Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
Barb, ty się nie pytaj tylko wrzucaj co chcesz, reklamuj co chcesz!!! I już!!! Nie przesadzaj z tym pytaniem!!! :)

Dziękuję Agula. :lol:

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Nie ma za co, ale lepiej się reklamować na tych ruchliwych wątkach, bo tu to wiesz ostatnie podrygi ;)

Nie mam juz pomysłów.:shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
Beciu, jak to jeszcze nie zaglądłaś do Felusia???? No nieeeeeeeeeeee....;)

Agula zaglądam oczywiscie ale wiesz jak ze mną teraz jest. Zulę nie mogę spuścić z oka, a komp na górze i latam tak tylko na sekundę zostawiając dogomanię online, że można by pomysleć że nic nie robię tylko siedzę i klapię w klawisze...:diabloti:
Feluś widać przeszczęsliwy :loveu:.

• 2 weeks later...
Posted

Najnowsze wieści i fotki z Felusiowego domku!!!! :)

Dzień dobry Pani !

Jutro mija już 3 tygodnie od kiedy Feluś jest z nami. Ostatnio wymagał większej i szczególnej opieki, bo 08.12.2011 przeszedł zabieg kastracji. Wszystko znosił bardzo dzielnie,nawet później nic nie jęczał ani nie skamlał. Na 3cia dobę czuł się bardziej obolały i co chwila siadał,ale już jest dobrze. Mimo to ANI RAZ nie załatwił potrzeb fizjologicznych w domu. Co prawda schodził ze schodów sam ale trzeba było go już po schodach z powrotem wynieść. Męczył się bardzo a i kołnierz ochronny mu przeszkadzał. Śmiejemy się, że to piesek kanapowy, bo tak upodobał sobie wersalkę, że niechętnie z niej schodzi. Jest niezmiernie czuły i często prosi o drapanie za uszkami i pieszczoty. Co rano wita swoją panią i zaraz z powrotem jeszcze na chwile kładzie się. Bardzo rozumny psiak,kiedy powie mu się, ze zostaje w domu to rozumie to i ze zwieszoną głową wraca na posłanie. Wychodzi na dwór 3 razy dziennie o jednej porze i sam o tym przypomina idąc po smyczkę. Ostatnio nie miał dłuższych spacerów ze względu na zabieg i po załatwieniu się zaraz ciągnął do domu. Na niewielkim przymrozku trząsł się jak osika i trudno nam sobie wyobrazić jakby zniósł taki chłód w przytulisku. Najważniejsze, że jest z nami i chyba jest mu dobrze. Na razie musimy mu podleczyć trochę wątrobę, bo Pani weterynarz stwierdziła przy usypianiu go, że go boli. Obróżkę ze smyczką zostawiłam w gabinecie.
Dziękuję Paniom bardzo za opiekę nad tymi zwierzakami i cieszę się, że coś mnie popchnęło do przeglądania Waszej strony internetowej. Feluś sprawia radość moim rodzicom, a dla mnie jego radość na moje przyjście to najpiękniejsze podziękowanie z jego strony.

Serdecznie pozdrawiam
Małgorzata T.