g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
andzia69 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 a z allegro choć ktokolwiek się odezwał???? bo do mnie nikt nie pisał:shake: Quote
matinestka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kropeczki Wariatuńce!!!!!! hopsalala po Domeczek !!!!!! migiem :loveu: a tu kilka zdjęć Rodzeństwa w "śnieżnym, chwilowym plenerze" :) : Farcik : Gratka: :bluepaw: Quote
matinestka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A tu Wykropkowane, Zakropkowane, Przekropkowane Rodzeństwo razem :) :loveu: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Widze, ze z Farcikiem lepiej, antenki juz nie ma... A czy Gratce coś dolega prócz łapki w gipsie? :( Quote
ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jest juz duzo lepiej z ich zdrowiem :multi: Farcik rozrabia zamiast lezec czyli wraca do normy i juz je i od razu widac ze nabiera cialka :loveu: a Gratka poza nożka w gipsie ma sie calkiem dobrze i z dobrych wiadomosci to o Farcika cały czas pyta jeden pan i ciagle dowiaduje sie o jego zdrowie prawdopodobnie jak kropek bedzie do wydania to znajdzie u niego dom :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Oj to super :multi: Trzymamy kciuki :kciuki: Quote
adastra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 wczoraj dzwoniłam do schroniska w sprawie Farcika. Usłyszałam, że jakiś "pan" wydzwania i zapewne go adoptuje. Moja oferta więc została odrzucona, proponowano mi suczkę. Tymczasem widzę, że jednak "pan" chyba psiaka nie zabrał skoro wątek nie zamnięty a i na stronie schroniska fotka dalej wisi. Ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Farcik szuka domu w końcu czy nie? Quote
g_o_n_i_a Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 adastra [quote name='adastra']wczoraj dzwoniłam do schroniska w sprawie Farcika. Usłyszałam, że jakiś "pan" wydzwania i zapewne go adoptuje. Moja oferta więc została odrzucona, proponowano mi suczkę. Tymczasem widzę, że jednak "pan" chyba psiaka nie zabrał skoro wątek nie zamnięty a i na stronie schroniska fotka dalej wisi. Ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Farcik szuka domu w końcu czy nie? Tu odpowiedź, trzy posty wyżej! [quote name='ewatr']jest juz duzo lepiej z ich zdrowiem :multi: Farcik rozrabia zamiast lezec czyli wraca do normy i juz je i od razu widac ze nabiera cialka :loveu: a Gratka poza nożka w gipsie ma sie calkiem dobrze i z dobrych wiadomosci to o Farcika cały czas pyta jeden pan i ciagle dowiaduje sie o jego zdrowie prawdopodobnie jak kropek bedzie do wydania to znajdzie u niego dom :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 adastra napisał(a):Tymczasem widzę, że jednak "pan" chyba psiaka nie zabrał skoro wątek nie zamnięty a i na stronie schroniska fotka dalej wisi. Ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Farcik szuka domu w końcu czy nie? Poza tym wątek dotyczy nie tylko FARCIKA ale i jego siostr GRATKI i głuchego dalmatyńczyka! ;) Quote
adastra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 wiem czego dotyczy wątek. Od osoby, z którą rozmawiałam telefonicznie usłyszałam po prostu, że Farcik jest do wydania już a jego siostra ma ściągany w piątek gips więc do piątku musi być w schronisku. Natomiast tajemniczy pan po pieska się nie zjawia no ale być może jakoś inaczej się z kierownictwem umówił, na jakiś termin. Nie wnikam. Mam tylko nadzieję, że rzeczywiście piesek zostanie przez tę osobę zabrany bo jeśli to tylko takie sobie telefony to robi mu krzywdę gdyż uniemożliwia adopcję innym. Mam nadzieję że "pan" na forum zagląda i się zastanowi ;) Quote
matinestka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 "Przygarnij Kropka" ......... :):bluepaw: Quote
ewatr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 oba małoletnie kropki ;) rozrabiaja już na pełnych obrotach :multi: żadne gipsy nie sa w stanie ich powstrzymac :eviltong: Quote
andzia69 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 i co z tym niby chętnym???? ponawiać aukcję na allegro????? Quote
matinestka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kropy nasze szaleja szaleją !!!!!!!!!!!!! :loveu: Rozrabiaki jedne :eviltong: a Pan Fracikiem niby wciąz zainteresowany.. ale trzeba poczekac bo Farcik jescze antybiotyk zażywa :bluepaw: Quote
pati Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 oby Farcikowi sie udalo a siostrzyczka sliczna tez domek znajdzie Quote
ewatr Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 trzy dalmatynce maszeruja po domy .............!!! Quote
pati Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 zrobily postoj na jedzonko i maszeruja dalej ........!!! Quote
Recommended Posts