matinestka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kropkowana Grateczka tak pięknie sie usmiecha i pędzi na pierwszą stronkę :loveu: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Moja Grateczka :loveu: I nadal czeka na swojego pana! Quote
Guest Reyes Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hop hop hop do góry wszyscy hopaja, mali i duzi! Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ech, Piękna... Co Ty jeszcze robisz w schronisku... :( Quote
Guest Reyes Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 qrcze duży sie ten pies jakiś robi :-o Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Gratko, gdzie Twoj domek? :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Gratko, hop kochana kropeczko!!! Quote
matinestka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Grateczka nieśmiało przypomina że nadal czeka na swojego Pana :oops: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Śliczniutka na 1 miejsce :bigcool: Quote
bunia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ależ ta Gratka wypiękniała :loveu: Domku gdzie jesteś? Quote
ewatr Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Gratka jest przepiekna i przezgrabną sunia , rosnie jak na drozdzach :eviltong: ale charakter nadal szczeniacki i przymilny , nie bardzo rozumie czemu nie biora ja na ręce - ona nie wie , że juz tak urosła :evil_lol: i cięzka zaczyna byc do noszenia - chociaż jak Gonia ja odwiedzi to pewnie jeszcze ja udzwignie na raczkach - jak znam zycie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Jak to nie noszą? :shake: GONIA ZAWSZE NOSI ŁACIATEGO SKARBA! :loveu: Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jak to nie noszą? :shake: GONIA ZAWSZE NOSI ŁACIATEGO SKARBA! :loveu: no widzisz nie noszą :shake: czas najwyższy to Goniu naprawić i odwiedzić Kropka :multi: Quote
matinestka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mała Mała Gracia czeka... :) a TY tak wogóle łaciata Bestyjo.. gdzies TY sie zapodziała co ???? co tak z dalsza od ludzi ??? hmm??? :loveu: predziuchno na sama góre!!!!! :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Odwiedzę Kropka, bo sie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo za Niuńką stęskniłam... :loveu: I w sobote gonia bedzie nosic Gracioszkę :loveu: Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Odwiedzę Kropka, bo sie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo za Niuńką stęskniłam... :loveu: I w sobote gonia bedzie nosic Gracioszkę :loveu: oj noszona była była Wielgachna Kropa :eviltong: na rękach !!! dzieki determinacji Goni , która chyba nie czuje jej cieżaru i wiekości :evil_lol: / co ta miłość robi z człowiekiem ;) / ?!! ale zdjecia to będą z całkiem innej beczki .......... czyli z serii poduszki Graci : Ałaała !!!! / jakby ktoś miał wątpliwości to ta ruda sunia pod jej głową :eviltong: / ale chyba sie Skarbona nie wyspał wygodnie bo Ałaała taka troche chuda jest to sobie zmieniła poduche na Dingo !!! znacznie miększego :eviltong: [SIZE=3]no mówie miekszego :evil_lol: nie błyskaj juz po oczach :p Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='ewatr']oj noszona była była Wielgachna Kropa :eviltong: na rękach !!! dzieki determinacji Goni , która chyba nie czuje jej cieżaru i wiekości :evil_lol: [SIZE=3] Jaka z niej wielgachna kropa? :mad: Wszyscy się czepiają, że to wielka, cięzka świnka - tak dzisiaj Mariusz mowil i ocenil ją na 25 kg. :evil_lol: Ja Wam dam mojego Azulastego prosiaka do noszenia, to jest dopiero 25kg! :cool3: Przecież Gracia to jest cudna kruszyneczka :loveu: Jak moja domowa Krowka ma ochote byc noszona to jest noszona, a co dopiero Gracioszka, taka malutka chudzinka :loveu: :loveu: :loveu: Sama przyjemność, żaden cięzar. :loveu: A co do miłości do Gratki - nie jej kryję w ogole. :lol: Śliczna ta foteczka i czekam na więcej. :cool3: Quote
Recommended Posts