Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani żałowała, że dzisiaj nie przyjadę, ale parę płatków śniegu mnie wystraszyło i postanowiłam nie zahaczać zbyt wielu punktów, ale budka z mięsem na bazarze zaliczona :).
Następnym razem siatka na kółkach się przyda :D

Posted

albo sanki, bo znów pada.....
ja na zakupy mieskowe dopiero w lutym moge się wybrać (jak i na inne...).
ale w tym tyg musze podrzucić te nasiona z bazarku i pewnie kolejne na bazarek (tykwy/dynie). co mis ie uda to wysuszę, poopisuję - przynajmniej opisowo-rysunkowo. bedzie tego troszkę :)

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Mi wczoraj zmarzło sporo pięknych dyniek, bo wyszły na balkon... Prawie same :angryy:
Z takich to już pewnie po nasionach co? Szkoda się pewnie bawić.

a nie, ja często wyrzucam na tzw kompost, albo w pole pod jakieś drzewo - na wiosne same wyrastają i dają śliczne owoce :) testowałam to na tych małych żoltawych oraz z olbrzymim i pozytywnym skutkiem na tureckich turbanach.

Posted

To super, pociapię się w nich jutro skoro warto.

Byłam na sankach z bratanica, niestety to ona jeździła ;).
Jak odwiedzę Misia i zrobię mu parę zdjęć to już koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku.

Głupio wyszło bo tata pojechał Miśkowi dać jeść, wiedział, że ja byłam wcześniej i teraz trzeba pewnie dostarczyć mu zapas jedzenia, myślałam, że mu powiedzieli jak wrócił z pracy że Misia zabrali państwo :)
Mijaliśmy się i dopiero się dzisiaj dowiedział, przyjechał i pyta czy ktoś go zabrał bo był i go nie ma.
Pewnie się zmartwił trochę.
A Misiek tyłek grzeje w domu.

Posted

(...)
Głupio wyszło bo tata pojechał Miśkowi dać jeść, wiedział, że ja byłam wcześniej i teraz trzeba pewnie dostarczyć mu zapas jedzenia, myślałam, że mu powiedzieli jak wrócił z pracy że Misia zabrali państwo :)
Mijaliśmy się i dopiero się dzisiaj dowiedział, przyjechał i pyta czy ktoś go zabrał bo był i go nie ma.
Pewnie się zmartwił trochę.
A Misiek tyłek grzeje w domu.

Masz super tatę! :multi:

Posted

Odwiedziłam dzisiaj na szybko Misia, strasznie się ucieszył.
Przytulał się, jeszcze gorszy lizus się chyba robi :D, już po kąpieli itd.
Podrzuciłam dawkę do odrobaczenia go ponownego pogłaskałam chwilę.

Jak reagował na nowych właścicieli? I oni na niego? Czy nadal może mieszkać w domu?

Posted

panbazyl napisał(a):
no chyba on jest na DS, tak rozumiem

No moim zdaniem, to nie takie pewne. To cytat, który napisała Zaginiona Sara zaraz po adopcji

Misio pojechał, państwo powiedzieli że na próbę, bo zobaczą jak się będą dogadywać.

Więc jak dla mnie to nie jest DS.

Posted

Oni już zaraz mówili, że jest w dobrych rękach jak pan był chętny jakby się rozmyślili, ale dałam im jeszcze czas.
Już oficjalniej DS :).
Psiak szczęśliwy, wykąpany, zaszczepiony już jak tylko go brali.
Straszliwie się przytulał i cieszył, widać, że już rozpieszczony, bo wie jak się domagać na ręce, tak na 2 łapkach się przytula wkleja.

Posted

Oni twierdzili że go już nie oddadzą, to ja daję im trochę czasu, bo nie każdy pies będzie się dobrze czuć w mieście.
Mogę jeszcze ich zapytać, ale moim zdaniem już zostaje młodziak na stałe.

Zaginiona Sara, czy już minął tydzień od adopcji? Jeśli tak, to może nowy dom może już podjąć ostateczną decyzję? Czy maluch nadal może być w domu?

Posted

Oni stwierdzili od razu jak do nich trafił, na następny dzień bo był kolejny chętny, że Misio zostanie u nich ale jak się martwicie to zapytam.

Zapytaj proszę, jeśli nie jest to duży dla Ciebie problem. :)