Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, ulvhedinn,

dzięki za wieści o Dziadziu - jakbyś miała chwilę cyknąć mu z jedną foteczkę, to prosimy :)

W tym tygodniu (mam nadzieję, że w pierwszej połowie) powinnam skompletować wpłaty z bazarku dla Dziadzia i wtedy natychmiast robię przelew do Ciebie.

Jak Dziadziowa emerytura dotrze, potwierdź, proszę, odbiór w wątku Dziadzia i na jego bazarku.

Robimy jeszcze drugi bazarek, po połowie dla Dziadzia i dla Ondry :loveu:

Pozdrowienia dla całej kompanii.

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Musze napisać do Klaudus__ która dostała duzo pieluch od Fundacji EMIR a pies niestety za TM i nie skorzystał, niechby przesłała do Was - tylko odnajdę wątek.[/QUOTE]

[quote name='rasowa2410']Jakieś wieści?[/QUOTE]

można zobaczyć na bieżąco tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217308-Postrzelony-staruszek-Kuba-pokochany-przez-nas-uciek%C5%82-za-TM-*-...-%28?p=18171555#post18171555[/url]

Posted

[quote name='ulvhedinn']Przepraszam za ciszę, nie wyrabiam na zakrętach... :oops:

Dziadulek czuje się dobrze, świetnie radzi sobie ze swoimi brakami.
Po mieszkaniu porusza się bardzo sprawnie, oczywiscie ma już idealnie obcykane, gdzie są najwygodniejsze miejscówki do spania i zajmuje bezczelnie posłanie Kry.

Sisia czasem dwa razy dziennie :razz: Spacery kocha, ale niekoniecznie dla sikania.... Poza tym jest wzruszająco przylepny- jak tylko wyczi, że wróciłam do domu, albo np wstałam rano z wyrka, to drepcze za mną i prosi o mizianko :lol: Uwielbia smyranie i tłamszenie za uszami, mruczy wtedy zabawnie. Wywala brzuchol.

No i jak tu nie kochac Dziadzia?

Dzidzia trzeba kochać inaczej się nie da. Podaj mi prosże na priva adres. Na wymienionym wczesniej wątku zgłosiła sie Olena i ma pieluchy do wysłania.

Posted

Słyszałam, że Dziadek dostanie upomina pod choinę ;)
A jak ktoś chciałby dogodzić Dzidziowi to on bardzo lubi smakołyki Brit Care "Let's Bite", prawie mi zjadł ostatnio z malcami rękę :evil_lol: jak go raczyłam nimi ;)

Posted

[quote name='Korenia']Słyszałam, że Dziadek dostanie upomina pod choinę ;)
A jak ktoś chciałby dogodzić Dzidziowi to on bardzo lubi smakołyki Brit Care "Let's Bite", prawie mi zjadł ostatnio z malcami rękę :evil_lol: jak go raczyłam nimi ;)

aaa zapisze zobaczę czy mój dostawca ma.

Adres ulv potrzebny do wysłania pieluch

Posted

[quote name='Isadora7']
aaa zapisze zobaczę czy mój dostawca ma.

Adres ulv potrzebny do wysłania pieluch

To jest takie miękkie mięsko, to mu łatwo było, bo on ma chyba z 3 zęby ;) Isadora już ślę PW z adresem :)

Posted

Korenia napisał(a):
To jest takie miękkie mięsko, to mu łatwo było, bo on ma chyba z 3 zęby ;) Isadora już ślę PW z adresem :)

Słyszałam zę ma 2 zęby :) :)

adresik przekazany

Posted

[quote name='Klaudus__']Dzisiaj wyślę te pieluchy dla biedulka - bardzo proszę o adres i przepraszam,że tak długo to trwało,ale mam teraz straszny zajob...
Ale jak dzisiaj adresik będzie to paczuszka poleci.

Nic nie szkodzi zaraz podaję na priva adresik

Posted

Potwierdzam że dotarło 306 zł z bazarku :)

A dziadzio jak to dziadzio- duzo śpi, sa dni kiedy się czuje lepiej, jest bardziej kontaktowy, sa dni, kiedy jest prawie nieobecny. Porusza się sprawnie, nic go nie boli, po prostu ma taki swój staruszkowy świat (jednak zawsze reaguje na zapach smakołyka :razz: )

Posted

Korenia napisał(a):
A może są jakieś specyfiki na to? Bazarek się udał, to można by może coś kupić dziadziowi na to?

Sprawa jest taka, że to musi być coś, co nos natłuści/nawilży/zmiękczy stawrdniały naskórek jednocześnie nie będąc toksyczne w razie wylizania. W związku z tym stosuję olej nagietkowy na bazie oliwy mieszany z olejem karotenowym :)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Sprawa jest taka, że to musi być coś, co nos natłuści/nawilży/zmiękczy stawrdniały naskórek jednocześnie nie będąc toksyczne w razie wylizania. W związku z tym stosuję olej nagietkowy na bazie oliwy mieszany z olejem karotenowym :)

Pycha :) - a jak zliże, to mikstura równie dobrze na żylaki działa :)
można zamiast oliwy dać olej winogronowy - to jedyny taki, który skóra wchłania w 100%

Posted

Ale oliwa zostawia taki fajny film na nosku i przy okazji chroni przed słońcem, wiatrem i zimnem. :) Do środka (znaczy dodziobnie)dziadzio jak wszystkie moje psi tez dostaje oleje, ostatnio mają mieszankę rybnego i rydzowego.....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ale oliwa zostawia taki fajny film na nosku i przy okazji chroni przed słońcem, wiatrem i zimnem. :) Do środka (znaczy dodziobnie)dziadzio jak wszystkie moje psi tez dostaje oleje, ostatnio mają mieszankę rybnego i rydzowego.....

dodziobnie moja rodzina w całości dostaje olej lniany budwigowy :) i tran czyli....cukierki rybne :D (tak mówił mój syn, gdy był jeszcze malutki na tran)

• 3 weeks later...