Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olalolaa napisał(a):
ULKA12 często miała dobermany różne.. tylko to hotelik. Fundacja nadzieja dobermana nic nie pomoże?

cały czas staramy się pomóc a że nie klikamy tu o każdym naszym kroku to inna sprawa. u Uli chyba chwilowo nie ma miejsc, ostatnio czekałyśmy na dwa wolne miejsca ale tez juz były psy w kolejce, ja miałam chwile przerwy ze względu na swoje sprawy więc nie wiem jak się skończyło ale dziewczyny czuwaja bankowo.

Posted

Poszłam do Dziadka wczoraj. Stał nawet dość prężnie ino mu się łapeńki tylne troszkę na kafelkach rozjeżdżały. Fakt, faktem ma bardzo smutny wzrok, aczkolwiek nasza Pani opiekująca się izolatką dba o niego i przynajmniej na razie ma ciepło, sucho i pełną miskę.

Także mamy jeszcze ok. tygodnia do półtora na znalezienie mu NORMALNEGO lokum.

Posted

dziewczyny z jednego bazarku nie opłacimy Onysowi hoteliku, popytajcie znajomych, w pracy czy ktoś nie chciałby zostać Jego opiekunem wirtualnym albo wspomóc finansowo- na kilku wątkach taki sponsoring okazał się pełnym sukcesem

Posted

Miałam dziś przyjemność wyprowadzić dziadulka na spacer:) Łapki już słabiutkie, na trawie jeszcze daje rade, ale płytki czy kostka to już ma małe problemy. Przytulak z niego mały, łasi do rąk, nóg:) Jak pisała wcześniej Koperek, osoba opiekująca się izolatką dba o te psy, Onys oprócz pełnej michy dostaje także witaminki na wzmocnienie no i chodzi codziennie na zastrzyki.

Posted

Mam dobre wiesci , o jezu

Zalatwilam miejsce w Hotelu u Magdy i Martina Barjak pod Warszawa . To sa szkoleniowcy , no i prowadza tez Hotel , ale miejsce w domu jest .
Wlasciwie nie musialam prosic , to ludzie o wielkim sercu , no i ja jestem pod reka , jezdze na treningi czesto , moglabym sie chlopcem zajmowac w razie czego .
Magda oczekuje , ze dostanie pieniadze na karme i bedzie liczyla na to , ze dom staly sie znajdzie jednak , no ale w razie czego bedzie mogl zostac .
O jezu , niech ochlone tak sie ciesze .
Nie wiem ile taki dziadek moze zjesc , ale ja bede dowozila Mu smaczki , jakies uszka do pogryzania .
Ubranko mam po swoich psach , kocyki dam .

Co Wy na to ?
Jesli pasuje to kwestia transportu tylko , dobrze jesli jak najszybciej .

Posted

Juz rozmawialam z Patrycja , nie dam rady wiecej pisac , bo mnie az telepie z emocji .
Sluchajcie , ale to jaki by nie byl to jest jednak Hotel , wiec szukajmy domu , moze jednak sie ktos ulituje i bedzie mial swojego wlasnego czlowieka , takiego na wylacznosc .

Posted

Zalazlam juz dom staly dla Dziadunia , wszystko omowie juz z opiekunka .

uff
Dziekuje Wam jako milosniczka Dobermanow . I klaniam sie do kostek .