Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że wiadomośc dotarła , a jak nie, to moze raz jeszcze poślij, tak na wszelki wypadek ;)

Kciuki zacisnięte, bo KIkunia czeka na swój wymarzony domek :)

Posted

niestety nie mogę wysłać, teraz też napisałam i wysłałam ale nie ma w wysłanych
podaję swój telefon i proszę o kontakt 694 48 15 20.
Pani danych nie mogę tak podać. Wanda

Posted

wtatara napisał(a):
niestety nie mogę wysłać, teraz też napisałam i wysłałam ale nie ma w wysłanych
podaję swój telefon i proszę o kontakt 694 48 15 20.
Pani danych nie mogę tak podać. Wanda

Dzięki :) ... jak Ania [jaanna019] zajrzy na wątek, to napewno się z Tobą skontaktuje, teraz jak sądzę, jest jeszcze w pracy.

Posted

Kikunia ma w nosie wizyty i inne sprawy :) leży obok mnie na fotelu i pilnuje żebym nie uciekła ;)
Wydaje mi się, że ona ostatnio troszkę się uspokaja i nie szczeka już tyle co na początku. a może to moi sąsiedzi się przyzwyczaili.
Dobrze nam zrobiło to moje zwolnienie ;)
Kupy nadal fajne, Kika zajada z apetytem karmę, ale mimo to waga na dzień wczorajszy 3,30kg. Tak bym chciała więcej :(

Posted

jaanna019 napisał(a):

Kupy nadal fajne, Kika zajada z apetytem karmę, ale mimo to waga na dzień wczorajszy 3,30kg. Tak bym chciała więcej :(

Nie ma się co spieszyć - to już starsza pani i zbyt szybkie przybieranie na wadze też chyba nie byłoby dla niej dobre. Ważne, że je i że kupy fajne, czyli na pewno poprawiła się przyswajalność. A jak wysoka jest Kika - ile może mieć w kłębie?

Posted

jaanna019 napisał(a):
Kikunia ma w nosie wizyty i inne sprawy :) leży obok mnie na fotelu i pilnuje żebym nie uciekła ;)
Wydaje mi się, że ona ostatnio troszkę się uspokaja i nie szczeka już tyle co na początku. a może to moi sąsiedzi się przyzwyczaili.
Dobrze nam zrobiło to moje zwolnienie ;)

Chyba lepiej, że nie tyje gwałtownie, bo mogłoby to spowodowac komplikacje jelitowo-żołądkowe.
I z pewnością jest spokojniejsza, bo ma dom, ciepło, ludzi i to wszystko co zostało jej zabrane.

Posted

piękne życzenia.
Czy wizyta odbyła się?
Dzwoniła do mnie gdzieś około 14 i bardzo się martwiła.Siedziała w domu i czekała. Zadnego telefonu czy będzie, czy odwołana?

Posted

Witaj kochana Kikuniu :loveu:

....czy wizyta się odbyła?..... czy ktoś coś wie???

:tree1:

Wszystkiego najlepszego z okazji

Świąt Bożego Narodzenia

dla KIKUNI

wszystkich jej wielbicielek

i gości

:tree1::tree1::tree1: