Agula99 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Becia66 napisał(a):Nie ma sensu tego pisać w ogłoszeniach bo ktoś może się zrazic że agresywny. Takie informacje podaje się już w rozmowie telefonicznej jeśli by się okazało że w domu jest inny pies bo do obcego psa na ulicy on może być w porządku. Zresztą idąc tym tokiem myślenia to trzebaby napisać też o Pako że nie toleruje samców. No dokładnie, to się wie, Feluś ogólnie fajny, przytulaśny, ale przecież każdego innego psa kochać nie musi:diabloti:, w razie W, to się powie co i jak, ale przecież wcale nie musi gdzieś tam być drugiego psa! :razz: Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Agula99 napisał(a):No dokładnie, to się wie, Feluś ogólnie fajny, przytulaśny, ale przecież każdego innego psa kochać nie musi:diabloti:, w razie W, to się powie co i jak, ale przecież wcale nie musi gdzieś tam być drugiego psa! :razz: Agula ale moze on tylko do Pako jest taką zadziorą ? Quote
Agula99 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 barb napisał(a):Agula ale moze on tylko do Pako jest taką zadziorą ? No wiesz, ciężko sprawdzić, nie mamy innych facetów... :) Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Agula99 napisał(a):No wiesz, ciężko sprawdzić, nie mamy innych facetów... :) No własnie, to nie martw się na zapas. ;) Teraz trzymajmy kciuki za telefony w sprawie Felusia. :lol: Niech wreszcie zaczną dzwonić :lol: Quote
Agula99 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 barb napisał(a):No własnie, to nie martw się na zapas. ;) Teraz trzymajmy kciuki za telefony w sprawie Felusia. :lol: Niech wreszcie zaczną dzwonić :lol: Tylko ja się wcale nie martwię!!!! Po prostu napisałam o jego charakternym charakterku i tyle!!!! Quote
Becia66 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jeśli z tych ogłoszeń nic nie wyniknie to w następnych podnieśmy mu trochę wiek, chociaż na 5 lat bo to bliżej prawdy. Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Becia66 napisał(a):Jeśli z tych ogłoszeń nic nie wyniknie to w następnych podnieśmy mu trochę wiek, chociaż na 5 lat bo to bliżej prawdy. Lepiej, żeby wynikło. :lol: Mysle, że jak Feluś wzbudzi czyjąś sympatię to nie będzie takie wazne czy ma cztery czy pięć lat...;) No i jesli ktoś zadzwoni to Agula nadmieni, ze Feluś jest ciut starszy niz sie wydawalo na poczatku ....;) Quote
reks Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 He He! Feluś przytulaśny bardzoooo-jak się mojej nogi czepił to nie chciał jej puścić:) Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 reks napisał(a):He He! Feluś przytulaśny bardzoooo-jak się mojej nogi czepił to nie chciał jej puścić:) Serio ??? :crazyeye: Ło matko i Becię też chcial zjeść ...:cool3: Ale dla Aguli słodziak - ja kocha ;) Quote
Becia66 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 On nie chciał zjeść Reks tylko ją posiąść :evil_lol:, no ale Reks się nie dała :diabloti:. Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Becia66 napisał(a):On nie chciał zjeść Reks tylko ją posiąść :evil_lol:, no ale Reks się dzielnie wybroniła :diabloti:. A ja myślalam, że Reks jest płci męskiej ? Quote
Roszpunka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 barb napisał(a):A ja myślalam, że Reks jest płci męskiej ? Tak samo jak barb ;) Feluś, dawno do Ciebie nie zaglądałam, a Ty niezły ancymonek jesteś :evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dostałam maila o Feluśka. Brzmi całkiem całkiem, odpowiedziałam pani i czekam na odpowiedź i przekieruje do Aguli. Pani jest z Olsztyna. Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 karolciasz28 napisał(a):Dostałam maila o Feluśka. Brzmi całkiem całkiem, odpowiedziałam pani i czekam na odpowiedź i przekieruje do Aguli. Pani jest z Olsztyna. To bardzo daleko. Ale dobrze, że jest pierwszy odzew na ogloszenia ! Quote
karolciasz28 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Barb nie z takimi transportami dziewczyny sobie radzą.:lol: Ale fakt odległość to zwykle największy problem. Ale przy dobrej współpracy dwóch stron jakoś można dać radę. Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 karolciasz28 napisał(a):Barb nie z takimi transportami dziewczyny sobie radzą.:lol: Ale fakt odległość to zwykle największy problem. Ale przy dobrej współpracy dwóch stron jakoś można dać radę. Ja zagladam na wątek Oczki. Ona ma jechać z Krakowa do Stargardu Gdańskiego i zaden okazyjny transport niestety sie nie trafil mimo oglaszania na wątku transportowym i na fb. Koszt transportu tylko za ceną paliwa wyniesie ok.500 zl. Quote
karolciasz28 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Na razie zobaczymy co z tego wyniknie, to tylko mail. Ale dobrze że jest jakiekolwiek zainteresowanie. Quote
barb Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 karolciasz28 napisał(a):... Ale dobrze że jest jakiekolwiek zainteresowanie. Też tak myslę. Dobrze, ze jest juz jakiś odzew na zmasowaną akcje ogloszeniową Felusia. Quote
Gapka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Trzymam kciuki!:) (to ja reks-teraz już Gapka) Quote
Becia66 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Gapka napisał(a):Trzymam kciuki!:) (to ja reks-teraz już Gapka) o, witaj Gapka:bye: , to jakoś lepiej do ciebie pasuje...:lol: Quote
Gapka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Reks to był nick koleżanki tej co piesek został zagryziony ale teraz już jestem sobą:) Quote
Agula99 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Witamy Gapkę, wtuloną w kocyczek!!! Świeżutkie zdjątko!!!! Quote
Gapka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Felusiu teraz czas na Ciebie,Kaję i Pako bo Funia już w domku:) Quote
barb Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 karolciasz28 napisał(a):Dostałam maila o Feluśka. Brzmi całkiem całkiem, odpowiedziałam pani i czekam na odpowiedź i przekieruje do Aguli. Pani jest z Olsztyna. Karolciasz dostalas odpowiedź od Pani ? Quote
Agula99 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 barb napisał(a):Karolciasz dostalas odpowiedź od Pani ? Barb, jak na razie odpowiedź aż z drugiego końca Polski nam nie jest potrzebna, bo właśnie dzisiaj Feluś pojechał do nowego domku do Łańcuta!!!!! Juuupi!!! Dziś dostałam bardzo sympatyczny telefon, od przemiłej pani z Łańcuta, której bardzo spodobał się Feluś na ogłoszeniach (dodam, że pani wypatrzyła go na TABLICY). Pani ma już pieska, śliczną, malutką sunię, z która była dziś u nas, no i Feluś od razu ją pokochał. Ale Feluś pojechał do rodziców pani, którzy też mieli pieska i bardzo kochają zwierzęta. Feluś będzie mieszkał w bloku. Państwo już są na emeryturze, więc cały dzień ktoś jest w domu. Mama pani, uwielbia chodzić na spacerki, więc spacerki też są zapewnione!!! Trzymajcie proszę kciuki za jego aklimatyzację!!! Bo to taka małe cholerka, ale wierzę, że będzie wszystko dobrze!!!! Feluś już w domku od około półtorej godziny. Zadzwonię później i zapytam jak tam przebiegło zapoznawanie się z nowym pańciostwem!!! Feluś jest już umówiony na kastrację!!! Feluś bądź grzeczny!!! Bo już nie musisz marznąć w budzie i nadzierać na siebie kołderkę, ale masz ciepełko, kocyczki i mizianka od samego ranka!!! :) :) :) Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Quote
Recommended Posts