kelko Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 9 lat to jeszcze nie taki staruszek... Raczej pan w średnim wieku ;) Jeśli znajdzie dom, na pewno odmłodnieje. Popytam, gdzie się da. Tylko żebyśmy zdążyły... Quote
Bea1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Psiaczek jutro albo najpóźniej w poniedziałek razem z Malinką od Cioci Malgos w GW:loveu: Quote
malagos Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Wierzę, ze taki duecik dwóch cudownych psiaków znajdzie dom! Dzieki, Bea, za obydwa! Quote
pajunia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 dalam go na niemieckie strony. Moze kogos wzruszy jego los? Quote
kelko Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Podobno łódzka Toya robi programy o zwierzakach schroniskowych. Można pogadać z reporterami, zapytać. Ja nie mam kablówki, gdyby ktoś miał nr telefonu i zadzwonił? Ja spróbuję w poniedziałek z Dziennikiem Łódzkim, tam była kiedyś fajna dziennikarka od zwierzątek. Może nadal jest. Quote
kelko Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 I co z tym pieskiem, nadal jest w schronisku? Mam szukać tej dziennikarki? Quote
modliszka84 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 kelko napisał(a):I co z tym pieskiem, nadal jest w schronisku? Mam szukać tej dziennikarki? nadal w schronisku.... :-( Szach - dealny piesek w sam raz dla jakiegoś szachisty :cool3: Quote
kelko Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 OK, to dzisiaj postaram się poszukać w DŁ. A może ktoś poszuka kontaktu do Toyi? Do reporterów. Podobno te programy o psach idą regularnie. Quote
Kasia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Szachu, piesku....co z tobą będzie??? Domku gdzie jesteś??? Quote
Kasia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zaciskamy z wszystkich sił :kciuki: :kciuki: :kciuki: oby tylko się udało!!! Quote
kelko Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Potrzebne są zdjęcia pieska, bo nie można ich skopiować ze strony. Czy ktoś ma kontakt z Modliszką? Modliszko, hop, hop! Adres do przesłania zdjęć masz w PW. Quote
kelko Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Piesek jest w ogłoszeniach w DŁ, z fotką. Może szczęście mu dopisze... Oby... Quote
modliszka84 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 przepraszam ze sie nie odezwałam... ale miałam ciezki dzień... mało czasu :placz: staruszek nadal jest słaby po tym pogryzieniu... w dodatku wchodzi mu bielmo na oczy.... ale mam tez nowine, nie przeszkadzają mu koty... Quote
mulinka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jeśli nie przeszkadzają mu koty to napiszę maila do pani, która szuka psa nie będącego zagrożeniem dla jej małego kotka. Może wzruszy ją jego historia. Quote
Bea1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 malutki w GW, niestety długo nie było ogłoszenia ... zmieniła się Pani w GW i oczekuje kilku konkretnych zdań, a nie wyciskaczy łez:placz:..tylko ta Pani nie wie chyba..jak takie wyciskacze działają na dobrego wrażliwego człowieka:mad: Quote
kelko Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dzwoniłam do Toyi, jutro mam mieć odpowiedź. Żeby tak ktoś mógł tego biedaka wziąć tymczasowo, odchuchać... Quote
pajunia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No trzymaj Korciu, trzymaj, jeszcze troche, potrzymaj.;) Quote
mulinka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dziewczyny, na pewno już tak zrobiłyście ale jeśli nie, to powysyłajcie proszę link do tego wątku i streszczenie dramatycznej sytuacji pieska wszystkim znajomym. Quote
pajunia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mulinka. Nie potrzeba. Tylko trzymania kciukow potrzeba. Quote
mulinka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pajunia... ;) ja po prostu zamiast pisać podnoszę próbuję coś jeszcze (niby oczywistego) podpowiedzieć. Quote
pajunia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Mulinka, sorry, zle napisalam. Chodzilo o to, ze domek jest, tylko trzeba trzymania kciukow, aby cala podroz sie udala. 20 stycznia jedzie do swojego domku.:lol: Quote
mulinka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 to wspaniale :) tylko jak go ochronić do 20 stycznia? to jeszcze 9 dni ... Quote
Recommended Posts