inga.mm Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 proszę o pomysły ZAGŁODZONY BERNARDYN WE WSI PARCEWO (na trasie Bielsk Podlaski-Orla) Quote
jaanna019 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Potrzebuję dane do wizyty. Wizyta będzie w piątek, zrobi ją ktoś z Przystani Ocalenie :) Quote
jaanna019 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 wtatara napisał(a):trzymam kciuki za wizytę Z wizyty nic nie będzie jak nie będę wiedziała gdzie u kogo ma się odbyć ;) Quote
Ewanka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Mam nadzieję, że wiadomośc dotarła , a jak nie, to moze raz jeszcze poślij, tak na wszelki wypadek ;) Kciuki zacisnięte, bo KIkunia czeka na swój wymarzony domek :) Quote
wtatara Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 niestety nie mogę wysłać, teraz też napisałam i wysłałam ale nie ma w wysłanych podaję swój telefon i proszę o kontakt 694 48 15 20. Pani danych nie mogę tak podać. Wanda Quote
Ewanka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 wtatara napisał(a):niestety nie mogę wysłać, teraz też napisałam i wysłałam ale nie ma w wysłanych podaję swój telefon i proszę o kontakt 694 48 15 20. Pani danych nie mogę tak podać. Wanda Dzięki :) ... jak Ania [jaanna019] zajrzy na wątek, to napewno się z Tobą skontaktuje, teraz jak sądzę, jest jeszcze w pracy. Quote
wtatara Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Poker napisał(a):I co ? dogadałyście się? tak, Ania dzwoniła gdzieś około14 Quote
Ewanka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Witaj Kikuniu :) oby wizyta się udała i nowy domek okazał się wspaniały ... kciuki zaciśnięte !!! :) Quote
jaanna019 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kikunia ma w nosie wizyty i inne sprawy :) leży obok mnie na fotelu i pilnuje żebym nie uciekła ;) Wydaje mi się, że ona ostatnio troszkę się uspokaja i nie szczeka już tyle co na początku. a może to moi sąsiedzi się przyzwyczaili. Dobrze nam zrobiło to moje zwolnienie ;) Kupy nadal fajne, Kika zajada z apetytem karmę, ale mimo to waga na dzień wczorajszy 3,30kg. Tak bym chciała więcej :( Quote
filodendron Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 jaanna019 napisał(a): Kupy nadal fajne, Kika zajada z apetytem karmę, ale mimo to waga na dzień wczorajszy 3,30kg. Tak bym chciała więcej :( Nie ma się co spieszyć - to już starsza pani i zbyt szybkie przybieranie na wadze też chyba nie byłoby dla niej dobre. Ważne, że je i że kupy fajne, czyli na pewno poprawiła się przyswajalność. A jak wysoka jest Kika - ile może mieć w kłębie? Quote
inga.mm Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 jaanna019 napisał(a):Kikunia ma w nosie wizyty i inne sprawy :) leży obok mnie na fotelu i pilnuje żebym nie uciekła ;) Wydaje mi się, że ona ostatnio troszkę się uspokaja i nie szczeka już tyle co na początku. a może to moi sąsiedzi się przyzwyczaili. Dobrze nam zrobiło to moje zwolnienie ;) Kupy nadal fajne, Kika zajada z apetytem karmę, ale mimo to waga na dzień wczorajszy 3,30kg. Tak bym chciała więcej :( Chyba lepiej, że nie tyje gwałtownie, bo mogłoby to spowodowac komplikacje jelitowo-żołądkowe. I z pewnością jest spokojniejsza, bo ma dom, ciepło, ludzi i to wszystko co zostało jej zabrane. Quote
wtatara Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 piękne życzenia. Czy wizyta odbyła się? Dzwoniła do mnie gdzieś około 14 i bardzo się martwiła.Siedziała w domu i czekała. Zadnego telefonu czy będzie, czy odwołana? Quote
Ewanka Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Witaj kochana Kikuniu :loveu: ....czy wizyta się odbyła?..... czy ktoś coś wie??? :tree1: Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla KIKUNI wszystkich jej wielbicielek i gości :tree1::tree1::tree1: Quote
wtatara Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 dzwoniłam teraz do Pani, ale nie odbiera. Miała iść na cmentarz, więc pewnie się wybrała Quote
jaanna019 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wizyty nie było ponieważ wczoraj Dominik nie dodzwonił się do Pani. Nikt nie odbierał. Będzie próbował po Świętach. Zaraz zadzwonię do pani i wszystko wytłumaczę. Quote
Recommended Posts