ulvhedinn Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ząbki to ja osobiście podczyściłam..... Wykorzystałam chwile, kiedy był akurat w "zgodnym" nastroju i wkroczyłam z kleszczami (taki gruby kamień u łagodnych psiaków można po prostu pokruszyć kombinerkami, albo kleszczami, wogóle nie dotykając zębów). Oczywiście nie jest to idealne czyszczenie, ale zawsze mniej kamienia i ogólnego syfu. Przy okazji- jeden ząb sie tak ruszał, że dziadzio nawet nie zauważył, że mu wyjęłam coś z paszczy..... Ogólnie Nestorek odżył po operacji, nie tyle drepta, co lata po domu, domaga się jedzenia i wogóle dostał korby. Quote
terierfanka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ulvhedinn napisał(a): Ogólnie Nestorek odżył po operacji, nie tyle drepta, co lata po domu, domaga się jedzenia i wogóle dostał korby. nie strasz :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 To ja troche pospamuję ;) Jesli ktoś z Was jeszcze nie głosowłą na Krakvecie, to bardzo prosze o oddanie głosu na Szydłowiaki!!!! Pojawiła się dzika komkurencja, czyli wywalona swego czasu z miau MirkaT. Quote
keakea Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Zagłosowałam. Bezdomniaki kontra MT tuż po moim głosie - 844:827. Quote
ulvhedinn Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Dlatego każdy głosik się liczy :) Dziękuję!!!! Quote
terierfanka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ja już wcześniej 2 głosy oddałam ;) ale cos jeszcze wykombinuję :) Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Wplacilam przed chwila pare gorszy dla dziadunia ;) Quote
Korenia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 piove napisał(a):Dostałam wiadomość na priv o mojej deklaracji i powiem szczerze,ze dopytywałam organizatorkę wydarzenia na FB o pieska , o to, czy wpłynęła kasa,ale zadnej odpowiedzi nie usłyszałam i tym samym problem Nestorka się oddalił ,a później w gąszczu rożnych wydarzeń zwyczajnie wypadło z pamięci. Szkoda,ze tak po macoszemu zostałam potraktowana:( Oczywiście wracam do Nestorka, złamał mi serce już pierwszego razu i będę mu wysyłać po te 20 zł , musze tylko rozejrzec sie za numerem konta Witamy Piove z powrotem :)! Daj tutaj znać jak puszczasz jakąś zapomogę, bo ja teraz ogarniam finanse dziadzia :) :: FiGa :: napisał(a):Wplacilam przed chwila pare gorszy dla dziadunia ;) Dziękujemy :) Quote
terierfanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='piove']czy ten numer konta jest aktulany, własnie znalazłam wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/260367324014987/ raczej nie, to jest konto Patrycji a od kiedy dziadzio jest u ulv, wpłacamy bezpośrednio do niej. Wysyłam pw Quote
Sarunia-Niunia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jestem, po niemal 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i brakiem dostępu do neta... Ściskam Nestorka i cieszę się, że u Niego wszystko na dobrej drodze:):):) Quote
keakea Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Fajno, że i takie dziadulki jeżdżą na wakacje :D Quote
terierfanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Korenia napisał(a):Pakuje się na wakacje ;) taa, do mnie przyjeżdża ;) keakea napisał(a):Fajno, że i takie dziadulki jeżdżą na wakacje :D ano jeżdżą, ale już tylko jakieś 4km od domu :D Quote
Korenia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 terierfanka napisał(a):taa, do mnie przyjeżdża ;) Wiem, że do Ciebie :D Ale podobno uwielbia, bo u Ciebie jest trawka na każde jęknięcie czy sapnięcie ;) Quote
terierfanka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Korenia napisał(a):... u Ciebie jest trawka na każde jęknięcie czy sapnięcie ;) no ładne legendy KTOŚ po mieście rozpowiada ;) może z 2 razy się zdarzyło, że wyniosłam dziadeczka przed 5 rano bo coś tam pisnął i już wielkie halo :) swoją drogą widać, że lubi chłopak w trawce dreptać i węszyć, to co mu będę żałować? Quote
Korenia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Jasne :) Dlatego Dziadzio już zaciera łapki z radości ;) No Nestorek kocha węszyć! Pamiętam jak z nim poszłam pierwszy raz na spacer, to myślałam, że przyssał się do trawy :evil_lol: Quote
keakea Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dziadek, jak tam po operacji? Jesteś już na tych wakacjach? :) Quote
terierfanka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 tak, dziadzio już na wczasach :) zdrówko dopisuje, apetycik też :evil_lol: fotki może jutro jakieś cyknę, to pokażę Quote
terierfanka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 (edited) piove napisał(a):mam pytanie , doszła kasa na staruszka ?? napisałam pw do sunia2000, żeby potwierdziła wpłatę na wątku, więc musimy poczekać, aż się pojawi edit: mam odpowiedź sunia2000 napisał(a):Niestety nic na razie nie doszlo:( Ale mój bank jest opóźniony, w pon powinny być:) Edited August 11, 2012 by terierfanka Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nestorku, buziolki i przytulaski dla Ciebie:) Quote
Recommended Posts