sunia2000 Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='piove']mam pytanie , doszła kasa na staruszka ??[/QUOTE] Czy pieniądze były wysłane w euro?bo mam jedną nieznaną wpłatą (nie pokazuje mi od kogo obca waluta:() i nie wiem czy to od jednej cioteczki która wpłaca stałą deklaracje na moją hotelową sukę czy moze ty na dziadzia?:) Quote
NikaEla Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ulv przypomnij proszę czym smarowałaś spękany nosek dziadzia? Pani z mojego osiedla adoptowała Stefcia (nazywa się teraz Gapcio) i ma taki sam lub podobny problem (wysuszony, spękany, czasem krwawiący nosek staruszka). Obiecałam jej, ze dopytam. Quote
terierfanka Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Nikaragua']Ulv przypomnij proszę czym smarowałaś spękany nosek dziadzia? Pani z mojego osiedla adoptowała Stefcia (nazywa się teraz Gapcio) i ma taki sam lub podobny problem (wysuszony, spękany, czasem krwawiący nosek staruszka). Obiecałam jej, ze dopytam.[/QUOTE] poszperałam na wątku: [quote name='ulvhedinn']Sprawa jest taka, że to musi być coś, co nos natłuści/nawilży/zmiękczy stawrdniały naskórek jednocześnie nie będąc toksyczne w razie wylizania. W związku z tym stosuję olej nagietkowy na bazie oliwy mieszany z olejem karotenowym :)[/QUOTE] [quote name='Basia1244']Pycha :) - a jak zliże, to mikstura równie dobrze na żylaki działa :) można zamiast oliwy dać olej winogronowy - to jedyny taki, który skóra wchłania w 100%[/QUOTE] [quote name='ulvhedinn']Ale oliwa zostawia taki fajny film na nosku i przy okazji chroni przed słońcem, wiatrem i zimnem. :) Do środka (znaczy dodziobnie)dziadzio jak wszystkie moje psi tez dostaje oleje, ostatnio mają mieszankę rybnego i rydzowego.....[/QUOTE] czyli wynika, że po prostu jadalnym olejem można smarować Quote
ulvhedinn Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Szczególnie fajne są : oliwa z oliwek, olej karotenowy, olej z pestek winogron. A olej nagietkowy robimy zalewając płatki nagietka (mogą być suche z zielarskiego) np oliwą na min 2-3 tygodnie. Fantastyczne np na wszelkie ranki, otarcia, oparzenia itp ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Może znajdzie się na wątku Nestorka ktoś, kto pokocha Tibonka i da Mu domek??? Niezwykła metamorfoza Tibona - to po prostu niemożliwe! [FONT=comic sans ms]Piękny TIBONEK, z chorym uszkiem szuka domku i swojego człowieka[/FONT] [FONT=comic sans ms] [SIZE=7]ZAPRASZAMY NA WĄTEK MALUSZKA[/FONT] Quote
Korenia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ujęłam w rozliczeniu 100 zł za utrzymanie za sierpień i ostatnie deklaracje i dziadzio jest 24 zł na minusie. Quote
terierfanka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Korenia napisał(a):Ujęłam w rozliczeniu 100 zł za utrzymanie za sierpień i ostatnie deklaracje i dziadzio jest 24 zł na minusie. spokojnie, porozliczam bazarki i będzie na plusie :) Quote
terierfanka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 za sierpień szło na konto sunia2000 a za wrzesień juz na konto ulv, tak? Quote
Korenia Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ulvhedinn napisał(a):Przyszły deklaracje wrześniowe :) Od kogo? ? Quote
Korenia Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Korenia']Od kogo? ?[/QUOTE] To nie może być tak, że ja pytam i po 2 tygodniach nie ma dalej odpowiedzi... nie jest to fajne, wystarczy napisać 'od wszystkich' i zajmuje to nie więcej niż 5 sekund! Jako, że nie napisałaś, że od kogoś brakuje rozliczyłam wszystkie. Quote
terierfanka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 no to dopisz jeszcze: 7zł przypadające na dziadka z bazarku ciuszkowego 21zł z bazarku monetowego 32,20zł z bazarku winylowego 74zł z bazarku książkowego Quote
Korenia Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='terierfanka']no to dopisz jeszcze: 7zł przypadające na dziadka z bazarku ciuszkowego 21zł z bazarku monetowego 32,20zł z bazarku winylowego 74zł z bazarku książkowego Wszystko dopisane :) Dziadek na październik na plusie 50 zł :) Quote
ulvhedinn Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Korenia']To nie może być tak, że ja pytam i po 2 tygodniach nie ma dalej odpowiedzi... nie jest to fajne, wystarczy napisać 'od wszystkich' i zajmuje to nie więcej niż 5 sekund! Jako, że nie napisałaś, że od kogoś brakuje rozliczyłam wszystkie.[/QUOTE] Nawet nie zauważyłam, że wątek podskoczył- ostatnio wpadam tylko na chwilę na dogo..... Od wszystkich przyszły ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 A ode mnie tylko buziaczki i przytulaczki dla Dziadunia:loveu: Quote
terierfanka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 deklaracje wpłacają 3 osoby i ulv napisała, że od wszystkich przyszły a Korenia zanotowała to w poście rozliczeniowym Quote
keakea Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Cześć Dziadek? Jak tam jesień we Wrocławiu Ci upływa? Wpłaciłam deklarację na październik. Quote
:: FiGa :: Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='piove']Korenio, bywasz czasami miła ?? Jestes szorstka w wypowiedziach , nie jest miło pomagac ,kiedy panuje taka atmosfera .[/QUOTE] A gdzie Korenia byla tutaj szorstka? Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A ja zostawiam dla Dziadunia moc przytulasków i życzę nadal tak dobrej formy:):):)!!! Quote
Korenia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='piove']Korenio, bywasz czasami miła ?? Jestes szorstka w wypowiedziach , nie jest miło pomagac ,kiedy panuje taka atmosfera .[/QUOTE] :crazyeye: A gdzie ja byłam niemiła? [quote name=':: FiGa ::']A gdzie Korenia byla tutaj szorstka?[/QUOTE] No właśnie... Quote
Recommended Posts