Jump to content
Dogomania

GRATKA i FARCIK - jupiiiii, JUZ W DOMKACH!! :)))))

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest juz duzo lepiej z ich zdrowiem :multi:
Farcik rozrabia zamiast lezec czyli wraca do normy i juz je i od razu widac ze nabiera cialka :loveu:
a Gratka poza nożka w gipsie ma sie calkiem dobrze

i z dobrych wiadomosci to o Farcika cały czas pyta jeden pan
i ciagle dowiaduje sie o jego zdrowie
prawdopodobnie jak kropek bedzie do wydania to znajdzie u niego dom :kciuki:

Posted

wczoraj dzwoniłam do schroniska w sprawie Farcika. Usłyszałam, że jakiś "pan" wydzwania i zapewne go adoptuje. Moja oferta więc została odrzucona, proponowano mi suczkę. Tymczasem widzę, że jednak "pan" chyba psiaka nie zabrał skoro wątek nie zamnięty a i na stronie schroniska fotka dalej wisi. Ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Farcik szuka domu w końcu czy nie?

Posted

adastra
[quote name='adastra']wczoraj dzwoniłam do schroniska w sprawie Farcika. Usłyszałam, że jakiś "pan" wydzwania i zapewne go adoptuje. Moja oferta więc została odrzucona, proponowano mi suczkę. Tymczasem widzę, że jednak "pan" chyba psiaka nie zabrał skoro wątek nie zamnięty a i na stronie schroniska fotka dalej wisi. Ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Farcik szuka domu w końcu czy nie?
Tu odpowiedź, trzy posty wyżej!
[quote name='ewatr']jest juz duzo lepiej z ich zdrowiem :multi:
Farcik rozrabia zamiast lezec czyli wraca do normy i juz je i od razu widac ze nabiera cialka :loveu:
a Gratka poza nożka w gipsie ma sie calkiem dobrze

i z dobrych wiadomosci to o Farcika cały czas pyta jeden pan
i ciagle dowiaduje sie o jego zdrowie
prawdopodobnie jak kropek bedzie do wydania to znajdzie u niego dom :kciuki:

Posted

adastra napisał(a):
Tymczasem widzę, że jednak "pan" chyba psiaka nie zabrał skoro wątek nie zamnięty a i na stronie schroniska fotka dalej wisi. Ktoś mi może powiedzieć o co tu chodzi? Farcik szuka domu w końcu czy nie?

Poza tym wątek dotyczy nie tylko FARCIKA ale i jego siostr GRATKI i głuchego dalmatyńczyka! ;)

Posted

wiem czego dotyczy wątek. Od osoby, z którą rozmawiałam telefonicznie usłyszałam po prostu, że Farcik jest do wydania już a jego siostra ma ściągany w piątek gips więc do piątku musi być w schronisku. Natomiast tajemniczy pan po pieska się nie zjawia no ale być może jakoś inaczej się z kierownictwem umówił, na jakiś termin. Nie wnikam. Mam tylko nadzieję, że rzeczywiście piesek zostanie przez tę osobę zabrany bo jeśli to tylko takie sobie telefony to robi mu krzywdę gdyż uniemożliwia adopcję innym. Mam nadzieję że "pan" na forum zagląda i się zastanowi ;)