jaanna019 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Cały dzień tzn ile godzin i jak, non stop? Aaaaaaaaaaaa nie pisałam, bo za USG i RTG zapłaciłam razem 65,- po targowaniu ;) Doktor kazał sprawiedliwie mi koszty podzielić, więc 35,- to mój wydatek osobisty, czyli do wydatków wspólnych trzeba dopisać 30,- Quote
Energy Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Poker napisał(a):widzę ,że pati.3 szuka pieska dla siebie na kilku wątkach. To chyba domek od Coronaaj, dobrze mi się wydaje? Quote
pati.3 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Energy napisał(a):To chyba domek od Coronaaj, dobrze mi się wydaje? Zgadza się :). Quote
Energy Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 pati.3 napisał(a):Zgadza się :). Tak mi się wydawało, witamy na dogo:lol: Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='pati.3']Obawiam się, że mój tato (bo dla rodziców szukam pudelka) nie zgodzi się na starszego psa. Boi się o mamę, bo po odejściu Igryska (srebrny pudelek miniaturka, który wychowywał się ze mną 18 lat) do tej pory jest jej ciężko. Napiszcie, czy jest to sunia, która mogłaby ze mną jeździć np. cały dzień samochodem, bo wtedy mogłabym ją zabrać do siebie, ale często wychodzę na cały dzień i nie chciałabym żeby stało się to katorgą dla maleństwa. Witamy na wątku naszej Kikuni :) Suczka jest w DT u jaanna019, więc ona najlepiej orientuje się w możliwościach i potrzebach Kiki :) [quote name='jaanna019']Cały dzień tzn ile godzin i jak, non stop? Aaaaaaaaaaaa nie pisałam, bo za USG i RTG zapłaciłam razem 65,- po targowaniu ;) Doktor kazał sprawiedliwie mi koszty podzielić, więc 35,- to mój wydatek osobisty, czyli do wydatków wspólnych trzeba dopisać 30,- Aniu , bardzo dziekujemy za Twoj "wydatek osobisty" :loveu: Dopisuję do wydatków 30zł za USG ....... patrz #4 :) Quote
pati.3 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Energy napisał(a):Tak mi się wydawało, witamy na dogo:lol: Również witam serdecznie :). Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Witaj Kikuniu :) ... pokazuj się ciotkom, bo całkiem o tobie zapomniały w ferworze przedświątecznych szaleństw :p Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Poker napisał(a):Ja nie zapomniałam Bardzo dziękuję, że Jesteś, mimo smutku po stracie cudownego przyjaciela. Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 wtatara napisał(a):mam domek stały dla Kiki w Będzinie Oooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!! Opowiadaj co , jak i ... kto ????? Quote
wtatara Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Starsza Pani , której zmarła pudelka szuka starszej pudelki. Pani ma 70 lat ale jest w pełni sprawna. Co jeszcze chcecie wiedzieć? Pani oglądała fotki suni i się zakochała. Mogę do niej zadzwonić i porozmawiać . Ja mieszkam w Krakowie, więc wizytę przedadopcyjną trzeba by było załatwić Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 wtatara napisał(a):Starsza Pani , której zmarła pudelka szuka starszej pudelki. Pani ma 70 lat ale jest w pełni sprawna. Co jeszcze chcecie wiedzieć? Pani oglądała fotki suni i się zakochała. Mogę do niej zadzwonić i porozmawiać . Ja mieszkam w Krakowie, więc wizytę przedadopcyjną trzeba by było załatwić Wspaniala wiadomość :) ... dobrze, że nasza Kikunia ma wielbicielkę :) ... ostatnio okazało się, że sunia nie słyszy, lub słyszy bardzo słabo, nie wiem, czy Pani zna tę informację, pisała o tym Ania (jaanna019) kilka postów wczesniej. Quote
jaanna019 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 wtatara napisał(a):Starsza Pani , której zmarła pudelka szuka starszej pudelki. Pani ma 70 lat ale jest w pełni sprawna. Co jeszcze chcecie wiedzieć? Pani oglądała fotki suni i się zakochała. Mogę do niej zadzwonić i porozmawiać . Ja mieszkam w Krakowie, więc wizytę przedadopcyjną trzeba by było załatwić Super wieści :) tym bardziej, że Pani nr1 się wycofała z propozycji pod wpływem męża. Została nam tylko pani nr2 gdzie Kika byłaby drugim psem. Widząc jaka jest zaborcza wolałabym jej oszczędzić stresu związanego z walką o ukochanego człowieka. Jeśli u tej pani z Krakowa byłaby jedynaczką to wolałabym dla Kiki taki domek. Myślę, że wtarara będzie właściwą osobą do sprawdzenia domku. A w styczniu ktoś z moich znajomych jedzie do Krakowa ;) Quote
mshume Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dom jest w Bedzinie, ale też sie kogos znajdzie na wizyte, a do Bedzina to już blisko z Krakowa :) Quote
jaanna019 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Tak bym chciała żeby Kika znalazła swój kawałek świata :) taki najcieplejszy, najukochańszy i tylko dla niej :( ona jest takim wspaniałym psem, że zasługuje na wszystko co najlepsze. Quote
wtatara Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 dziewczyny pani mieszka w Będzinie i musimy stamtąd kogoś poszukać. Ja mieszkam w Krakowie i musiałabym jechać specjalnie. Mam takie przeczucie że sunia miałaby u Pani dobrze. Pani i sunia- żadnych psów innych. Pani ma sąsiadkę, która kocha zwierzęta. Quote
jaanna019 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Chyba będę miała kogoś do sprawdzenia ;) Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 jaanna019 napisał(a):Chyba będę miała kogoś do sprawdzenia ;) Myślę, że warto zrobić wizytę PA i porozmawiać z Panią, może Kikunia ma szczęście i trafi do wspaniałego, ciepłego i kochającego domu, a jeśli będzie jedynaczką, to byłaby sytuacja wprost wymarzona :):):) Quote
jaanna019 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Napisała już do osoby, która sprawdzała dla mnie kiedyś dom pod Będzinem i w Siewierzu. Myślę, że teraz też pomoże. Quote
wtatara Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 znajoma z Bytomia też mi szuka kogoś w Będzinie Quote
Ewanka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Trzymamy bardzo mocno kciuki i czekamy na wieści o wizycie PA. ... oby to był TEN domek i TA Pani !!!! :loveu: Quote
Poker Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ale dobre wiadomości .Oby pani była tą właściwą osobą. Quote
ida47 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 zagladam do KIkuni , jak wspaniale czyta sie takie wiesci ,oby domek wypali :lol::cool3:l , bedzie dobrze :p Quote
Recommended Posts