gryf80 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ja nawet nie próbowałam bo jestem krawieckim beztalenciem Quote
anetta Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja też :evil_lol: Dlatego zamówiłam w zeszłą zimę TU :loveu: Jak dobrze mieć krawca w znajomych :loveu::loveu: Quote
DemonOna Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 też mam krawca w rodzinie (teściową), ale na nią liczyć to jak na św. Mikołaja Quote
NikaEla Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 lwg napisał(a):Jak miałem psa z grubym futrem, to raczej nie miałem obaw, aby iść z nim na dłuższe spacery. Teraz mam 3 letnią suczkę o krótkiej, choć dość gęstej sierści i zastanawiam się, czy jak pojawią się mrozy, to powinienem skrócić spacery? moja ma gęsta krótką sierść i chodzimy na mrozie na długie spacery, (bez kubraczków oczywiście) tylko gdy mróz spada poniżej -10 to łapki (opuszki) smaruję wazeliną Quote
Recommended Posts