Basia1244 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
keakea Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 O czym mowa jest, no o czym????????? :loveu: Bo nie jestem w temacie ... Quote
jofracy Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jeśli mówicie o tym, o czym myślę, to czy mogę kogoś uściskać?? Quote
Basia1244 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Wszyscy ściskać ulv :), tylko delikatnie!!! Quote
Isadora7 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Basia1244 napisał(a):Wszyscy ściskać ulv :), tylko delikatnie!!! ściskamy delikatnie ale mocno i nadal pracujemy na grosz bo ulv trzeba tez pomóc, nie jednego pokereszowanego życiowo, psychicznie i fizycznie ma. Quote
keakea Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ulvhedin, coś mi kapie po obu stronach dzioba normalnie. Masz ode mnie stałą deklarację. :ylsuper: Wracam na bazarek dla Dziadunia, reklamować go, ile się tylko da. ;) Quote
Isadora7 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 keakea napisał(a):Ulvhedin, coś mi kapie po obu stronach dzioba normalnie. Masz ode mnie stałą deklarację. :ylsuper: Wracam na bazarek dla Dziadunia, reklamować go, ile się tylko da. ;) Że tak powiem ... dobrze inwestujesz :) Quote
keakea Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Chciałabym tak zainwestować we wszystkie psiaki tego świata i domy dla nich, ale się nie da :( Oby nam się udało do tego uciułać jak najwięcej na bazarku dla tego nędzarza... Quote
keakea Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Będę z wielkim drżeniem serducha czekać na sygnał, że wszystko się udało... Quote
keakea Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Hej, hej, chciałam dziś zrobić przelew mojej deklaracji dla Dziadzia i Ulvhedinn, ale na FB ktoś podał zły numer jej konta (o 4 cyferki za mało). Czy ktoś może mi podesłać prawidłowe dane Ulv do przelewu? Dzięki :) Quote
Basia1244 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zaraz ci wyślę na pw, i koniecznie z dopiskiem na jamnika dziadeczka. Jamnik już grzeje doopke w domu. Ulv sama napisze, jak się sprawuje. Quote
Basia1244 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 no niestety nie wyślę, bo też mi wcięło ten numer - masakra jakaś! Quote
Sarunia-Niunia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ciocie kochane! nie było mnie kilka dni BRAK NETA ale czy ja dobrze widzę? Netorek w domku???????????????????? naprawdę????????????????????????????????? Quote
keakea Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ulv, dziś poszła do ciebie moja deklaracja 20 zł za 3 miesiące do przodu (listopad-styczeń), czyli 60 zł. Od stycznia przejdę na 20 zł co miesiąc, ale teraz przyda ci się więcej "na rozruch". W wolnej chwili potwierdź, że dotarło. Dzięki, dużo dobrego dla ciebie, całej twojej ekipy i Dziadunia :calus: Quote
Ryjonek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nikt jeszcze dziś u Dziadzinka nie był? Nikt go nie podniósł? To ja będę pierwsza! ;) Quote
Basia1244 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziadziuś już bezpieczny, teraz trzeba jego bazarek podnosić i rozkręcać :) Quote
Isadora7 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Basia1244 napisał(a):Dziadziuś już bezpieczny, teraz trzeba jego bazarek podnosić i rozkręcać :) Kręcimy ile się da Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Basia1244 napisał(a):Dziadziuś już bezpieczny, :) Te słowa są same w sobie takie miłe... aż podnoszą na duchu! Mogę czytać bez przerwy: Dziadziuś już bezpieczny Dziadziuś już bezpieczny Dziadziuś już bezpieczny Quote
keakea Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 piove napisał(a):to ja jestem winowajcą ,ale juz jest ok:) Nie desperuj, nie ma problemu, grunt, że pinionc poszedł, gdzie trzeba :) Zajrzyj jeszcze na bazarek dla Dziadzia i zaproś na niego kogo się da :) Quote
ulvhedinn Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Dziadzio jest bardzo fajnym dziadkiem. Dużo śpi, mało hałasuje.... na spacerkach drepta dziarsko i ciagnie całkiem mocno (oczywiście wszystko w tempie dziadkowym), aczkolwiek chyba jedynym dobrze działającym zmysłem jest u niego węch- wwąchuje się w ziemię, w trawę, we wszystko z niebywałym zapałem. Poza tym niestety jest dość mało kontaktowy, dopiero musimy sobie wypracować jakieś metody porozumienia dotykowe, albo co. Apetyt ma super (wcina puszki, bo zabki mu zostału "wsystkie tsy", natomiast siusiał dzisiaj tylko raz (niestety na środku kuchni, może sie powoli przekona, że do sikania są spacerki ;) ) Bezkonfliktowy absolutnie. Quote
keakea Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ulvhedinn napisał(a):Dziadzio jest bardzo fajnym dziadkiem. Dużo śpi, mało hałasuje.... na spacerkach drepta dziarsko i ciagnie całkiem mocno (oczywiście wszystko w tempie dziadkowym), aczkolwiek chyba jedynym dobrze działającym zmysłem jest u niego węch- wwąchuje się w ziemię, w trawę, we wszystko z niebywałym zapałem. Poza tym niestety jest dość mało kontaktowy, dopiero musimy sobie wypracować jakieś metody porozumienia dotykowe, albo co. Apetyt ma super (wcina puszki, bo zabki mu zostału "wsystkie tsy", natomiast siusiał dzisiaj tylko raz (niestety na środku kuchni, może sie powoli przekona, że do sikania są spacerki ;) ) Bezkonfliktowy absolutnie. Dużo, dużo uścisków dla Ciebie Ulv i wszystkich "majtków i jamajtków na pokładzie" :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Uściski i mizianka dla dziarskiego Dziadunia:):):) Quote
Isadora7 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Uściski i mizianka dla dziarskiego Dziadunia:):):) Ode mnie również Quote
Recommended Posts