nick_ Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 dog193 napisał(a):Świetnie, przekazałam wiadomość mojemu psu, ale chyba nie zrozumiał. wychodzi na to, że jest bardziej tępy niż ty Quote
dog193 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 :evil_lol: Dawaj dalej, pokaż na co cię stać :lol: Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 nick_ napisał(a):wychodzi na to, że jest bardziej tępy niż ty Niegrzecznie jest w ten sposób obrażać koleżankę nu nu nu :shake: Quote
Rinuś Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 dog193 napisał(a)::evil_lol: Dawaj dalej, pokaż na co cię stać :lol: ale nie jeden raz :multi: Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Rinuś napisał(a):ale nie jeden raz :multi: Wszystko czego dziś chcesz ,pamiętaj o tym polecieć chcesz tam i z powrotem!Do nieba ,do nieba. Chyba mi sie popierdzieliło ,ale co tam Quote
Fauka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Fajny odcinek Big Bang Theory ostatnio wyszedł :razz: Quote
Rinuś Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Aleks89 napisał(a):Wszystko czego dziś chcesz ,pamiętaj o tym polecieć chcesz tam i z powrotem!Do nieba ,do nieba. Chyba mi sie popierdzieliło ,ale co tam haha to nie ta piosenka :evil_lol: ale niech Ci będzie :diabloti: Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Fauka napisał(a):Fajny odcinek Big Bang Theory ostatnio wyszedł :razz: A tam serial.OGON KURNA OGON!Się liczy:evil_lol: Quote
Karilka Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Hej, hej. Nick - możesz wyrażać sie jak chcesz na temat ogona mojego psa, natomiast nie wolno Ci obrazić kogokolwiek. Nie życzę sobie, takiego zachowania, bo nawet - biorąc pod uwagę Twój zaniżony poziom intelektualny - powinieneś wiedzieć, że jest to nie stosowne. Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Idźcie z tymi zasadami dobrego wychowania pod kościół tu jest forum i musi być dym:loveu: Quote
Rinuś Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Aleks89 napisał(a):Idźcie z tymi zasadami dobrego wychowania pod kościół tu jest forum i musi być dym:loveu: Przynajmniej jest co czytać i aż spać się nie chce :multi: Quote
Fauka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Aleks89 napisał(a):A tam serial.OGON KURNA OGON!Się liczy:evil_lol: Ogon jest ZAJEBISTY! Żyje własnym życiem, jest za co ciągać psa i denerwować, Vuko bez niego nie byłby taki fajny :diabloti: Quote
nick_ Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Karilka napisał(a):Hej, hej. Nick - możesz wyrażać sie jak chcesz na temat ogona mojego psa, natomiast nie wolno Ci obrazić kogokolwiek. Nie życzę sobie, takiego zachowania, bo nawet - biorąc pod uwagę Twój zaniżony poziom intelektualny - powinieneś wiedzieć, że jest to nie stosowne. Karilka skoro TĘPAKI SĄ TĘPAKAMI, to nie mogę ich obrazać.. mówie czystą prawdę.. a co do Twojego psa, jest niekopiowany i wygląda jak kundel i tyle.. to też jest MOJE ZDANIE. dziękuje i dowidzenia :) Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Fauka napisał(a):Ogon jest ZAJEBISTY! Żyje własnym życiem, jest za co ciągać psa i denerwować, Vuko bez niego nie byłby taki fajny :diabloti: Fajny może nie ,ale byłby ładny:diabloti: Quote
Rinuś Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Aleks89 napisał(a):Idźcie z tymi zasadami dobrego wychowania pod kościół tu jest forum i musi być dym:loveu: ograniczenia i limity nie interesują mnie :evil_lol: Quote
nick_ Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Aleks89 napisał(a):Wszystko czego dziś chcesz ,pamięiujtaj o tym polecieć chcesz tam i z powrotem!Do nieba ,do nieba. Chyba mi sie popierdzieliło ,ale co tam Ty ogarnij Aleks, ja lubię tą piosenkę na gitarce:D Quote
Fauka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Aleks89 napisał(a):Fajny może nie ,ale byłby ładny:diabloti: Co kto lubi, jak na mój gust to za bardzo dupe widać i jeszcze z tanem wygląda jak tarcza do rzutek :evil_lol: Quote
Karilka Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Jest ładny. Bez ogona byłby ładniejszy ale ... tak jak mówiłam - mało mnie to obchodzi. Miałam psa bez ogona, miałam psa całego kopiowanego... Phi. Niech będzie i z ogonem. Wybrałam go świadomie - miał ogon i będzie miał zawsze. Bo to mój pies. I jest najpiękniejszy,nawet z nocnikiem na głowie. Quote
nick_ Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 ja i tak zdania nie zmienie.. DOBERMAN to DOBERMAN, a nie gończy :) Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Rinuś napisał(a):ograniczenia i limity nie interesują mnie :evil_lol: bo lepiej nie stać w korkach i płacić mneij.MAm NJUMOBILE :D Quote
dog193 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 nick_ napisał(a):Karilka skoro TĘPAKI SĄ TĘPAKAMI, to nie mogę ich obrazać.. mówie czystą prawdę.. No, coraz lepiej ci idzie :D Prawdy są trzy - cała prawda, święta prawda i gówno prawda :D Quote
nick_ Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 dog193 napisał(a):No, coraz lepiej ci idzie :D Prawdy są trzy - cała prawda, święta prawda i gówno prawda :D ach jak to fajnie czerpać odpowiedzi z internetu :) Quote
dog193 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Karilka napisał(a):Hej, hej. Nick - możesz wyrażać sie jak chcesz na temat ogona mojego psa, natomiast nie wolno Ci obrazić kogokolwiek. Nie życzę sobie, takiego zachowania, bo nawet - biorąc pod uwagę Twój zaniżony poziom intelektualny - powinieneś wiedzieć, że jest to nie stosowne. Nie wymagajmy zbyt dużo, dajmy mu się wykazać ;) Quote
nick_ Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 dog193 napisał(a):Nie wymagajmy zbyt dużo, dajmy mu się wykazać ;) proszę o coś bardziej mądrzejszego.. :) Quote
Karilka Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 nick - to mój może być gończym polskim :). Ważne, że pracuje tak jak chciałam. Quote
Recommended Posts