Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Świetnie, przekazałam wiadomość mojemu psu, ale chyba nie zrozumiał.

wychodzi na to, że jest bardziej tępy niż ty

Posted

Rinuś napisał(a):
ale nie jeden raz :multi:

Wszystko czego dziś chcesz ,pamiętaj o tym polecieć chcesz tam i z powrotem!Do nieba ,do nieba.

Chyba mi sie popierdzieliło ,ale co tam

Posted

Aleks89 napisał(a):
Wszystko czego dziś chcesz ,pamiętaj o tym polecieć chcesz tam i z powrotem!Do nieba ,do nieba.

haha to nie ta piosenka :evil_lol: ale niech Ci będzie :diabloti:

Posted

Hej, hej. Nick - możesz wyrażać sie jak chcesz na temat ogona mojego psa, natomiast nie wolno Ci obrazić kogokolwiek.
Nie życzę sobie, takiego zachowania, bo nawet - biorąc pod uwagę Twój zaniżony poziom intelektualny - powinieneś wiedzieć, że jest to nie stosowne.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Idźcie z tymi zasadami dobrego wychowania pod kościół tu jest forum i musi być dym:loveu:

Przynajmniej jest co czytać i aż spać się nie chce :multi:

Posted

Aleks89 napisał(a):
A tam serial.OGON KURNA OGON!Się liczy:evil_lol:

Ogon jest ZAJEBISTY! Żyje własnym życiem, jest za co ciągać psa i denerwować, Vuko bez niego nie byłby taki fajny :diabloti:

Posted

Karilka napisał(a):
Hej, hej. Nick - możesz wyrażać sie jak chcesz na temat ogona mojego psa, natomiast nie wolno Ci obrazić kogokolwiek.
Nie życzę sobie, takiego zachowania, bo nawet - biorąc pod uwagę Twój zaniżony poziom intelektualny - powinieneś wiedzieć, że jest to nie stosowne.

Karilka skoro TĘPAKI SĄ TĘPAKAMI, to nie mogę ich obrazać.. mówie czystą prawdę.. a co do Twojego psa, jest niekopiowany i wygląda jak kundel i tyle.. to też jest MOJE ZDANIE. dziękuje i dowidzenia :)

Posted

Fauka napisał(a):
Ogon jest ZAJEBISTY! Żyje własnym życiem, jest za co ciągać psa i denerwować, Vuko bez niego nie byłby taki fajny :diabloti:

Fajny może nie ,ale byłby ładny:diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Idźcie z tymi zasadami dobrego wychowania pod kościół tu jest forum i musi być dym:loveu:

ograniczenia i limity nie interesują mnie :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Wszystko czego dziś chcesz ,pamięiujtaj o tym polecieć chcesz tam i z powrotem!Do nieba ,do nieba.

Ty ogarnij Aleks, ja lubię tą piosenkę na gitarce:D

Posted

Aleks89 napisał(a):
Fajny może nie ,ale byłby ładny:diabloti:

Co kto lubi, jak na mój gust to za bardzo dupe widać i jeszcze z tanem wygląda jak tarcza do rzutek :evil_lol:

Posted

Jest ładny. Bez ogona byłby ładniejszy ale ... tak jak mówiłam - mało mnie to obchodzi.
Miałam psa bez ogona, miałam psa całego kopiowanego... Phi. Niech będzie i z ogonem.
Wybrałam go świadomie - miał ogon i będzie miał zawsze.
Bo to mój pies. I jest najpiękniejszy,nawet z nocnikiem na głowie.

Posted

nick_ napisał(a):
Karilka skoro TĘPAKI SĄ TĘPAKAMI, to nie mogę ich obrazać.. mówie czystą prawdę..

No, coraz lepiej ci idzie :D
Prawdy są trzy - cała prawda, święta prawda i gówno prawda :D

Posted

dog193 napisał(a):
No, coraz lepiej ci idzie :D
Prawdy są trzy - cała prawda, święta prawda i gówno prawda :D

ach jak to fajnie czerpać odpowiedzi z internetu :)

Posted

Karilka napisał(a):

Nie wymagajmy zbyt dużo, dajmy mu się wykazać ;)