Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Becia66 napisał(a):
Nie ma sensu tego pisać w ogłoszeniach bo ktoś może się zrazic że agresywny. Takie informacje podaje się już w rozmowie telefonicznej jeśli by się okazało że w domu jest inny pies bo do obcego psa na ulicy on może być w porządku. Zresztą idąc tym tokiem myślenia to trzebaby napisać też o Pako że nie toleruje samców.

No dokładnie, to się wie, Feluś ogólnie fajny, przytulaśny, ale przecież każdego innego psa kochać nie musi:diabloti:, w razie W, to się powie co i jak, ale przecież wcale nie musi gdzieś tam być drugiego psa! :razz:

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
No dokładnie, to się wie, Feluś ogólnie fajny, przytulaśny, ale przecież każdego innego psa kochać nie musi:diabloti:, w razie W, to się powie co i jak, ale przecież wcale nie musi gdzieś tam być drugiego psa! :razz:

Agula ale moze on tylko do Pako jest taką zadziorą ?

Posted

Agula99 napisał(a):
No wiesz, ciężko sprawdzić, nie mamy innych facetów... :)

No własnie, to nie martw się na zapas. ;)

Teraz trzymajmy kciuki za telefony w sprawie Felusia. :lol: Niech wreszcie zaczną dzwonić :lol:

Posted

barb napisał(a):
No własnie, to nie martw się na zapas. ;)

Teraz trzymajmy kciuki za telefony w sprawie Felusia. :lol: Niech wreszcie zaczną dzwonić :lol:

Tylko ja się wcale nie martwię!!!! Po prostu napisałam o jego charakternym charakterku i tyle!!!!

Posted

Becia66 napisał(a):
Jeśli z tych ogłoszeń nic nie wyniknie to w następnych podnieśmy mu trochę wiek, chociaż na 5 lat bo to bliżej prawdy.

Lepiej, żeby wynikło. :lol:

Mysle, że jak Feluś wzbudzi czyjąś sympatię to nie będzie takie wazne czy ma cztery czy pięć lat...;)

No i jesli ktoś zadzwoni to Agula nadmieni, ze Feluś jest ciut starszy niz sie wydawalo na poczatku ....;)

Posted

reks napisał(a):
He He! Feluś przytulaśny bardzoooo-jak się mojej nogi czepił to nie chciał jej puścić:)

Serio ??? :crazyeye:

Ło matko i Becię też chcial zjeść ...:cool3:

Ale dla Aguli słodziak - ja kocha ;)

Posted

Becia66 napisał(a):
On nie chciał zjeść Reks tylko ją posiąść :evil_lol:, no ale Reks się dzielnie wybroniła :diabloti:.

A ja myślalam, że Reks jest płci męskiej ?

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dostałam maila o Feluśka. Brzmi całkiem całkiem, odpowiedziałam pani i czekam na odpowiedź i przekieruje do Aguli. Pani jest z Olsztyna.

To bardzo daleko.
Ale dobrze, że jest pierwszy odzew na ogloszenia !

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Barb nie z takimi transportami dziewczyny sobie radzą.:lol:
Ale fakt odległość to zwykle największy problem. Ale przy dobrej współpracy dwóch stron jakoś można dać radę.

Ja zagladam na wątek Oczki. Ona ma jechać z Krakowa do Stargardu Gdańskiego i zaden okazyjny transport niestety sie nie trafil mimo oglaszania na wątku transportowym i na fb. Koszt transportu tylko za ceną paliwa wyniesie ok.500 zl.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
... Ale dobrze że jest jakiekolwiek zainteresowanie.

Też tak myslę. Dobrze, ze jest juz jakiś odzew na zmasowaną akcje ogloszeniową Felusia.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dostałam maila o Feluśka. Brzmi całkiem całkiem, odpowiedziałam pani i czekam na odpowiedź i przekieruje do Aguli. Pani jest z Olsztyna.

Karolciasz dostalas odpowiedź od Pani ?

Posted

barb napisał(a):
Karolciasz dostalas odpowiedź od Pani ?

Barb, jak na razie odpowiedź aż z drugiego końca Polski nam nie jest potrzebna, bo właśnie dzisiaj Feluś pojechał do nowego domku do Łańcuta!!!!! Juuupi!!! Dziś dostałam bardzo sympatyczny telefon, od przemiłej pani z Łańcuta, której bardzo spodobał się Feluś na ogłoszeniach (dodam, że pani wypatrzyła go na TABLICY). Pani ma już pieska, śliczną, malutką sunię, z która była dziś u nas, no i Feluś od razu ją pokochał. Ale Feluś pojechał do rodziców pani, którzy też mieli pieska i bardzo kochają zwierzęta. Feluś będzie mieszkał w bloku. Państwo już są na emeryturze, więc cały dzień ktoś jest w domu. Mama pani, uwielbia chodzić na spacerki, więc spacerki też są zapewnione!!! Trzymajcie proszę kciuki za jego aklimatyzację!!! Bo to taka małe cholerka, ale wierzę, że będzie wszystko dobrze!!!! Feluś już w domku od około półtorej godziny. Zadzwonię później i zapytam jak tam przebiegło zapoznawanie się z nowym pańciostwem!!! Feluś jest już umówiony na kastrację!!! Feluś bądź grzeczny!!! Bo już nie musisz marznąć w budzie i nadzierać na siebie kołderkę, ale masz ciepełko, kocyczki i mizianka od samego ranka!!! :) :) :)
Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)