giselle4 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ulvhedinn napisał(a):Co za durna wstrętna ....... !!!!! Dla niego boks zewnętrzny to wyrok.... masz racje... masakra Quote
Elza22 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 staruszek doberman nie przeżyje zimy w schronie:-( Quote
Klementynkaa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 nie mam słów, dwa tygodnie temu umarł mój ukochany dobcio dzidulek i ja zycie bym oddała za chociaż jeszcze jeden wspólny dzień a taka szmata wyrzuca swojego psa jak śmiecia :( :( :( Quote
Zosia123 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Potrzebne jest koniecznie jakieś domowe DT... Quote
BERKANO Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 dokładnie Klementynko- zgadzam się z Tobą co do słowa... Trzeba szybko coś zadzialać i Go ratować!!!! 1- ktoś ma kontakt ze schronem? 2- ile mamy czasu zanim pójdzie na ogólny? 3- róbmy bazar i znajdźmy Mu dt DOMOWE 4- KTÓRA DOŁOŻY SIĘ Z FANTAMI DO BAZARKU? DZIAŁAMY CZY NA GWIAZDKĘ Z NIEBA CZEKAMY? Quote
sunia2000 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 1. 2,3 razy w tygodniu jestem w schronie, a jak nie osobiście to telefonicznie mogę co nieco załatwić 2. myśle, że tydzień to na pewno, postaramy się coś przedłużyć 3i 4 nie pomogę bo sama musze kombinować z bazarkami dla mojej podopiecznej:( Quote
yolanovi Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ja mogłabym kilka książek na bazarek ofiarować Quote
BERKANO Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ok yolanovi to jak dziewczyny uznają, że robimy ekspresową zbiórkę to zrobimy bazarek- pozbieraj jeszcze jakieś fanty, żeby Odys miał jak najwięcej. Mój mail: maniakalne@amorki.pl (zdjęcia fantów wraz z opisem i sugerowaną ceną wyw i kt) Trzeba się zorientować, czy schron wydałby psiaka na dt i czy mamy na dogo kogoś z tego schronu????? Quote
giselle4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jak Berkano szalona dziewczyna dziala to..... ciotki nie pomoge bo mam zgryz ze swoimi 4 bez deklaracji ale wspiaram duchowo nie obarazcie sie Quote
daga31081980 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 giselle4 napisał(a):jak Berkano szalona dziewczyna dziala to..... ciotki nie pomoge bo mam zgryz ze swoimi 4 bez deklaracji ale wspiaram duchowo nie obarazcie sie no co ty ciotka mamy się obrażać?na co.Podrzucaj wątek:) Quote
daga31081980 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='BERKANO']ok yolanovi to jak dziewczyny uznają, że robimy ekspresową zbiórkę to zrobimy bazarek- pozbieraj jeszcze jakieś fanty, żeby Odys miał jak najwięcej. Mój mail: maniakalne@amorki.pl (zdjęcia fantów wraz z opisem i sugerowaną ceną wyw i kt) Trzeba się zorientować, czy schron wydałby psiaka na dt i czy mamy na dogo kogoś z tego schronu????? Cioteczka ja mam też książki to wysyłam z opisem do ciebie foty Quote
yolanovi Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='BERKANO']ok yolanovi to jak dziewczyny uznają, że robimy ekspresową zbiórkę to zrobimy bazarek- pozbieraj jeszcze jakieś fanty, żeby Odys miał jak najwięcej. Mój mail: maniakalne@amorki.pl (zdjęcia fantów wraz z opisem i sugerowaną ceną wyw i kt) Trzeba się zorientować, czy schron wydałby psiaka na dt i [U]czy mamy na dogo kogoś z tego schronu????? Foty książek wysłałam - postaram się jeszcze coś uzbierać to doślę. Musimy uratować biedaka. Strasznie mi żal, że nie mogę go po prostu zabrać do siebie:-( Quote
Elza22 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ja również się dołożę jak już ustalicie co i jak to poproszę o numer konta prześlę jakiś grosik dla chłopaczka. Quote
Maruda666 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dorzucę coś do bazarku i coś jednorazowo ( na stałą już mnie nie stać :( ). Do góry chłopaku !! Quote
BERKANO Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 super że już coś ruszyło:multi::multi::multi: mail z fantami już jest od Yolanovi. Ja już zacznę polowi robić bazar a Wy będziecie dosyłać fanty. Dzięki Grażynko za wsparcie i zmotywowanie i przepraszam, że nie jestem w stanie Ci pomóc, ale pilnuję dobrobytu mojego Reksa (żeby ambarasu sobie nie narobić :oops:). [FONT=Century Gothic] SZUKAJCIE JUŻ PROSZĘ JAKIEGOŚ DT DLA DZIADKA!!![/FONT] Jeśli zajdzie potrzeba to podepnę Dobka pod każdy bazar mojego podopiecznego i skoro mój Reks ma to i ten dziadek mieć będzie. Quote
BERKANO Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 daga31081980 napisał(a):Cioteczka ja mam też książki to wysyłam z opisem do ciebie foty to czekamy kochana na maila Quote
giselle4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='BERKANO']super że już coś ruszyło:multi::multi::multi: mail z fantami już jest od Yolanovi. Ja już zacznę polowi robić bazar a Wy będziecie dosyłać fanty. Dzięki Grażynko za wsparcie i zmotywowanie i przepraszam, że nie jestem w stanie Ci pomóc, ale pilnuję dobrobytu mojego Reksa (żeby ambarasu sobie nie narobić :oops:). [FONT=Century Gothic] SZUKAJCIE JUŻ PROSZĘ JAKIEGOŚ DT DLA DZIADKA!!![/FONT] Jeśli zajdzie potrzeba to podepnę Dobka pod każdy bazar mojego podopiecznego i skoro mój Reks ma to i ten dziadek mieć będzie. Pilnuj ciocia pomaga mi sonek 666 bo juz padlam jak przecinek Quote
BERKANO Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 my już robimy bazarek (jak będzie aktywny to podamy linka) i wydaje mi się, że trzeba byłoby wybrać skarbnika. Quote
terierfanka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='BERKANO']Trzeba się zorientować, czy schron wydałby psiaka na dt i czy mamy na dogo kogoś z tego schronu????? Schron na pewno wyda psa na DT bez problemu, założycielka wątku sama osobiście bywa w schronie 2-3 razy w tygodniu... Quote
phase Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 terierfanka napisał(a):Schron na pewno wyda psa na DT bez problemu. Pomyśleć, że w niektórych schronach jest z tym problem... Quote
demi Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Zapisuje Onyska, byłam przy przyjęciu, tragedia... Bardzo leży mi na sercu ten psiak. Quote
Klementynkaa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ja mam tez troche fantów, które nadaja się na bazar więc postaram się go tez w tym tygodniu zrobić i duża część będzie na tego biedaka, reszta na inne dobermanie bidy więc na jedno wyjdzie... podrzucajcie i rozsyłajcie wydarzenie na FB. Quote
daga31081980 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 nie mam pojęcia gdzie szukać dla niego DT..... Quote
Recommended Posts