yucca Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs: Czekamy na wieści Quote
zaginiona sara Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Ok. 15.30 oczekiwałam na przyjazd tych ludzi. Do tej pory zero wiadomości, czyżby Misio miał aż takiego pecha do ludzi? Jutro ma dzwonić ten starszy pan.... :shake: :shake: :shake: Quote
panbazyl Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 upsss... Ja wiele lat temu właśnie w sylwestra wzięłam bidaka ze schronu - starszego już mocno psa, pożył u nas ok 2 lata jeszcze. Moze i do Misia sie los uśmiechnie. czego bardzo mu życzę! Quote
zaginiona sara Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 To weź go. Normalnie mnie coś trafia a Tobie bym go ze szczera chęcią sprezentowała ale wiem, że masz już nadmiar swoich :) Ehhhh nie dzwonię do nich żeby się złudzeń nie pozbawiać, a nuż im coś wypadło... Quote
panbazyl Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ja bym chciała mieć i 10 psów, ale mój tz to koszmar i nie pozwala na kolejnego.... Quote
yucca Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 no tak jak u mnie :( Jeden pies dla TZ-a to już nadmiar łaski wobec mnie :( chociaż kocha tę naszą małpę obłędnie ;) Quote
zaginiona sara Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Oni tak mają. Najgorsze jest to, że rozpieszczają te psy. Bo one tak patrzą, na pewno są głodne... Ale mnie trafia na ludzi, którzy tak mi nadziei narobią, kolejny raz.... Dogomaniacy bierzcie Miśka skoro obcy są niesłowni niech zostanie w dogomaniackiej rodzinie :) Quote
panbazyl Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 a mnie czeka po 7 stycznia rozmowa z właścicielką mojej suki z hodowli.... oj. I niby rozgarnięta osoba a tu takie zonki. Quote
zaginiona sara Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Niestety zdarza się, ze ludziom się nudzi pies. Kurcze pan też nie dzwoni... Pozostawiam bez komentarza. Fatum jakieś. Quote
panbazyl Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 wesołego sylwka w takim razie - może pan zdzwoni jednak? Quote
zaginiona sara Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Niestety miałam rację. Brak słów no i po prostu się czuję bezsilna. Quote
panbazyl Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 kuwa, kuwa kuwa! ech. Nie załamuj się. Wiem - łatwo pisać, ciężko na miejscu czekać. Jak Ci to cos pomoze to spokojnie mozesz umieścić na wątku bazylowym info o maluchu - moze ktoś wyhaczy? Quote
zaginiona sara Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 No to zaraz wrzucam na Bazylowy bo mnie trafia. Normalnie nie mogę. Quote
*Magda* Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 panbazyl napisał(a): Jak Ci to cos pomoze to spokojnie mozesz umieścić na wątku bazylowym info o maluchu - moze ktoś wyhaczy? Ja umieszczę linka w swojej galerii ;) Quote
*Magda* Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Mogę umieścić go też na innym forum, ale potrzebowałabym jakieś dane kontaktowe, bo nie można zamieszczać linka do konkurencyjnego forum :) Quote
zaginiona sara Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Bardzo dziękuję bo już nie ogarniam. Tyle osób zainteresowanych, tylu chętnych i nikt na poważnie. Cholerne fatum. Numer kontaktowy 517 293 837 Misio początkowo jest nieśmiały, jak kogoś pozna to jest strasznym przytulakiem, potrzebuje człowieka, jego uwagi. Quote
*Magda* Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ogłosiłam go na innym forum ;) z prośbą również o rozsyłanie dalej :) Miejmy nadzieję, że w końcu znajdzie się JEGO pan :) Quote
panbazyl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 zaglądam do Misia. Trzymamy kciuki za pomyslność akcji :) Quote
zaginiona sara Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Dziękuje za pomoc bo już normalnie coś się robi jak kolejna osoba się umawiała i nic. Quote
panbazyl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 niech ktoś zadzwoni taki rzeczowy z konkretną propozycją. Oby! Quote
zaginiona sara Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Już proponuję po ludziach ale psów jest w naszym kraju do groma. No niech ktoś się trafi w końcu... Quote
Jota67 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Życzę szczęścia dla maluszka. Kochany jest....:) Quote
Recommended Posts