Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasjas napisał(a):
Masz rację wz tak to powinno wyglądać.

Kajusza masz mój głos, choć zdjęcie nr 2 jest poruszające dogłębnie :-(

dziękuję za głos :-) ..... wiem, niektóre fotki też poruszyły mnie, jedna suczka bardzo mi przypomina moją sukę ..... ehhhh, tyle jest psich nieszczęść :-(

Posted

zerduszko napisał(a):
Bzdura :p :p

dlaczego bzdura? wydaje mi się, że to rozsądne ..... pies nie będzie potem warował przy drzwich w oczekiwaniu aż znana mu osoba, która go zostawiła (w jego mniemaniu) wróci.

Posted

Kajusza napisał(a):
dlaczego bzdura? wydaje mi się, że to rozsądne ..... pies nie będzie potem warował przy drzwich w oczekiwaniu aż znana mu osoba, która go zostawiła (w jego mniemaniu) wróci.

Bo to jak WSZYSTKO i ZAWSZE zależy od psa :p Mi się najlepiej sprawdziło przekazanie psa na neutralnym gruncie. Tak oddawałam wrednego gada, który u mnie nie zawsze się dał obcym dotykać (tu czuł się pewnie) i młodego, który obcych w domu obwarkiwał, a co więcej nie sprawdzałam. Jak zostawiałam psa u ludzi, to było różnie, ale bezwzględnie trzeba wyjść tak, żeby pies nie widział i nie było siedzenia pod drzwiami.
Jak ludzie przyjeżdżają do nas, to psy (a nawet koty) nawiewają przed nimi prawie zawsze :lol:

Posted

Na razie milczy.

A Kubuś coraz bardziej jest w naszej rodzinie, liże mnie po nosi i daje buziaki :lol: Cieszy się jak szczeniak jak przychodzimy do domu:)

Posted

to dobrze, że się czuje u Was coraz lepiej, ale mógłby już do nowych opiekunów się przyzwyczajać kurcze, jak na niego nie ma chętnych to już widzę tą kolejkę po Dżordża :mdleje: pocykaj jeszcze jakieś fotki co?

Posted

zerduszko napisał(a):
Bo to jak WSZYSTKO i ZAWSZE zależy od psa :p Mi się najlepiej sprawdziło przekazanie psa na neutralnym gruncie. Tak oddawałam wrednego gada, który u mnie nie zawsze się dał obcym dotykać (tu czuł się pewnie) i młodego, który obcych w domu obwarkiwał, a co więcej nie sprawdzałam. Jak zostawiałam psa u ludzi, to było różnie, ale bezwzględnie trzeba wyjść tak, żeby pies nie widział i nie było siedzenia pod drzwiami.
Jak ludzie przyjeżdżają do nas, to psy (a nawet koty) nawiewają przed nimi prawie zawsze :lol:

słusznie,ja pisałam o konkretnym psie-Kubie

Posted

Nie, cioteczki, nie nastawiajcie sie. Pani się nie odezwała.

Pocykam foteczki... tylko kiedy?? Cały czas w robocie siedzę :-( Może jutro mi sie uda :roll:

Posted

Pani właśnie zadzwoniła. Powiedziała, ze sąsiadów trzeba szanować i nie moze sobie pozwolić na szczekanie, poza tym on ma charakterek :roll:

Na co ja: no tak, bo to sznaucerek.

Tak więc pani podziękowała.

Posted

malawaszka napisał(a):
ech no trudno, ale i tak plus dla Pani, że zadzwoniła bo to rzadkość - reszta po prostu olewa jak się nie decydują

dokładnie ..... kobieta uszanowała kasjas i jej czas, a nie jak inni oleją, człowiek jak głupek wydzwania i się dopytuje, a Ci nawet nie raczą powiedzieć, że rezygnują z psa.

Trzymam kciuki za Kube i szybkie znalezienie domu.

Posted

Świeże foteczki, jeszcze ciepłe :lol:
Kanapowcy

A jak nie ma gdzie siedzieć, to sie tak siedzi:)

A tak spi chłopczyk z dziewczynką. Dziewczynka zrobiona na mnicha:)

W parku spotkaliśmy Dino:)

Posted

Młody też nie ma.. jak widać :lol:

Rozkoszny ten Dino, przylepka:) Wzięty ze schronu :) No i miał parcie na szkło, co wystawiałam aparat, to mi sie nosem w obiektyw ładował hehe