Korenia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wiem, że Karlika ma wolny, ale to niestety PDT :(... Quote
Maruda666 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Obiecany przez Berkano bazarek http://www.dogomania.pl/threads/217696-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Odysa-pom%C3%B3%C5%BC-mu...do-25.11.2011 Podnoście, reklamujcie jak możecie :) Quote
olalolaa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ULKA12 często miała dobermany różne.. tylko to hotelik. Fundacja nadzieja dobermana nic nie pomoże? Quote
Klementynkaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 olalolaa napisał(a):ULKA12 często miała dobermany różne.. tylko to hotelik. Fundacja nadzieja dobermana nic nie pomoże? cały czas staramy się pomóc a że nie klikamy tu o każdym naszym kroku to inna sprawa. u Uli chyba chwilowo nie ma miejsc, ostatnio czekałyśmy na dwa wolne miejsca ale tez juz były psy w kolejce, ja miałam chwile przerwy ze względu na swoje sprawy więc nie wiem jak się skończyło ale dziewczyny czuwaja bankowo. Quote
aisaK Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Robimy co możemy, żeby znaleźc mu miejsce, ale nie jest łatwo...Do Uli w tej chwili może tylko suczka (ma miejsce ale z samcem ) mysle i myslę... Quote
olalolaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 aha, no to niefajnie :( Mam nadzieje że coś innego się znajdzie.. Quote
Koperek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Poszłam do Dziadka wczoraj. Stał nawet dość prężnie ino mu się łapeńki tylne troszkę na kafelkach rozjeżdżały. Fakt, faktem ma bardzo smutny wzrok, aczkolwiek nasza Pani opiekująca się izolatką dba o niego i przynajmniej na razie ma ciepło, sucho i pełną miskę. Także mamy jeszcze ok. tygodnia do półtora na znalezienie mu NORMALNEGO lokum. Quote
BERKANO Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 dziewczyny z jednego bazarku nie opłacimy Onysowi hoteliku, popytajcie znajomych, w pracy czy ktoś nie chciałby zostać Jego opiekunem wirtualnym albo wspomóc finansowo- na kilku wątkach taki sponsoring okazał się pełnym sukcesem Quote
sunia2000 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Miałam dziś przyjemność wyprowadzić dziadulka na spacer:) Łapki już słabiutkie, na trawie jeszcze daje rade, ale płytki czy kostka to już ma małe problemy. Przytulak z niego mały, łasi do rąk, nóg:) Jak pisała wcześniej Koperek, osoba opiekująca się izolatką dba o te psy, Onys oprócz pełnej michy dostaje także witaminki na wzmocnienie no i chodzi codziennie na zastrzyki. Quote
RPG Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 O jakich kosztach mowimy ? Oglosilam Go na roznych forach . Quote
BERKANO Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 RPG no trzeba myśleć o minimum 300 zł miesięcznie na hotel lub dt :-( chociaż raczej kwota będzie szla w górę... niestety Quote
Elza22 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 a bezpłatny DT dla dobermana jest w ogóle możliwy może jaki miłośnik rasy byłby wstanie dać mu tymczas Quote
Klementynkaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 obydwa fora dobermanie są poinformowane... póki co cisza... Quote
RPG Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mam dobre wiesci , o jezu Zalatwilam miejsce w Hotelu u Magdy i Martina Barjak pod Warszawa . To sa szkoleniowcy , no i prowadza tez Hotel , ale miejsce w domu jest . Wlasciwie nie musialam prosic , to ludzie o wielkim sercu , no i ja jestem pod reka , jezdze na treningi czesto , moglabym sie chlopcem zajmowac w razie czego . Magda oczekuje , ze dostanie pieniadze na karme i bedzie liczyla na to , ze dom staly sie znajdzie jednak , no ale w razie czego bedzie mogl zostac . O jezu , niech ochlone tak sie ciesze . Nie wiem ile taki dziadek moze zjesc , ale ja bede dowozila Mu smaczki , jakies uszka do pogryzania . Ubranko mam po swoich psach , kocyki dam . Co Wy na to ? Jesli pasuje to kwestia transportu tylko , dobrze jesli jak najszybciej . Quote
daga31081980 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 no bo padnę!!!!!! kochana karma i transport to już chyba najmniejszy problem!!!! dobre wiadomości na wieczór!!!!! dziękuję z całego serca:) Quote
Elza22 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Niesamowite wiadomości jednak są jeszcze ludzie o wielkim sercu Quote
RPG Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Juz rozmawialam z Patrycja , nie dam rady wiecej pisac , bo mnie az telepie z emocji . Sluchajcie , ale to jaki by nie byl to jest jednak Hotel , wiec szukajmy domu , moze jednak sie ktos ulituje i bedzie mial swojego wlasnego czlowieka , takiego na wylacznosc . Quote
RPG Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Zalazlam juz dom staly dla Dziadunia , wszystko omowie juz z opiekunka . uff Dziekuje Wam jako milosniczka Dobermanow . I klaniam sie do kostek . Quote
Klementynkaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 RPG to Ty Rena??? u Magdy i Martina będzie bezpieczny! kto go przetransportuje? ja dorzucam kasę na transport a resztę z bazarków będziemy zbierać! edit. rany, co za cudna wiadomość! Quote
phase Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Tzn. że pies idzie do DT czy już do DS?. Gubię się. :oops: Quote
Elza22 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 dom stały dom tymczasowy już się pogubiłam najważniejsze że dziadziusiowi się poszczęściło:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts