Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nie ma sprawy, dzięki:lol: Chodzi mi o to, że ona wcale nie musi ważyć za mało, pudliszony powinny być lekkie:lol: Quote
jaanna019 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Lekkie tak ale nie ze sterczącymi kośćmi. Ona wizualnie nadal nie wygląda tak jak powinna. Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jaanna019 napisał(a):Lekkie tak ale nie ze sterczącymi kośćmi. Ona wizualnie nadal nie wygląda tak jak powinna. No tak, jasne. A co mała je, bo przyznam, że gdzieś mi umknęło albo zapomniałam:oops: Quote
jaanna019 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Je Joserę, moje psy teraz też ja jedzą bo nie mogę im dawać mięsa a Kice odmawiać. Całe stado dopasowało się pod potrzeby Kiki żeby jej nie było przykro, że wszyscy jedzą mięsko a ona karmę. No to dzwonię do weta, już powinny być wyniki wczorajszego badania krwi. Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A może by jej jagnięcą albo rybną spróbować dawać? Może będzie lepiej przyswajać? A z mięsem to już mi się przypomniało, że miała nie jeść. Quote
jaanna019 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Po Nowym Roku zamówię inną teraz już cienko z kasą. Quote
filodendron Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jaanna019 napisał(a): Dziś zmierzę jak wrócę do domu, ale tak na oko to 27-30cm. No to chyba powinna trochę przybrać, choć niekoniecznie znacząco - może być model chudy jak mój pundel bury ;) Przy 43 cm - 10 kg Quote
jaanna019 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kika ma 30cm w kłębie. Wyniki badań nie są idealne ale pozwalają na podanie narkozy. Poprawa jest znaczna, bo tylko erytrocyty ma podwyższone ale to może być powiązane z guzami na listwie. Umówiłam na jutro usunięcie kamienia nazębnego, na 19. Quote
Poker Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Który rodzaj Josery ona dostaje? To dobrze,że pani powiadomiona i że czeka na małą. Quote
inga.mm Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 MACIEJOWICE - gmina szuka dobrego schroniska dla swoich bezdomniaków. POMÓŻCIE!!!! Quote
malagos Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Inga, mogłabym dopisać: Krasnosielc - gmina szuka schroniska........Bez tego nie mozemy jako radni podjąc uchwały! Quote
Ewanka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 witaj Kikuniu :) mocno trzymam kciuki za dzisiejszy zabieg !!! Quote
jaanna019 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Poker napisał(a):Który rodzaj Josery ona dostaje? To dobrze,że pani powiadomiona i że czeka na małą. Festival namaczany. prosimy o kciuki dziś o 19 :) Quote
Ewanka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 sugestia .... zalecenie lub ... rozporządzenie , jak kto woli .......... :evil_lol: kciuki zaciskamy dzisiaj o 19-tej Kikunia bardzo nas potrzebuje o $$$$$$$$$ nawet nie wspominam :shake: po dzisiejszym zabiegu będziemy na minusie w kasie mamy TYLKO .......... 30 zł ........................ :roll::roll::roll::roll: Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych aby wszystkie pieski były kochane życzy Wanda ze swoimi pieskami Quote
inga.mm Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='malagos']Inga, mogłabym dopisać: Krasnosielc - gmina szuka schroniska........Bez tego nie mozemy jako radni podjąc uchwały! [quote name='inga.mm']MACIEJOWICE - gmina szuka dobrego schroniska dla swoich bezdomniaków. POMÓŻCIE!!!! No i mamy ustawę, której zapisów gminy na ten moment nie mogą realizować. Jak to u nas bywa: dobrymi chęciami.... Quote
jaanna019 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Już po wizycie. Oświadczam, że wynik wizyty jest pozytywny :multi::multi: Kika ma dom. Pani ma też obietnicę pomocy i wsparcia ze strony Przystani Ocalenie za co serdecznie Dominikowi dziękuję. Teraz proszę się cieszyć, skakać do góry, i myśleć o reszcie ;) Quote
Energy Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No to super:multi::multi::multi: Teraz jeszcze bardzo mocno zaciśnięte kciuki za zabieg:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ewanka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [FONT=Lucida Console][/FONT] [FONT=Lucida Console]szczęściara Kikunia [/FONT] [FONT=Lucida Console]ma dom[/FONT] [FONT=Lucida Console]!!!!!!!!!!!!!![/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 dzwonię do Pani ale pewnie komuś wszystko opowiada bo cały czas zajęte Quote
Poker Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Trzymam kciuki za Kikunię.Musi być dobrze, nie ma innej opcji. Czy pani się dołoży do zabiegu? I tak by musiała zrobić. Quote
jaanna019 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pani się dokłada do transportu, dla starszej osoby to jest i tak wydatek, dostaje psa któremu będzie trzeba usunąć guzy na listwie, myślę że nie powinna się dokładać do kamienia, ale to tylko moje zdanie. Quote
Ewanka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 jaanna019 napisał(a):Pani się dokłada do transportu, dla starszej osoby to jest i tak wydatek, dostaje psa któremu będzie trzeba usunąć guzy na listwie, myślę że nie powinna się dokładać do kamienia, ale to tylko moje zdanie. a jaka suma wchodzi w grę? mnie troszkę niezręcznie się wypowiadać, bo nie bardzo mogę się dołożyć :/ Aniu, już 19-ta za 6 min. a Kika miała o 19-tej mieć zabieg, czy coś się zmieniło? Jak juz wrócicie, to daj koniecznie znać, jak Kikunia zniosła narkozę? Quote
jaanna019 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Spokojnie ja mam do lecznicy 200m ;) Kika już na stole. Teraz czekam na telefon, że jest po zabiegu i pędzę do niej. O jaką/czego kwotę pytasz? Quote
Energy Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pewnie kwotę za zabieg;) Też czekam na wieści... Quote
Recommended Posts