ewatr Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::multi: coś więcej o domku..?? :eviltong: a to prosze - domek z ogrodem , pod miastem i własna pani , która przyjechała osobiscie po Farciarza i zapewnia ze bedzie jej ukochanym pieskiem ...no co trzeba wiecej ?;) niech Farcikowi domek najlepszy pod słonkiem sie uda !!! :laola: :laola: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pięknie się zapowiada :multi: Tylko Gratka zaostała bez kumpla :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 No tak... Farcio to jednym slowem farciarz! :multi: :multi: A Gratka... Jutro znowu bedzie wymiziana i noszona na rękach przez gonie i gonia zrobi małej sesyjke. :loveu: Moze wreszcie ktos sie zakocha. :modla: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 To prosze choć Gratkę wymiziac od cioteczki Sylwii :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Gonia pierwsze co zrobila to Gratke wymiziala, wycalowala i przytulila. I bez przypominania Sylwii wiedziala, ze trzeba. :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Co moze na dzien dzisiejszy powiedzieć o Gratce? To wspaniała, kochana psinka, bardzo garnąca do ludzi. Jak przyejżdżam do schroniska mała odrazu ląduje u mnie na rękach, jest szczęsliwa - chociaz nie ona sama, bo Gratka szczegolnie przypadla mi do serducha... Wylizuje twarz, jest kochana, nieco spokojniejsza od Farcika. Chętnie siedzi na kolanach, jest grzeczna, tolerancyjna. Choc trzeba przyznać, ze czasem tez nieźle potrafi łobuzować. :loveu: Tyle razy jej mowie, ze jakbym mogla top wzięlabym ją do siebie, do Azulkowej... Aż mi teraz żal, ze tyle jej obiecuje, gdybym tylko byla pelnoletnia z własnym domkiem - Gratka przyszłaby do goni na tymczas i szukala domku. Nie moge zrozumiec dlaczego ona NADAL jest w schronisku... Ludzie? Obudźcie się, przecież ona jest przesłodką , małą i bezdomną kropeczką! :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :( jest naprawde kochana.... podnosze... po domek :) Quote
ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Moj Maleńki Skarb... malenki mówisz :eviltong: ? to ciekawe czemu ledwo tego okruszka udzignąć mogłaś ;) :evil_lol: na rękach ? a nie ma tam czasem zdjec naraczkowych Grateczki :loveu: ? Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Było, ale pasowaloby gosiową twarz obciąc i to dobrze. :evil_lol: Co Ty mowisz Mama, ja moją 25 kg kroffke dźwigam jak chce, to maleństwo to okruszek. :p Quote
matinestka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Było, ale pasowaloby gosiową twarz obciąc i to dobrze. :evil_lol: Gonia Tobie to trzeba lanie sprawić za takie gadanie.......:mad: przysięgam ...... i nic Cię nie uratuje!!!!!! :shake: czekamy na zdjęcia Mała :) a Grteczka w miedzyczasie niechaj do góry prędziutko biegnie :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Chcą bić gonie, nawet Duża! :placz: Duża nie bij :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Macie to zdjecie, podziwiajcie MOJĄ Gratke, ktora za nic w świecie nie chciala pokazać pyszczka do obiektywu. :evil_lol: Quote
ewatr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Macie to zdjecie, podziwiajcie MOJĄ Gratke, ktora za nic w świecie nie chciala pokazać pyszczka do obiektywu. :evil_lol: a co sie bedzie pokazywać z takim podbitym okiem :evil_lol: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Gonia dzisiaj zrobila duuuzo zdjęc łobuziastej... :loveu: Quote
Guest Reyes Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 NIE BIJCIE MOJEJ G_O_N_I !!!! :angryy: Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No to gdzie one są?? :niewiem: już są :eviltong: taka jestem grzeczna wyciszona ...................;) i pokorna ................ nic nie wskazuje na to , że jestem kradziejm i kieszonkowcem :eviltong: jakby nie te zdjecia ponizej to może by sie nie wydało ;) ale było było dobre :evil_lol: mniam !!! Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Łiii, jest moj Skarb! :loveu: Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 no to wiecej Goninego skarba ;) pokazujemy : beda nas chyba karmic albo wezma na spacerek ? Quote
Recommended Posts