" leniwa..... wykropkowana niedziela" ...... :loveu: :bluepaw: Quote
bunia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cudne zdjęcia ślicznch kropek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trudno uwierzyc,ze takie słodziaki jeszcze domków szukają . Quote
pati Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 wlsanie niewiarygodne zdrowe , sliczn, mlode a w schronisku :shake: Quote
matinestka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kropeczki kochane "leniwa niedziela" juz za nami :eviltong: więc ruszyc dupeczki na pierwszą stronę!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kropki szukają domkow !!! podnosze :) Quote
pati Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 podnosze nasze malenstwa i prosze o pomoc dla ich starszych krewniakow z czestochowy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2995577#post2995577 Quote
pati Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dlaczego nikt tu nie azaglada w ogole widze ze dalmatki jakos takie osamotnione sa nawet na dogo :-( Quote
andzia69 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 maluchy anowu na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162648168 Quote
g_o_n_i_a Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Wylgąda na to, ze nowa sesja Małych Kropkow bedzie w sobote.. :( Quote
pati Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Chce kupic pieska lub suczke dalmatynczyka bialo brazowego 2 miesiecznego. Kontakt: Warszwa woj. mazowieckie tel: 511-109-553 moze nasze by sie spodobaly dziewczyny zadzwoncie jak nie te ze schronu to moze ten ktory domku szuka no wiecie ktory nie wiem jak ona ma na imie Quote
pati Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 i skaczemyy wyyysoko jak to tylko dalmatki potrafia Quote
Recommended Posts