Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

9 lat to jeszcze nie taki staruszek... Raczej pan w średnim wieku ;)
Jeśli znajdzie dom, na pewno odmłodnieje.
Popytam, gdzie się da.
Tylko żebyśmy zdążyły...

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno łódzka Toya robi programy o zwierzakach schroniskowych. Można pogadać z reporterami, zapytać. Ja nie mam kablówki, gdyby ktoś miał nr telefonu i zadzwonił?
Ja spróbuję w poniedziałek z Dziennikiem Łódzkim, tam była kiedyś fajna dziennikarka od zwierzątek. Może nadal jest.

Posted

Potrzebne są zdjęcia pieska, bo nie można ich skopiować ze strony. Czy ktoś ma kontakt z Modliszką? Modliszko, hop, hop! Adres do przesłania zdjęć masz w PW.

Posted

przepraszam ze sie nie odezwałam... ale miałam ciezki dzień... mało czasu :placz:

staruszek nadal jest słaby po tym pogryzieniu... w dodatku wchodzi mu bielmo na oczy....

ale mam tez nowine, nie przeszkadzają mu koty...

Posted

malutki w GW, niestety długo nie było ogłoszenia ... zmieniła się Pani w GW i oczekuje kilku konkretnych zdań, a nie wyciskaczy łez:placz:..tylko ta Pani nie wie chyba..jak takie wyciskacze działają na dobrego wrażliwego człowieka:mad:

Posted

Dziewczyny, na pewno już tak zrobiłyście ale jeśli nie, to powysyłajcie proszę link do tego wątku i streszczenie dramatycznej sytuacji pieska wszystkim znajomym.