Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm, szkoda, że nie ma teraz Nikadeli na wątku ......

Sunia w schronisku na początku była zdrowa, wg wolontariuszki od trzech dni dostała wirusowego kaszlu keneowego, jak wszystkie psiaki na kwarantannie i jest "zasmarkana", czyli po prostu przeziębiona.

Poza tym jest srebrna, w ciągu tygodnia czy dwoch nie sądzę, by zmieniła barwę aż tak, z czarnej na srebrną.

Może ma jakieś znaki szczególne, ktore zna tylko właściciel??? np. ubytki w uzębieniu.

Czy ktoś może ma tel. do Nikadeli ???

cytuję z innego forum:

<B>

To jest pewnie Dela,ja jestem jej właścicielem,mam na imię Marcin,ona reaguje na moje imię.
</B>
Nie mam kontaktu z osobą ,która widziała Delę na cmentarzu Wawrzyszew (to są faktycznie rejony,w których mieszkał piesek)
Ona zginęła o 11.30 na ul.Wolumen ,obok bazaru
Potem około 12.30 dużo młodzierzy widziało ją przy Lindego,tam gdzie szkoła i basen
O której była na cmentarzu ?
Starsi ludzie to moi rodzice,oni tego psa też dobrze znają,ja teraz mam duży problem z netem (tylko z komórki)

Mój tel.601 800 009 ,ja oddzwonię o każdej porze

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaanna019 napisał(a):
Szkoda, że nic nie wiadomo. Co mam robić?

Jestem w kontakcie z Marcinem. Myślę, że się uda ustalić na odległość czy nasz babunia to jego Dela.

O, to wspaniała wiadomość ... szkoda żebyś jechała na darmo.

Najlepszym rozwiązaniem by było, gdyby Babulinka wróciła do swojego prawdziwego domu :)

Czekamy na wieści z pierwszej ręki !!!

Posted

arielka186 napisał(a):
Witam na wątku.
Jaanna019, super że się zdecydowałaś. Czy maleńka jedzie już do Ciebie na stałe?

Joanna zaoferowała Babulince DT, ale ......... któż zna przyszłość ??? :p

Posted

[quote name='arielka186'] Patrzyłam na odległość Białegostoku od Chełma, bo tam jadę w sobotę, ale niestety jest taka sama jak od W-wy...:sad: I nie mam pomysłu...

Nie rozumiem, czy szukasz transportu?

Joanna jest w drodze po Babulinkę ... do Warszawy :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Tak czułam !!!!!!!!!

Nasza Babulinka jedzie do cudownego domu do Joanny :multi::loveu::multi:

Hehe, czyli jak to byłby jej właściciel to byś się rozczarowała ;)

Posted

Equus napisał(a):
Hehe, czyli jak to byłby jej właściciel to byś się rozczarowała ;)

No pewnie :mad:

przecież to nasza Babulinka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nikadela jest gościem w porządku.
Zadzwonił do mnie dziś w nocy przed drugą, podekscytowany, że może jego Dela jednak sie znalazła.
Pod schronem był przed 8-mą.
Wracał bardzo zawiedziony i smutny.
Na prawdę kocha tę sunię.
I nie on ją zgubił, tylko jego tata się za późno zorientował, że sunia zniknęła.

Posted

Inga, ja przecież żartowałam :):):)

... jasne, że dla suni najlepszy byłby jej prawdziwy dom z ukochanym "pańciostwem".

Czeka ją jeszcze wiele stresów choćby podróż, przystosowanie do nowej sytuacji , ale mam nadzieję, że da radę i będzie jeszcze szczęśliwa :)

Posted

Też mu (Nikadeli) bardzo współczuję, wypbrażam sobie jakie to musi być porażające .....

taka bezsilność i co jakiś czas rozbudzana nadzieja, że maleństwo może jest tuż tuż :(

Posted

Joanna już jest w Warszawie, przypuszczam, że jest w trakcie załatwiania formalności ...

czekam na informacje od niej, jak tylko będę coś wiedziała, dam znać.