wtatara Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 sunia w nocy OK. rano zaliczony spacerek oczywiście w sweterku. Kotek sie jej trochę boi ale nie atakuje Quote
jaanna019 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ja już też miałam relację. apetyt dopisuje. Kika już chodzi za Panią. Wpatruje się. Pani zakochana :) Wszystko idzie w dobrym kierunku. Quote
asika5 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) ja tez miałam poranne fotki i wieści z domku Dory - ,, Dora jest wspaniała!!!" , nic dodac nic ujac;) Kanapowy owczarek Edited January 22, 2012 by asika5 Quote
jaanna019 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Chyba w tym Będzinie sami dobrzy i fajni ludzie mieszkają ;) Quote
filodendron Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Przesyłam zaciśnięte kciuki dla sunieczki i jej nowej pani - niech im się szczęści! Quote
Ulcia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 filodendron napisał(a):Przesyłam zaciśnięte kciuki dla sunieczki i jej nowej pani - niech im się szczęści! Dzień dobry! Kika jest cudowna. Wczoraj byłam ją odwiedzić. przywitała mnie nieufnie. chwilkę ja ładnie prosiłam, powoli podchodziła i z daleka delikatnie mnie całuśnica lizała, sama słodycz niej. Bardzo szybko pojęła, że tutaj właśnie ma zostać i że tu jest jej domek. Na spacerek wychodzi ale jeszcze chętniej wraca do domku. Wzruszyła mnie do łez. Jest taka delikatna,słodziutka, kochana. Pani Stenia tak bardzo się z niej cieszy, jest nią zachwycona i zakochana ale nie narzuca się, czeka licząc na wzajemność. Kika chętnie leży z Panią na wersalce. Ma też do dyspozycji trzy fotele. Śmiesznie wyciąga łapki i zapiera się o oparcie, wystawia brzuszek ale przy mojej próbie pogłaskania po nim pokazałam mi ząbki , ha, ha groźna dziewczynka. Pani Stenia mówiła mi ze z kotkiem mijają się obojętnie, on raczej schodzi jej z drogi. Za to za Panią chodzi krok w krok. Cieszymy się ze jest tutaj. Bardzo, bardzo dziękujemy..Pozdrawiamy serdecznie. Quote
mshume Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Serdecznie dziękujemy za wieści :) Jak dobrze,że Kika trafiła na Panią Stenię a Pani Stenia ma taką przemiłą Sąsiadkę :)Ulcia napisał(a):Dzień dobry! Kika jest cudowna. Wczoraj byłam ją odwiedzić. przywitała mnie nieufnie. chwilkę ja ładnie prosiłam, powoli podchodziła i z daleka delikatnie mnie całuśnica lizała, sama słodycz niej. Bardzo szybko pojęła, że tutaj właśnie ma zostać i że tu jest jej domek. Na spacerek wychodzi ale jeszcze chętniej wraca do domku. Wzruszyła mnie do łez. Jest taka delikatna,słodziutka, kochana. Pani Stenia tak bardzo się z niej cieszy, jest nią zachwycona i zakochana ale nie narzuca się, czeka licząc na wzajemność. Kika chętnie leży z Panią na wersalce. Ma też do dyspozycji trzy fotele. Śmiesznie wyciąga łapki i zapiera się o oparcie, wystawia brzuszek ale przy mojej próbie pogłaskania po nim pokazałam mi ząbki , ha, ha groźna dziewczynka. Pani Stenia mówiła mi ze z kotkiem mijają się obojętnie, on raczej schodzi jej z drogi. Za to za Panią chodzi krok w krok. Cieszymy się ze jest tutaj. Bardzo, bardzo dziękujemy..Pozdrawiamy serdecznie. Quote
Anula Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ale fajne wiadomości.Kikuniu poszczęściło ci się z takim wspaniałym domkiem. Cioteczki! Biafra prosi o pomoc-siadła jej cala instalacja-zajrzyjcie do niej http://www.dogomania.pl/threads/221624-NIE-MAMY-PR%C4%84DU.-RATUNKU-!!!!-Spali%C5%82a-si%C4%99-instalacja-zbieramy-na-kabelki-(?p=18459526#post18459526 Quote
mshume Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Proszę, oddajcie swój głos na psiaki z Klembowa w ankiecie Krakvetu, one bardzo potrzebują karmy.KAŻDY głos się liczy ! Uploaded with ImageShack.us Quote
jaanna019 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ulcia pozdrów od nas Panią Stefanię :) Powiedz, że bardzo się cieszymy, że pomogliśmy Kice do niej trafić i że trzymamy kciuki za ich przyjaźń. Ja osobiście ciągle jej szukam oczyma bo jakoś pusto. Wczoraj jak wychodziłam spod prysznica to po otwarciu kabiny się zdziwiłam, że Kika nie stoi w łazience ;) Kika jest niesamowitym psem i każdego w sobie rozkochuje :) Quote
coronaaj Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 (edited) jaanna019 napisał(a):Chyba w tym Będzinie sami dobrzy i fajni ludzie mieszkają ;) Masz racje , Kikunia miala szczescie. Fotka wspaniala, powodzenia i szczescia nowej pani , Kikuni i kotkowi... Edited January 23, 2012 by coronaaj edit Quote
inga.mm Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Cicho tu od stycznia, więc chciałabym zaprosić na bazarki z podpisu. Szukam sposobów na oddłużenie moich zwierzów. Czy wszystko w porządku z Kiką? Jakieś fotki może? Quote
jaanna019 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 U Kiki wszystko ok. Mam co jakiś czas pozdrowienia i zdjęcia, ale foty na telefon przychodzą i nie mogę ich wstawić, bo chyba nie umiem. W zeszłym tygodniu dzwoniła Pani Stefania, obie są zadowolone, Pani ciągle zakochana po uszy. Kika oczywiście szczeka jak zostaje sama ale Pani rzadko wychodzi i jak do tej pory nie było z tym problemów. Quote
inga.mm Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 fajne wiadomości jak balsam na duszę spływają Z telefonu musisz zgrac na kompa i dopiero wtedy będziesz mogła je przerobić do forum Quote
jaanna019 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To ja wiem, tylko że zdjęcia są jakoś tak zapisane że mój komp ich nie widzi :shake: Quote
inga.mm Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 zechciej mi wysłać jakieś. Może ud się pokonać martwą materię. Quote
jaanna019 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Poszło. Tylko twarz Pani Stefani to chyba trzeba zamazać, żeby było ok. Quote
inga.mm Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 doszło. Jutro ściągnę dodatkowe oprogramowanie, to może uda się przerzucić na kompa. Quote
jaanna019 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mi się udało takie starsze to chyba kwestia rozszerzenia z jakim plik się zapisuje Quote
Recommended Posts