Klaudus__ Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Isadora7']A ja chce wiedzieć czy Klaudus z godnie zumowa przesłała pieluchy, Tak - wysłała. Może w czasie się to rozciągnęło, ale "Klaudus" stara się słowa dotrzymywać - w razie wątpliwości mogę wkleić potwierdzenie nadania paczki. Quote
Isadora7 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Klaudus__']Tak - wysłała. Może w czasie się to rozciągnęło, ale "Klaudus" stara się słowa dotrzymywać - w razie wątpliwości mogę wkleić potwierdzenie nadania paczki. Nie fochaj się, mnie też pytano i bardzo serdecznie dziękuje za przesłanie u ulv na te "gadżety" to studnia bez dna. KAżda ilość jej się przyda. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mega Kiermasz dla dwóch chorych jamniczek do 31.01.2012r. do 19.00 Gabuni i Deli/Dusieńki Quote
Klaudus__ Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Nie focham. I jak tylko będę miała jakiekolwiek pieluchy to z przyjemnością prześlę - nie musi pies być stary by mieć problemy z moczem... Moja amstaffka ma 6 lat i siura pod siebie jak nie wiem... - efekt uboczny sterylki... Poza tym mam u siebie ok. 10 dziadków zalatwiających się pod siebie - wiem ile to kosztuje... Quote
ulvhedinn Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Dziekuję :) Ja chwilami nie ogarniam, co od kogo, tym bardziej, że dość rozpaczliwy apel o pieluszki porozsyłałam "po ludziach" ;) Dziadzio to siusia, Kra leje jak hydrant. W kwestii pieluszek- dziś mi sie udało dostać przecenione trzy paczki pieluszek z tesco, akurat na dziadzia, kosztowłay tylko 28 zł :) Poza tym Nestorek jest psem absolutnie do kochania. To, jak się radośnie wita z wywęszonym człowiekiem, jaki jest przytulny, wesoły, kochany.... Quote
ulvhedinn Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nestorek czuje sie gorzej. Jest bardziej markotny niz zwykle i dwa razy zwymiotował pianą. Jutro jazda do weta.... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Biedny Nestorek.... Zdrowiej Dziadeńku, nie choruj nam Słoneczko!!! Quote
Ryjonek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Trzymamy kciuki i czekamy na pomyślne wieści od weta. Quote
terierfanka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 kurczę, może coś zeżarł niepostrzeżenie? trzymam kciuki, żeby to jakaś błahostka była... Quote
ulvhedinn Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Chyba faktycznie musiał coś wtedy pochłonąć, bo czuje się zdecydowanie lepiej- wystarczyła krótka głodówka, obyło sie nawet bez antybiotyku. Poza tym, jak to dziadzio- drepcze, śpi, wcina... Mrozu nie znosi, wiec póki sie nie ociepli chociaż troszkę, obywamy się pieluszkami (dziadzio i tak spacery traktuje jak okazje bardziej do nawęszenia sie niż jako "toaletowe"). A w tej chwili widać, że wyjście na dwór sprawia mu spory dyskomfort, za to skorzystanie z pieluszki - wcale ;) Quote
bros Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 dla Nestorka jutro przeleję 50 zł z pieniąków Jeżyka na czyje konto przesłać pieniążki ? post 903 http://www.dogomania.pl/threads/193158-Jeżunio-za-TM-(-żegnaj-maleńka-duszyczko?p=18530687#post18530687 Quote
keakea Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dziś przelałam do Ciebie Ulv deklarację za luty dla Dziadzia - podrap go ode mnie :cool1: Quote
NikaEla Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 bros napisał(a):dla Nestorka jutro przeleję 50 zł z pieniąków Jeżyka na czyje konto przesłać pieniążki ? post 903 http://www.dogomania.pl/threads/193158-Jeżunio-za-TM-(-żegnaj-maleńka-duszyczko?p=18530687#post18530687 na Ulv konto przeslij Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ulvhedinn napisał(a):Chyba faktycznie musiał coś wtedy pochłonąć, bo czuje się zdecydowanie lepiej- wystarczyła krótka głodówka, obyło sie nawet bez antybiotyku. Poza tym, jak to dziadzio- drepcze, śpi, wcina... Mrozu nie znosi, wiec póki sie nie ociepli chociaż troszkę, obywamy się pieluszkami (dziadzio i tak spacery traktuje jak okazje bardziej do nawęszenia sie niż jako "toaletowe"). A w tej chwili widać, że wyjście na dwór sprawia mu spory dyskomfort, za to skorzystanie z pieluszki - wcale ;) Całe szczęście!!! Mizianka dla Dziadusia i dużo przytulasków!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ulvhedinn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dziadzio jest zadziwiająco wręcz zaradny. Doszedł do wniosku (skądiną całkiem słusznego), że w przedpokoju i w pokoju wieje po ziemi. w związku z tym przeflancował sie do kuchni, zaanektował koci koszyk-budkę i tam śpi zwinięty w rozkoszny kłębek. Budka stoi przy kaloryferze, od okna jest izolacja w postaci szafek. Rozpusta. Zdumiewające jest to, że ślepy jak krecik psiak nie tylko odkrył budkę z wąskim wejściem, schowaną w kącie, ale bezbłędnie wykorzystał to odkrycie..... :) Quote
Ryjonek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Hehe Jamniki mają cudowną zdolność trafienia zawsze po pierwsze do ciepełka ( kocyk, kołdra, kaloryfer ) oraz do lodówki:) bądź też innej szafki z żarełkiem, w zależności od sytuacji. Quote
KOSKA Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ulvhedinn napisał(a):Dziadzio jest zadziwiająco wręcz zaradny. Doszedł do wniosku (skądiną całkiem słusznego), że w przedpokoju i w pokoju wieje po ziemi. w związku z tym przeflancował sie do kuchni, zaanektował koci koszyk-budkę i tam śpi zwinięty w rozkoszny kłębek. Budka stoi przy kaloryferze, od okna jest izolacja w postaci szafek. Rozpusta. Zdumiewające jest to, że ślepy jak krecik psiak nie tylko odkrył budkę z wąskim wejściem, schowaną w kącie, ale bezbłędnie wykorzystał to odkrycie..... :) Obserwuję watek jamniczka i wzruszyłam się tą wiadomością. Jesteś wielka! Niewidome psy radzą sobie bezbłędnie. Mój śleputek nawet sam wychodził do małego ogródka i sam wracał (skrobiąc łapką w drzwi na znak wyjścia czy wejścia). Myślę, że jamiś nie raz Cię jeszcze zaskoczy :). Ale się cieszę :) Quote
bros Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='bros']dla Nestorka jutro przeleję 50 zł z pieniąków Jeżyka na czyje konto przesłać pieniążki ? post 903 http://www.dogomania.pl/threads/193158-Jeżunio-za-TM-(-żegnaj-maleńka-duszyczko?p=18530687#post18530687 Madziu mogłabyś potwierdzić wpłatę pieniążków na wątku Jeżyka ? Quote
keakea Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Hej, Dziadek, działasz? Wiosna już za progiem... trzymaj fason :) Quote
Isadora7 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 keakea napisał(a):Hej, Dziadek, działasz? Wiosna już za progiem... trzymaj fason :) Doaldnie Dziadeczku, dokładnie Quote
ulvhedinn Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Działa dziadzio, działa :) Jedynie cos mi się ostatnio obsypał łupieżem, więc czeka nas chyba wizyta u weta.... Na razie mu wdrożyłam dodatkowe odżywki do jedzenia- gammolen. Quote
keakea Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ulv, ja tam swoją deklarację dla Dziadzia co miesiąc podsyłam do Ciebie, niewiele, bo 20 zł, ale ziarnko do ziarnka... Quote
ulvhedinn Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dociera oczywiście i zaraz jest wykorzystywane - przede wszystkim na puchy dla dziadeczka, bo dziadzio ma ząbki niezupełnie się nadające do jedzenia twardego, więc wcina puszki. Albo mu gotuję jakieś mięsko, czy kurczaka z ryżem ;) DZIĘKUJĘ ogromnie wszystkim za wspieranie dziadulka ;) Quote
fiorsteinbock Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ulv, zaraz biore sie za PIT - 1% leci na Twoje zwierzaki. Quote
Recommended Posts