Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasjas napisał(a):
Póki co, jadą jacyś państwo zobaczyć Kubę na żywo. Tak ni z tego , ni z owego ;) Może zapałają miłością :)

to trzymam kciuki :-)

ps. a dzisiaj my spotkałyśmy Dino ;-) fajny młodziak z niego :-)

Posted

No teraz :lol:

Państwo wymarzeni dla Kuby. Młodzi (znaczy tak jak ja, czyli około 40-ski hehehe), ale mają doświadczenia i z psami ze schronu, po przejściach i ze sznaucerami. W ogóle pani kocha sznaucerki, więc zna te charakterki. Sama strzyże, bo olbrzym (u rodziców) po przejściach też nie lubi maszynki, więc ma ręczną. Mają suczkę, też 11 letnią ze schronu i chcą towarzysza dla niej. Kuba bardzo im sie spodobał, zresztą on sam bardzo ładnie sie zachowywał, nadstawiał do głaskania, czule spoglądał :loveu: Myślę, że złapał ich za serducho. Mamy sie umówić na spacerek z ich suczką i wtedy podejmą decyzję. Ojej, teraz to sie podnieciłam hehehe :lol:

Posted

o rany rany - zaciskam :kciuki: żeby się udało! a kiedy ten spacerek? oby jak najszybciej!
ja miałam dziś jeszcze jeden tel o Kubutka, ale Pani dopiero co straciła pieska swojego sznupka - babesioza!!! 2 tygodnie temu i boi się wieku Kubusiowego,

Posted

Ja jutro cały dzień w pracy, pani w piątek, więc to jest pierwszy wolny dzień. A potem od poniedziałku pani ma urlop i jakby co, to Kuba się będzie przy niej aklimatyzował.

Posted

[quote name='kasjas']Na spacerek w sobotę chyba, jak nic nie stanie na drodze. Ale byłoby super:loveu:

Kajusza a gdzie spacerujesz, że Dino spotkałaś?? :)

ja na szybkie spacery chodze za filharmonię, na te łąki :-) i tam spotkałam Dino

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz oszaleję :kciuki: odpadną mi te kciuki w końcu

A niech odpadną kurde, w dobrej sprawie heheheh

Kajusza ja spotkałam Dino w parku Kopernika, to moje spacerkowe miejsce. Mieszkasz gdzieś blisko? Pewnie na Widoku?? Moze jakiś wspólny spacerek??:)

Posted

[quote name='kasjas']A niech odpadną kurde, w dobrej sprawie heheheh

Kajusza ja spotkałam Dino w parku Kopernika, to moje spacerkowe miejsce. Mieszkasz gdzieś blisko? Pewnie na Widoku?? Moze jakiś wspólny spacerek??:)

ja mieszkam obok filharmonii :-) Pewnie można zrobić jakis spacer, moja Wega różnie reaguje na psy, dlatego ja wole spotkania w miejscu gdzie moge ją puścić, żeby luzem poznawała psa, bo często na smyczy ze strachu chce atakować :-(

Ale możemy jakoś się umówić, wymyślić jakieś miejsce gdzie śmiało można psa spuścić ze smyczy :-) Jestem jak najbardziej za :-)

Posted

kasjas napisał(a):
No to się umówimy za filharmonią, jak znajdę chwilę oddechu od pracy. Zgadamy sie na forumie :)

to chyba lepiej w parku np. siemiradzkiego, bo przy filharmonii to ją bardzoooooooo rzadko puszczam luzem ;-) Chyba, że masz chęć na spacer w większej liczbie psów i osób, bo praktycznie co weekend takie spacery organizujemy ..... foki możesz obejrzeć w Wegowej galerii (w moim podpisie)

Posted

Wizyta super! Pieski sie poznały, nie było zgrzytów. Bylismy na spacerku, a potem w mieszkanku nowych ludzi Kuby:)
Nowi Państwo mają córkę 14 letnią, która marzy, zeby Kuba z nią spał :)

W poniedziałek Kuba sie przeprowadza! Zamieszka z nową rodziną ludzką i rudą paróweczką Miką :multi::multi::multi:

Posted

Sznupka mają u rodziców-olbrzymek po przejściach, wybite zęby, połamane żebra, masakra :( On zupełnie nie groźny, mam nadzieję, ze Kuba do niego nie wystartuje, bo dziś pokazał swoje mozliwości. Na wybiegu, do płotu podszedł taki yorko-west, tzn. myślę, ze był yorkiem, ale barwy czarnej, obciety na westa :lol: Jak Kuba do niego wydarł... Tamto małe też wcale dłużne nie było :crazyeye: W małym ciele wielki duch :crazyeye: Mam nadzieję, że Kuba ma trochę rozumu i do większych nie będzie tak kozaczył ;)