Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
Wszyscy ściskać ulv :), tylko delikatnie!!!

ściskamy delikatnie ale mocno i nadal pracujemy na grosz bo ulv trzeba tez pomóc, nie jednego pokereszowanego życiowo, psychicznie i fizycznie ma.

Posted

Ulvhedin, coś mi kapie po obu stronach dzioba normalnie.

Masz ode mnie stałą deklarację. :ylsuper:

Wracam na bazarek dla Dziadunia, reklamować go, ile się tylko da. ;)

Posted

keakea napisał(a):
Ulvhedin, coś mi kapie po obu stronach dzioba normalnie.

Masz ode mnie stałą deklarację. :ylsuper:

Wracam na bazarek dla Dziadunia, reklamować go, ile się tylko da. ;)

Że tak powiem ... dobrze inwestujesz :)

Posted

Chciałabym tak zainwestować we wszystkie psiaki tego świata i domy dla nich, ale się nie da :(

Oby nam się udało do tego uciułać jak najwięcej na bazarku dla tego nędzarza...

Posted

Hej, hej, chciałam dziś zrobić przelew mojej deklaracji dla Dziadzia i Ulvhedinn, ale na FB ktoś podał zły numer jej konta (o 4 cyferki za mało).

Czy ktoś może mi podesłać prawidłowe dane Ulv do przelewu?

Dzięki :)

Posted

Ulv, dziś poszła do ciebie moja deklaracja 20 zł za 3 miesiące do przodu (listopad-styczeń), czyli 60 zł. Od stycznia przejdę na 20 zł co miesiąc, ale teraz przyda ci się więcej "na rozruch".

W wolnej chwili potwierdź, że dotarło.

Dzięki, dużo dobrego dla ciebie, całej twojej ekipy i Dziadunia :calus:

Posted

Basia1244 napisał(a):
Dziadziuś już bezpieczny, :)

Te słowa są same w sobie takie miłe... aż podnoszą na duchu! Mogę czytać bez przerwy:
Dziadziuś już bezpieczny
Dziadziuś już bezpieczny
Dziadziuś już bezpieczny

Posted

piove napisał(a):
to ja jestem winowajcą ,ale juz jest ok:)

Nie desperuj, nie ma problemu, grunt, że pinionc poszedł, gdzie trzeba :)

Zajrzyj jeszcze na bazarek dla Dziadzia i zaproś na niego kogo się da :)

Posted

Dziadzio jest bardzo fajnym dziadkiem. Dużo śpi, mało hałasuje.... na spacerkach drepta dziarsko i ciagnie całkiem mocno (oczywiście wszystko w tempie dziadkowym), aczkolwiek chyba jedynym dobrze działającym zmysłem jest u niego węch- wwąchuje się w ziemię, w trawę, we wszystko z niebywałym zapałem.
Poza tym niestety jest dość mało kontaktowy, dopiero musimy sobie wypracować jakieś metody porozumienia dotykowe, albo co.

Apetyt ma super (wcina puszki, bo zabki mu zostału "wsystkie tsy", natomiast siusiał dzisiaj tylko raz (niestety na środku kuchni, może sie powoli przekona, że do sikania są spacerki ;) )

Bezkonfliktowy absolutnie.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dziadzio jest bardzo fajnym dziadkiem. Dużo śpi, mało hałasuje.... na spacerkach drepta dziarsko i ciagnie całkiem mocno (oczywiście wszystko w tempie dziadkowym), aczkolwiek chyba jedynym dobrze działającym zmysłem jest u niego węch- wwąchuje się w ziemię, w trawę, we wszystko z niebywałym zapałem.
Poza tym niestety jest dość mało kontaktowy, dopiero musimy sobie wypracować jakieś metody porozumienia dotykowe, albo co.

Apetyt ma super (wcina puszki, bo zabki mu zostału "wsystkie tsy", natomiast siusiał dzisiaj tylko raz (niestety na środku kuchni, może sie powoli przekona, że do sikania są spacerki ;) )

Bezkonfliktowy absolutnie.

Dużo, dużo uścisków dla Ciebie Ulv i wszystkich "majtków i jamajtków na pokładzie" :loveu: