Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ja tez miałam poranne fotki i wieści z domku Dory - ,, Dora jest wspaniała!!!" , nic dodac nic ujac;)
Kanapowy owczarek

Edited by asika5
Posted

filodendron napisał(a):
Przesyłam zaciśnięte kciuki dla sunieczki i jej nowej pani - niech im się szczęści!

Dzień dobry! Kika jest cudowna. Wczoraj byłam ją odwiedzić. przywitała mnie nieufnie. chwilkę ja ładnie prosiłam, powoli podchodziła i z daleka delikatnie mnie całuśnica lizała, sama słodycz niej. Bardzo szybko pojęła, że tutaj właśnie ma zostać i że tu jest jej domek. Na spacerek wychodzi ale jeszcze chętniej wraca do domku. Wzruszyła mnie do łez. Jest taka delikatna,słodziutka, kochana. Pani Stenia tak bardzo się z niej cieszy, jest nią zachwycona i zakochana ale nie narzuca się, czeka licząc na wzajemność. Kika chętnie leży z Panią na wersalce. Ma też do dyspozycji trzy fotele. Śmiesznie wyciąga łapki i zapiera się o oparcie, wystawia brzuszek ale przy mojej próbie pogłaskania po nim pokazałam mi ząbki , ha, ha groźna dziewczynka. Pani Stenia mówiła mi ze z kotkiem mijają się obojętnie, on raczej schodzi jej z drogi. Za to za Panią chodzi krok w krok. Cieszymy się ze jest tutaj. Bardzo, bardzo dziękujemy..Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

Serdecznie dziękujemy za wieści :) Jak dobrze,że Kika trafiła na Panią Stenię a Pani Stenia ma taką przemiłą Sąsiadkę :)

Ulcia napisał(a):
Dzień dobry! Kika jest cudowna. Wczoraj byłam ją odwiedzić. przywitała mnie nieufnie. chwilkę ja ładnie prosiłam, powoli podchodziła i z daleka delikatnie mnie całuśnica lizała, sama słodycz niej. Bardzo szybko pojęła, że tutaj właśnie ma zostać i że tu jest jej domek. Na spacerek wychodzi ale jeszcze chętniej wraca do domku. Wzruszyła mnie do łez. Jest taka delikatna,słodziutka, kochana. Pani Stenia tak bardzo się z niej cieszy, jest nią zachwycona i zakochana ale nie narzuca się, czeka licząc na wzajemność. Kika chętnie leży z Panią na wersalce. Ma też do dyspozycji trzy fotele. Śmiesznie wyciąga łapki i zapiera się o oparcie, wystawia brzuszek ale przy mojej próbie pogłaskania po nim pokazałam mi ząbki , ha, ha groźna dziewczynka. Pani Stenia mówiła mi ze z kotkiem mijają się obojętnie, on raczej schodzi jej z drogi. Za to za Panią chodzi krok w krok. Cieszymy się ze jest tutaj. Bardzo, bardzo dziękujemy..Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

Ulcia pozdrów od nas Panią Stefanię :) Powiedz, że bardzo się cieszymy, że pomogliśmy Kice do niej trafić i że trzymamy kciuki za ich przyjaźń.

Ja osobiście ciągle jej szukam oczyma bo jakoś pusto. Wczoraj jak wychodziłam spod prysznica to po otwarciu kabiny się zdziwiłam, że Kika nie stoi w łazience ;) Kika jest niesamowitym psem i każdego w sobie rozkochuje :)

Posted (edited)

jaanna019 napisał(a):
Chyba w tym Będzinie sami dobrzy i fajni ludzie mieszkają ;)

Masz racje , Kikunia miala szczescie. Fotka wspaniala, powodzenia i szczescia nowej pani , Kikuni i kotkowi...

Edited by coronaaj
edit
  • 1 month later...
Posted

Cicho tu od stycznia, więc chciałabym zaprosić na bazarki z podpisu.
Szukam sposobów na oddłużenie moich zwierzów.
Czy wszystko w porządku z Kiką?
Jakieś fotki może?

Posted

U Kiki wszystko ok. Mam co jakiś czas pozdrowienia i zdjęcia, ale foty na telefon przychodzą i nie mogę ich wstawić, bo chyba nie umiem. W zeszłym tygodniu dzwoniła Pani Stefania, obie są zadowolone, Pani ciągle zakochana po uszy. Kika oczywiście szczeka jak zostaje sama ale Pani rzadko wychodzi i jak do tej pory nie było z tym problemów.