kasjas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Póki co, jadą jacyś państwo zobaczyć Kubę na żywo. Tak ni z tego , ni z owego ;) Może zapałają miłością :) Quote
Kajusza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kasjas napisał(a):Póki co, jadą jacyś państwo zobaczyć Kubę na żywo. Tak ni z tego , ni z owego ;) Może zapałają miłością :) to trzymam kciuki :-) ps. a dzisiaj my spotkałyśmy Dino ;-) fajny młodziak z niego :-) Quote
malawaszka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kasjas napisał(a):Póki co, jadą jacyś państwo zobaczyć Kubę na żywo. Tak ni z tego , ni z owego ;) Może zapałają miłością :) ooo wow wow zaciskam :kciuki: teraz? Quote
kasjas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 No teraz :lol: Państwo wymarzeni dla Kuby. Młodzi (znaczy tak jak ja, czyli około 40-ski hehehe), ale mają doświadczenia i z psami ze schronu, po przejściach i ze sznaucerami. W ogóle pani kocha sznaucerki, więc zna te charakterki. Sama strzyże, bo olbrzym (u rodziców) po przejściach też nie lubi maszynki, więc ma ręczną. Mają suczkę, też 11 letnią ze schronu i chcą towarzysza dla niej. Kuba bardzo im sie spodobał, zresztą on sam bardzo ładnie sie zachowywał, nadstawiał do głaskania, czule spoglądał :loveu: Myślę, że złapał ich za serducho. Mamy sie umówić na spacerek z ich suczką i wtedy podejmą decyzję. Ojej, teraz to sie podnieciłam hehehe :lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 o rany rany - zaciskam :kciuki: żeby się udało! a kiedy ten spacerek? oby jak najszybciej! ja miałam dziś jeszcze jeden tel o Kubutka, ale Pani dopiero co straciła pieska swojego sznupka - babesioza!!! 2 tygodnie temu i boi się wieku Kubusiowego, Quote
Margi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 oby wszystko dobrze poszło i zwierzaki się zaakceptowały :kciuki: Quote
Kajusza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 wow! to szykuje się przeprowadzka :-) Quote
kasjas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Na spacerek w sobotę chyba, jak nic nie stanie na drodze. Ale byłoby super:loveu: Kajusza a gdzie spacerujesz, że Dino spotkałaś?? :) Quote
malawaszka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 aaa czemu dopiero w sobotę? :mdleje: Quote
kasjas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Ja jutro cały dzień w pracy, pani w piątek, więc to jest pierwszy wolny dzień. A potem od poniedziałku pani ma urlop i jakby co, to Kuba się będzie przy niej aklimatyzował. Quote
Kajusza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='kasjas']Na spacerek w sobotę chyba, jak nic nie stanie na drodze. Ale byłoby super:loveu: Kajusza a gdzie spacerujesz, że Dino spotkałaś?? :) ja na szybkie spacery chodze za filharmonię, na te łąki :-) i tam spotkałam Dino Quote
malawaszka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 boszzz oszaleję :kciuki: odpadną mi te kciuki w końcu Quote
kasjas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='malawaszka']boszzz oszaleję :kciuki: odpadną mi te kciuki w końcu A niech odpadną kurde, w dobrej sprawie heheheh Kajusza ja spotkałam Dino w parku Kopernika, to moje spacerkowe miejsce. Mieszkasz gdzieś blisko? Pewnie na Widoku?? Moze jakiś wspólny spacerek??:) Quote
Kajusza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='kasjas']A niech odpadną kurde, w dobrej sprawie heheheh Kajusza ja spotkałam Dino w parku Kopernika, to moje spacerkowe miejsce. Mieszkasz gdzieś blisko? Pewnie na Widoku?? Moze jakiś wspólny spacerek??:) ja mieszkam obok filharmonii :-) Pewnie można zrobić jakis spacer, moja Wega różnie reaguje na psy, dlatego ja wole spotkania w miejscu gdzie moge ją puścić, żeby luzem poznawała psa, bo często na smyczy ze strachu chce atakować :-( Ale możemy jakoś się umówić, wymyślić jakieś miejsce gdzie śmiało można psa spuścić ze smyczy :-) Jestem jak najbardziej za :-) Quote
kasjas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 No to się umówimy za filharmonią, jak znajdę chwilę oddechu od pracy. Zgadamy sie na forumie :) Quote
Kajusza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kasjas napisał(a):No to się umówimy za filharmonią, jak znajdę chwilę oddechu od pracy. Zgadamy sie na forumie :) to chyba lepiej w parku np. siemiradzkiego, bo przy filharmonii to ją bardzoooooooo rzadko puszczam luzem ;-) Chyba, że masz chęć na spacer w większej liczbie psów i osób, bo praktycznie co weekend takie spacery organizujemy ..... foki możesz obejrzeć w Wegowej galerii (w moim podpisie) Quote
kasjas Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Wizyta super! Pieski sie poznały, nie było zgrzytów. Bylismy na spacerku, a potem w mieszkanku nowych ludzi Kuby:) Nowi Państwo mają córkę 14 letnią, która marzy, zeby Kuba z nią spał :) W poniedziałek Kuba sie przeprowadza! Zamieszka z nową rodziną ludzką i rudą paróweczką Miką :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 juuuhuuuuuu :loveu: fantastycznie!!!! a nie wiem czemu myslałam, ze sunia to sznupka :lol: Kasjas :Rose: Quote
kasjas Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Sznupka mają u rodziców-olbrzymek po przejściach, wybite zęby, połamane żebra, masakra :( On zupełnie nie groźny, mam nadzieję, ze Kuba do niego nie wystartuje, bo dziś pokazał swoje mozliwości. Na wybiegu, do płotu podszedł taki yorko-west, tzn. myślę, ze był yorkiem, ale barwy czarnej, obciety na westa :lol: Jak Kuba do niego wydarł... Tamto małe też wcale dłużne nie było :crazyeye: W małym ciele wielki duch :crazyeye: Mam nadzieję, że Kuba ma trochę rozumu i do większych nie będzie tak kozaczył ;) Quote
malawaszka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 no będa musieli uważać bo Kuba pewnie będzie próbował na początku Quote
wilczy zew Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 płoty,to oddzielna sprawa,przez płot najwięksi wrogowie a jak go nie ma to się nie znają Quote
Kajusza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Super, że Kuba święta spędzi juz u siebie :-) Quote
Recommended Posts